Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam...

QUOTE(Fabula @ 2012 06 12, 08:39)
ko skanaus priryjai?  g.gif 

laba diena  ax.gif  4u.gif

Apsirijau keptu bulviu su desrelem ir tinginio blush2.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
hmmm.... ka paplanuoti siandien?
mes ir toliau su vyru pykstames, del mano drauges vestuviu, man svarbu ten eit, o jis putoja, kad neeiciau...
kaip ji perkalbet?
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 12, 10:18)
Labas rytas
mes ir toliau su vyru pykstames, del mano drauges vestuviu, man svarbu ten eit, o jis putoja, kad neeiciau...
kaip ji perkalbet?

Cia turbut nieks nepatars. As be savojo i jokius rimtesnius balius neidavau ir neinu lotuliukas.gif Nei vien tas uzknisdavo, kad visi tuoj klausineja.
O cia dar drauge draugei nelygu. Jei labai artima, tai jau kazkaip bandyciau aiskint jam.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 12, 10:25)
Cia turbut nieks nepatars. As be savojo i jokius rimtesnius balius neidavau ir neinu lotuliukas.gif  Nei vien tas uzknisdavo, kad visi tuoj klausineja.
O cia dar drauge draugei nelygu. Jei labai artima, tai jau kazkaip bandyciau aiskint jam.

Jis net kai nebuvo isvaziaves man jau sake, kad jis ten kojos nekels ir as nenori, kad eiciau... o viskas tik del to, kad ten bus mano buves... nes mes kazkada kai draugavom supazindinom mano drauge su jo draugu, mes issiskyrem, o va jie po 7 metu draugystes ir prie altoriaus eina thumbup.gif jis ten bus jau su savo nescia drauge, o maniskiui vis vaidenasi doh.gif niu kaip man jam isaiskint, kad tai mano vaikystes drauge, klasioke ir iki siol kasdien girdima ir matoma drauge g.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 12, 10:29)
Jis net kai nebuvo isvaziaves man jau sake, kad jis ten kojos nekels ir as nenori, kad eiciau... o viskas tik del to, kad ten bus mano buves... nes mes kazkada kai draugavom supazindinom mano drauge su jo draugu, mes issiskyrem, o va jie po 7 metu draugystes ir prie altoriaus eina thumbup.gif  jis ten bus jau su savo nescia drauge, o maniskiui vis vaidenasi doh.gif  niu kaip man jam isaiskint, kad tai mano vaikystes drauge, klasioke ir iki siol kasdien girdima ir matoma drauge g.gif

Tiesiog pabandyk isivaizduoti atvirkstine situacija. Ka tu darytum? Kokie argumentai tave itikintu.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 12, 10:40)
Tiesiog pabandyk isivaizduoti atvirkstine situacija. Ka tu darytum? Kokie argumentai tave itikintu.

pfff, manes ir tikint nereikia, eiciau kartu ir viena isleisciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 12, 10:18)
Labas rytas
kaip ji perkalbet?

QUOTE(paciute @ 2012 06 12, 10:29)
Jis net kai nebuvo isvaziaves man jau sake, kad jis ten kojos nekels ir as nenori, kad eiciau... o viskas tik del to, kad ten bus mano buves... nes mes kazkada kai draugavom supazindinom mano drauge su jo draugu, mes issiskyrem, o va jie po 7 metu draugystes ir prie altoriaus eina thumbup.gif  jis ten bus jau su savo nescia drauge, o maniskiui vis vaidenasi doh.gif  niu kaip man jam isaiskint, kad tai mano vaikystes drauge, klasioke ir iki siol kasdien girdima ir matoma drauge g.gif

Vienareikšmiškai sakau jog neik i tas vestuves.... labai gerai suprantu tavo vyra ir puikiai isivaizduoju kaip jis kalbedama visas viduje verda... neik i vestuves netampyk likimo uz usu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 12, 10:56)
pfff, manes ir tikint nereikia, eiciau kartu ir viena isleisciau rolleyes.gif

Ar tikrai?As tikrai nenoreciau, kad mano vyras be manes eitu i kokias vestuves. Bet cia gal tik as g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 12, 12:27)
Ar tikrai?As tikrai nenoreciau, kad mano vyras be manes eitu i kokias vestuves. Bet cia gal tik as  g.gif

na kad eitu i kokias vestuves tai nezinau ar noreciau gal labai nepriestarauciau , bet jeigu ten butu dar kokios nors jo buvusios tai turbut ir vestuves susprogdinciau kad jis ten nepatektu lotuliukas.gif
o kitavertus jeigu gerai pagalvojus tai kogero ir nenoreciau jog jis eitu be manes i koki nors rimta dideli baliu cool.gif jauciu mes su tavim siek tiek savanaudes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2012 06 12, 13:36)
na kad eitu i kokias vestuves tai nezinau ar noreciau gal labai nepriestarauciau , bet jeigu ten butu dar kokios nors jo buvusios tai turbut ir vestuves susprogdinciau kad jis ten nepatektu  lotuliukas.gif
o kitavertus jeigu gerai pagalvojus tai kogero ir nenoreciau jog jis eitu be manes i koki nors rimta dideli baliu  cool.gif jauciu mes su tavim siek tiek savanaudes smile.gif

Tai tikrai nebus labai didelis balius, jie abu neturi daug draugu, bus tik artimiausi ir pagyvenusios gimines. Net ne per nakti, tik kavineje ir viskas. kitas dalykas buves jau su zmona ir ji laukiasi.
jei butu man lygiai tokia pati situacija, kad jis eitu as tikrai nepriestarauciau.
plius neesu as tokia pavydi ir mano manymu jei zmogus noretu nueit i kaire ar susidet su buvusia, jis tam rastu tikrai tinkamesne proga nei vestuves
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2012 06 12, 13:36)
na kad eitu i kokias vestuves tai nezinau ar noreciau gal labai nepriestarauciau , bet jeigu ten butu dar kokios nors jo buvusios tai turbut ir vestuves susprogdinciau kad jis ten nepatektu  lotuliukas.gif
o kitavertus jeigu gerai pagalvojus tai kogero ir nenoreciau jog jis eitu be manes i koki nors rimta dideli baliu  cool.gif jauciu mes su tavim siek tiek savanaudes smile.gif

Zinok, ne manau, kad cia savanaudiskumas. As ziuriu is tos pozicijos, kad jei as kazko nenoriu, kad jis darytu, tai ir pati nedarau.
Ir atvirksciai, jis manes irgi neisleistu. Siaip jokios problemos nematau cia. O be to, ir taip kokia cia svente be brangaus zmogaus. Suprantu, jei koks mergaiciu pasisedejimas. Bet kai visi seimom, o as viena, tai as tik blogiau jauciuos. Net privalomu uosviu baliu stengiuos isvengti. Nelinksma man schmoll.gif
Atsakyti
paciute> zinai gal as senstu bet manau jog nera nieko smagiau kai tavo antra puse yra laiminga ir jokios vestuves ar baliai neverti tavo demesio jeigu tavo antra puse sirsta, jauciasi nelaiminga ir del to kyla labai dideli konfliktai 4u.gif

spindulele> drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti