Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus, 28 tema

QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 15, 21:32)
tikrai gerai dirba, nerūko negeria darbo vietoj. Bet kaip supratau nemėgsta terliotis su liejamom sąramom, o jei daro tai su visokiais lazeriniais gulsčiukais ir pan. Buvo padarę vienoj vietoj nesąmonę, tikliau nepalikę vietos sąramai atremti, tai be jokių ten kvailų atsikalbinėjimų griovė ir taisė. Pas mus medinė perdanga yra skirtinguose aukščiuose, tai kur paliepėm paliko tarpus sijoms padėti. Stogdengiai iš Prienų, kur po jų visad eina, irgi manau geri po tiek laiko pasiskaitymų ir pasiklausymų apie kitų darbus.
BET VISUS REIKIA PRIŽIŪRĖTI biggrin.gif

tie paskutiniai zodziai tai nors prie zaizdos dek smile.gif schema tokia: priziuri, pats i darba del to neini, prarandi pinigus, ir dar sumoki darbininkams pilna kaina uz tai kad jie nepadarytu broko po uzhsakovo prieziura drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 15, 21:36)
tikrai gerai dirba, nerūko negeria darbo vietoj. Bet kaip supratau nemėgsta terliotis su liejamom sąramom, o jei daro tai su visokiais lazeriniais gulsčiukais ir pan. Buvo padarę vienoj vietoj nesąmonę, tikliau nepalikę vietos sąramai atremti, tai be jokių ten kvailų atsikalbinėjimų griovė ir taisė. Pas mus medinė perdanga yra skirtinguose aukščiuose, tai kur paliepėm paliko tarpus sijoms padėti. Stogdengiai iš Prienų, kur po jų visad eina, irgi manau geri po tiek laiko pasiskaitymų ir pasiklausymų apie kitų darbus.
BET VISUS REIKIA PRIŽIŪRĖTI biggrin.gif

Papildyta:

Gražiai papaišyta, smile.gif Man per daug spalvų- kokias dvi bandyčiau išmesti... antroj fotkėj "kertasi" spintelė šokoladinė ir langas, kažkaip nesueina linijos.

paisyta dizaineres, pas mus visas interjeras panasus, daug spalvu, todel spalvos priderintos, stilius nesa i afrika. Del liniju galbut nesimetriskai, bet cia baldu negalutinis variantas, nes 3D paisosi kad aplamai suvokti interjere kas bus. o siaip man pvz kaip tik gerai kad daug spalvu ten, vis kazkas naujo. Bet cia kaip visada, kiekvienam savaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 15 birželio 2012 - 20:44
Išmeščiau šviesiai rusvą ir tamziai rusvą. stalas tada būtų pilkas arba kreminis, pilkas manau gražiau išryškėtų.
Arba išmesčiau tamsiai rudą ir vieną iš rusvų, tada kėdes ir šviestuvą pilkus, o pats virtuvinis būtų kreminės ir vienos iš rusvų derinys. Tokios pat rusvos langai ir stalas.
Papildyta:
Na aš tai tokios nuomonės, kad margumas atsiranda begyvenant, paveikslėliai, staltiesėlės, arbatiniai, indeliai vazelės, ir pan. O jei dar greiti pusryčiai įvyko, tai ta betvarkė ir padaro margumą.
Jaučiu tau mano virtuvė atrodo nuobodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 15, 21:43)
Išmeščiau šviesiai rusvą ir tamziai rusvą. stalas tada būtų pilkas arba kreminis, pilkas manau gražiau išryškėtų.
Arba išmesčiau tamsiai rudą ir vieną iš rusvų, tada kėdes ir šviestuvą pilkus, o pats virtuvinis būtų kreminės ir vienos iš rusvų derinys. Tokios pat rusvos langai ir stalas.

na as jau supratau kad labiausiai jums patinka pilka spalva smile.gif

nes fasadas pilkas, virtuveje dominuoja pilka spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 06 15, 21:06)
kokia dar uzuojauta, cia normalus reiskinys, visi turi per ta praeiti, tiksliau uzhsigrudinti smile.gif cia vietoj krykstynu smile.gif

gal tik kuo veliau noretusi tas krikstynas svest....... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 15, 21:46)
Papildyta:
Na aš tai tokios nuomonės, kad margumas atsiranda begyvenant, paveikslėliai, staltiesėlės, arbatiniai, indeliai vazelės, ir pan. O jei dar greiti pusryčiai įvyko, tai ta betvarkė ir padaro margumą.

daug kas priklauso nuo papaisymo, nes taip kaip jus isivaizduojat to neperteiksit be kokybisko 3D, todel geriausiai ivertinti pamacius tikra vaizda name smile.gif
Atsakyti
Na fasadas nėra pilkas smile.gif tamsiai pilkas stogas o fasade balta su bordo, tik ta balta nugesinta pilku pigmentu, kad neakintų. Man dabar kambariai nugalistyti - balti - labai gražiai atrodo biggrin.gif Man žiauriai nepatinka rausva, o labi patinka bordo ir alyvuogių žalia na ir dar ruda balta pilka. Na jo kai pamatysit mano WC plyteles tai nenustebsit, o kai išsirinksiu vonioj plytkas tai irgi OHO nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 06 15, 21:49)
daug kas priklauso nuo papaisymo, nes taip kaip jus isivaizduojat to neperteiksit be kokybisko 3D, todel geriausiai ivertinti pamacius tikra vaizda name smile.gif

bet tokia virtuve kaip pas mus papaisyta gali gautis brangi arba pigi, brangi del to kad skirtingu spalvu irgalbut daug likuciu, o pigi gal del to kad is atraizu galima padaryti smile.gif
Atsakyti
Na aš šiandien užmačiau savo būsimos virtuvės įgyvendintą kopiją SM, bet bijau kelti ne savo nuotrauką... Ir supratau, kad einu teisinga linkme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 15, 21:53)
Na fasadas nėra pilkas smile.gif tamsiai pilkas stogas o fasade balta su bordo, tik ta balta nugesinta pilku pigmentu, kad neakintų. Man dabar kambariai nugalistyti - balti - labai gražiai atrodo biggrin.gif Man žiauriai nepatinka rausva, o labi patinka  bordo ir alyvuogių žalia na ir dar ruda balta pilka. Na jo kai pamatysit mano WC plyteles tai nenustebsit, o kai išsirinksiu vonioj plytkas tai irgi OHO nebus biggrin.gif

paskaiciuokit kiek kartu sitame poste paraset zodi "pilka" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 15, 21:46)
Papildyta:

Na mano nuomone visai geras tas derinys, o pagyvinti tikrai rasite kuo, o svarbiausia pagyvinimo spalvas galėsite visai nesunkei pakeisti, pvz. raudona, salotine, mėlyna, žydra tie vadinami indeliai puodeliai aksesuarai viską greitai pakeis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 15, 21:55)
Na aš šiandien užmačiau savo būsimos virtuvės įgyvendintą kopiją SM, bet bijau kelti ne savo nuotrauką... Ir supratau, kad einu teisinga linkme smile.gif

tai i albuma ikelkit
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 06 15, 21:54)
bet tokia virtuve kaip pas mus papaisyta gali gautis brangi arba pigi, brangi del to kad skirtingu spalvu irgalbut daug likuciu, o pigi gal del to kad is atraizu galima padaryti smile.gif

Galbūt ir rastumėt likučių kokiam sandėly g.gif Sunku įsivaizduoti, kol neužklausit kainos ir nepradėsit realiai ieškoti. Aš matau pliusą tame, kad jūs vaizdą sau priimtiną šiandieną turite dabar ir jei norai nepasikeis iki įgyvendinimo,vadinasi kiek tos atraižos bekainuotų - bus verta į tai investuoti.
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2012 06 15, 21:56)
paskaiciuokit kiek kartu sitame poste paraset zodi "pilka" smile.gif

Jei įskaičiuoti oho ir nenustebsit tai tikrai nemažai lotuliukas.gif
Papildyta:
Jau įkėliau į albumą pas save. Aišku viršaus linija pas mane bus tvarkingesnė smile.gif
Ale bet kaip seniai į albumą buvau ką bekėlus... Reikės artimiausiu metu atnaujinti naujovėm smile.gif
Papildyta:
Rpbertinai, o komunikacijų įvadus susivedei visus prieš užpilant pamatą? Tvarkingai atrodo, tik nusiteik kad jei nedarysi juodgrindžių, tai gausi nušiūpeliuoti dar sluoksnelį laukan. Giek grindis šiltinsi?
Atsakyti