Webcam? Gal adresą paviešinsi - visi stebėsim Aš MB palikdavau, su fotiku - porą kartų buvo tragiškų posūkių darbuose, tekdavo telefonu stabdyt ir keisti, perdarinėti.
Arba kreipkis iš Honkongo į draugus ir mes meetą su priežiūra be tavęs, pas tave padarysim ..... ......... vis tiek kol mūrininkų nėra aš neturiu ką veikti..
Geros kelionės.
Arba kreipkis iš Honkongo į draugus ir mes meetą su priežiūra be tavęs, pas tave padarysim ..... ......... vis tiek kol mūrininkų nėra aš neturiu ką veikti..
Geros kelionės.
Galesiu. tik pasakysi..... juolab, kad po vidaus apdailos darbų ne vieną "solo" gulciuką apturejau. Susisieksi nuleksiu po murininkų darbo valandų.....
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 17, 16:32)
...o KJKG samdyk nuvažiuoti ir ką nors griežtai ištarti - po klinkerio aferos jis tai moka
Giedruole - man antras variantas, šviesios spintelės išdidina erdvę, atrodo vientisai v.
Na taip. ir man dėlto, kadšaldytuvas ir orkaitė paskęs pilkoje atrodo vientisiau... Imu IIvar. dabar visis siūlykit virtuvinių gamintojus, gerus ir nebrangius Tikiu kad tokių būna - kol kas
A tiesa - skelbiu KONKURSĄ. Priimu po vieną kiekvieno dalyvio (kurie tikrai dažnai čia pasisako, Ta prasme ne iš kitų temų) pirmą parašytą atsakymą. Prizas - šampės butelys. Laimės pirmas teisingai atsakęs, rytoj po piet paskelbsiu atsakymą ir laimėtoją. Šiandien išdažėm dalį katilinės. Klausimas - kokios spalvos bus išdažyta katilinės patalpa????