Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus, 28 tema

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 06 18, 19:14)
bijos dabar net pati Giedruolė skelbti viktoriną, nes ji momentaliai paverčiama meetu  lotuliukas.gif

na Viliene neleis man sumeluoti kad Giedruole pati pasisiule meeta daryti jei bus nudazyta katiline, o jei nebus nudazyta tada meetas bus ne katilinej o svetainej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 06 18, 19:26)
na Viliene neleis man sumeluoti kad Giedruole pati pasisiule meeta daryti jei bus nudazyta katiline, o jei nebus nudazyta tada meetas bus ne katilinej o svetainej smile.gif

biggrin.gif žiūrėkit kad nebūtų halowyno (nebepamenu kaip rašos biggrin.gif) vakarėlio pas mane su kapinių vandeniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 18, 19:42)
biggrin.gif žiūrėkit kad nebūtų halowyno

O ką - gera idėja! Helloween'as vėl gi pas Giedruolę! 4u.gif Šilta nebus, bet iki spalio tai tikrai bus sumontuota katilinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 18, 18:52)
O ką - gera idėja! Helloween'as vėl gi pas Giedruolę! 4u.gif  Šilta nebus, bet iki spalio tai tikrai bus sumontuota katilinė biggrin.gif

na nespauskite Jūs taip, atsižvelkite šiek tiek kokiame forume esate lotuliukas.gif
kažkaip subtiliau pabandykite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 06 18, 19:55)
na nespauskite Jūs taip, atsižvelkite šiek tiek kokiame forume esate  lotuliukas.gif
kažkaip subtiliau pabandykite  mirksiukas.gif

kitos temos pavadinimas bus "kaunieciai organizuoja meetus ir prie to pacio stato namus" smile.gif

KJKG nusiunciau tau i pasta info. Pasitikrink.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 18 birželio 2012 - 19:00
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 06 18, 13:27)

MANJANA - jeigu dėl pačios medienos pasirinkimo kils klausimų arba norite išgirsti plačią ir filosofinę nuomonę - rašykite atskirai.

Aha, plačią filosofinę nuomonę labai norėčiau išgirsti smile.gif Kuo platesnę, tuo geriau smile.gif Nes supratimo kol kas nulis, ir net nelabai randu kur pradėt skaityt.
Kad ir dėl to maumedžio, nu nerandu niekur info, kas ten su juo darosi po kažkiek metų - reikia jį prižiūrėt ar ne? Kokios jis spalvos pasidaro - pilkas ar rudas?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 06 18, 19:55)
na nespauskite Jūs taip, atsižvelkite šiek tiek kokiame forume esate  lotuliukas.gif
kažkaip subtiliau pabandykite  mirksiukas.gif

KJKG,ar jau radot kas jums suklijuos klinkerines plyteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 06 18, 19:59)
kitos temos pavadinimas bus "kaunieciai organizuoja meetus ir prie to pacio stato namus" smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

v.
Atsakyti
Nu jau tikrai tik nusisuk ir daug praleidi.. as ir nebuciau laimejusi viktorinos..

Bet kita gera zinia, kad pagaliau issigijome grindines lentas, tiksliau sumokejau pinigus, sia savaite atves.

Pas giedruole ir man meetas prie sirdies, galeciau ir peskom atkeblinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2012 06 18, 17:34)
Robertinai kaip reikalai su murininkais? Neatsirado? Bandei rasyt laiska?

Ačiū už el. adresą . galvoju tarkim jeigu pametęs būtų telefoną, Jis buvo pas mane, juk žino kur mane rasti, ai gal nerašysiu........... Apgavo tai apgavo, tokios mano krikštynos.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2012 06 18, 20:15)
Aha, plačią filosofinę nuomonę labai norėčiau išgirsti smile.gif Kuo platesnę, tuo geriau smile.gif Nes supratimo kol kas nulis, ir net nelabai randu kur pradėt skaityt.
Kad ir dėl to maumedžio, nu nerandu niekur info, kas ten su juo darosi po kažkiek metų - reikia jį prižiūrėt ar ne? Kokios jis spalvos pasidaro - pilkas ar rudas?

turėsiu nemažai medžio tai irgi galva suku koki medi reiks rinktis.....
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 18, 20:33)

arba gal tema: "Kaunieciai organizuoja meetus ,o laisvalaikiu tarp meetų po truputi stato namus "

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 06 18, 14:27)
Margina05 jau senai 'nurašė: mano namą pardavimui, tai aš jau kaip ir pusiaukelėj  lotuliukas.gif

mažiau vargo bus lotuliukas.gif

Atsakyti
Kristinka, o kokias grindines lentas dėjot? ar jos susimauna viena į kitą? obliotos tikriausiai žinoma smile.gif kvaili mano gal klausimai, bet man antresolėse reikės ant oSB kažką kloti, tai vat svarstau, ką ten dėti, kad paaugę vaikai kai jau galvomis į lubas daužysis ir vis tiek norės pašokinėt, tai žodžiu kad neįlūžtų. Mintis buvo dėti OB kokį 18mm ir ant viršaus grindines lentas kokių 20mm. Specai lentų medžio ir šitokių "konstruktorių atsiliepkit biggrin.gif O tai reikia iki meeto maksimaliai padaryti biggrin.gif
Atsakyti