Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus, 28 tema

sveiki statybininkai,

is kur pirkot, perkat mediena Kaune ar aplink Kauna namo stogams daryti? kur kokybiskai pjauna. Ziurinejames vienur kitur, gal dar ir jus koki nauja taska parekomenduosit, kad butu geras kainos/kokybes santykis? Is anksto sirdingai dekoju ... 4u.gif
Atsakyti
Kurybines kancios del spalvu pasirinkimo, vyrui jau nervai nelaiko doh.gif man irgi...
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2012 06 19, 12:42)
Kurybines kancios del spalvu pasirinkimo, vyrui jau nervai nelaiko doh.gif man irgi...

Kas atsitiko? nerandat atspalvio ar išvis nežinot spalvos? g.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 06 18, 23:52)
pagrindinė filosofija - jei tingi pirkt teptuką ir perdažyti laikas nuo laiko medienos gaminius (ypač lauke), bet nori kad jie nekeistų spalvos - meskit tą idėją apie medį kieme.  Visas medis (turiu galvoje ne termiškai apdorotą ir ne egzotiką, o laisvai įperkamą) be apdailos stovintis lauke įgaus šiukšlių spalvą. kokia ji tiksliai - priklauso kiek lietaus, saulės, purvo ir kt. pateks ant medienos. ir kas metai ta spalva keisis. pirmais metais greičiau - vėliau lėčiau.
nebent patinka natūralūs gamtos procesai. Pažiūrėkite į skiedrinius stogus - likimas toks pat.
tai jokiu būdu nereiškia jog mediena supuvo ar nebetinkama ir ja reikia keisti. jei nuobliuosite kelis milimetrus - mediena bus nauja kaip vakar išpjauta. UV, drėgmė ir Co. daro savo
taip kad tiesaus atsakymo nėra. Prižiūrėti medieną ar ne - Jums spręsti, priklausomai kokio vaizdo Jūs pageidaujate.
Beje, nereikia "sureikšminti" maumedžio. tai tik sakingesnė ir tankesnė spygliuočių mediena. dėl to tvirtesnė ir atsparesnė invazijoms (beje, dažų taip pat. Maumedžiui reiktų naudoti spec. dažyves, ne vandens pagrindu)
o apie maumedi informacijos pilnas netas, nebesikartosiu , tikiuosi nepyksite
4u.gif  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif
Kol kas tada linkstam vis tik prie dažymo smile.gif O klausimas - ar labai ta priežiūra sudėtinga? Ar dažnai ir ar sudėtingai dažyti reikia?
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 06 19, 06:26)
Papildziau savo albuma interjero projektu. Prasom nekopinti ir neplatinti nes tai konfidencialu

Projektas dar pilnai nebaigtas, matosi esminiai sprendimai busimo interjero suvokimui.

Loky, man labai patinka, kad matosi namo vizija thumbup.gif tokios durys - mano vizijoje ax.gif
čia iš kiekvieno dizainerio to galima reikalaut? Mums ko gero to nepadarys... tik žodžiu...

o apšvietimą tas pats dizaineris numatė/pasiūlė?

Dar su klausimu apie langus. Gal patarsit kur pasidairyt? Esu užsirašius iš šitos temos Fauga, Gipūra ir dar vieni Raudondvaryje buvo... Norim išsirinkti kelias firmas pagal rekomendacijas, kurios siūlo kokybiškus gaminius, montavimą ir eksploataciją. Nenorim per 20 firmų važiuot doh.gif dėkoju iš anksto 4u.gif

Giedruole, dėkoju už neprizinę vietą biggrin.gif o plytelių katilinėj nebus? turiu omeny sienas g.gif

Manėm, kad darbų eiliškumas:
santechnikos vedžiojimas,
grindų betonavimas,
langai.

Betonuotojas sako, kad langai pirmiau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 19 birželio 2012 - 13:53
QUOTE(Cosette @ 2012 06 19, 14:43)
Giedruole, dėkoju už neprizinę vietą  biggrin.gif o plytelių katilinėj nebus? turiu omeny sienas  g.gif
Betonuotojas sako, kad langai pirmiau...  g.gif

kur vamzdynai nebu plytelių - kam? virš stalviršio kur kriauklė skalbyklė bus gal ir sudėsiu vėliau pora eilių plytkų.
Langai pirmiau (išskyrus plokštuminius pamatus smile.gif ) priklijuosit iš vidaus aplink garo izoliacines plėveles, o po to jos užsibetonuos. žodžiu čia sudėtingiausia su vitrininiais langais ir lauko durim
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 06 19, 14:43)
Loky, man labai patinka, kad matosi namo vizija  thumbup.gif tokios durys - mano vizijoje  ax.gif
čia iš kiekvieno dizainerio to galima reikalaut? Mums ko gero to nepadarys... tik žodžiu...

o apšvietimą tas pats dizaineris numatė/pasiūlė?
Dar su klausimu apie langus. Gal patarsit kur pasidairyt? Esu užsirašius iš šitos temos Fauga, Gipūra ir  dar vieni Raudondvaryje buvo... Norim išsirinkti kelias firmas pagal rekomendacijas, kurios siūlo kokybiškus gaminius, montavimą ir eksploataciją. Nenorim per 20 firmų važiuot  doh.gif  dėkoju iš anksto  4u.gif

Giedruole, dėkoju už neprizinę vietą  biggrin.gif o plytelių katilinėj nebus? turiu omeny sienas  g.gif

Manėm, kad darbų eiliškumas:
santechnikos vedžiojimas,
grindų betonavimas,
langai.

Betonuotojas sako, kad langai pirmiau...  g.gif

Jei turite galvoje 3D tai cia priklauso ar tas dizaineris moka 3D daryti, ir jei moka tai buna papildomas mokestis uz tai, pas mus su medziagu parinkimu gaunasi 50 ar tai 60 lt uz kvadrata su 3D vizualizacija + fasadu spalvu parinkimas. Apsvietima tas pats dizaineris daro. Nei kiek nesigailim atidave, interjero planavima dizaineriui, nes paveikti tikrai yra ka. Nes pvz keramika galima susiskaiciuoti iki plyteles tikslumo, visas kitas medziagas taip pat. Taip nelieka beveik likuciu, ir esi tikras kad nereikes po to skelbti per skelbimus kad parduodu tam tikra daikta nes netiko arba persigalvojau. Tai po to bendroje sumoje gauni tokias suma kuria geriau butum sumokejes dizaineriui, sutaupes laiko, nervu, ir litu.

siaip betonuotojai mano nuomone yra teisus, galbut del to kad nebutu skersveju betonavimo metu, nes jei jis bus galit sugadinti grindis.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 06 19, 14:06)
Jei turite galvoje 3D tai cia priklauso ar tas dizaineris moka 3D daryti, ir jei moka tai buna papildomas mokestis uz tai, pas mus su medziagu parinkimu gaunasi 50 ar tai 60 lt uz kvadrata su 3D vizualizacija + fasadu spalvu parinkimas. Apsvietima tas pats dizaineris daro. Nei kiek nesigailim atidave, interjero planavima dizaineriui, nes paveikti tikrai yra ka. Nes pvz keramika galima susiskaiciuoti iki plyteles tikslumo, visas kitas medziagas taip pat. Taip nelieka beveik likuciu, ir esi tikras kad nereikes po to skelbti per skelbimus kad parduodu tam tikra daikta nes netiko arba persigalvojau. Tai po to bendroje sumoje gauni tokias suma kuria geriau butum sumokejes dizaineriui, sutaupes laiko, nervu, ir litu.

siaip betonuotojai mano nuomone yra teisus, galbut del to kad nebutu skersveju betonavimo metu, nes jei jis bus galit sugadinti grindis.

gal galima ir man kur nors paziureti Jusu sedevra. Tema daznai skaitau, retai pasisakau, bet labai idomu visi sprendimai...Mes patys sau dizaineriai biggrin.gif
o del stogo medienos tyla kaip matau wink.gif stogu nedaret.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarune+: 19 birželio 2012 - 14:14
QUOTE(sarune+ @ 2012 06 19, 15:13)
gal galima ir man kur nors paziureti Jusu sedevra. Tema daznai skaitau, retai pasisakau, bet labai idomu visi sprendimai...Mes patys sau dizaineriai biggrin.gif
o del stogo medienos tyla kaip matau wink.gif stogu nedaret.... unsure.gif

na del albumo prisijungimo cia sprendzia bosai, ne as smile.gif ir joks ten ne sedevras, yra pas kitus rimtesniu sedevru.

dar pas AnaDeizy ir pas KJKG paklauskit lentpjuviu kontaktu

lentpjuves:
Astreta (Eigirgaleje): 868739307
GKF lentpjuve (prienuose atrodos):868694834
Juozapaviciaus gatveje: 868651043
vaziuojant link karmelavos kapiniu: 869807020
strielciu lentpjuve: 831960420
dar yra juragiuose, bet nezinau kontaktu

jei imat zalia mediena,m praktiskai visur ji bus vienoda, bus mirkyta, bet pavirsutiniskai, del vaizdo. Svarbiausia kad butu NUZIEVINTA, ir aisku pries padudoant pinigus uz ta mediena kuria kraus vezimui, perziureti kiekviena gegne kraunant ar ji nera kreiva, ypac murlotus, kas kreiva ant pakeitimo, arba mazesne kaina jei defektine mediena sueis kokiems likuciams.

Perkant dziovinta kamerose, pasiimti dregnomati ir paziureti iki kiek buvo isdziovinta.

Murlotu geriau ilgai nelaikyti, arba jei dziovinsit naturaliai tai gerai prispausti su kazkuo, kitu atveju gausit sriegta kolona kuria galesit panaudoti po to laiptasijai arba balkonui paremti. smile.gif

Jei dar smulkiau konsultacisjo pas ----> KJKG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 19 birželio 2012 - 14:28
QUOTE(LokysL @ 2012 06 19, 14:21)

lentpjuves:

ka tik turejau laimes pabendrauti su lentpjuvemis. Jei norit zalios medienos, visur galit kreiptis, bendraus kaip su suniu, bet turbut ispjaus bet kuri. Svarbus aspektas - ispjovimo matmenys, nes daznai nutinka taip, kad Jusu pateikti matmenys - pjuklo nustatymui, kas reiskia, kad gausit ne tiksliai tokius matmenis, ka uzsakete, o tai - kas gavosi - mazesnius.
Dar karteli, jei tinka nedziovinta mediena ir mirkyta "del akiu" (patys taip sake, "darom tik tam, kad mediena spalva pakeistu, kad namo rangovas pirkejui galetu pasakyt - mediena antiseptikuota").

Vienintele lentpjuve, kuri mane normaliai prieme ir radau galimybe pasakyt ko noriu as ir mane isklause - UAB Astreta. Mano norai buvo paprasti - dziovinta mediena, tinkamai antiseptikuota. Jie teoriskai gali ir kalibruoti, ko as atsisakiau. Pazadejo parinkti jauna eglaite grebestams. Tiesa, jie suprato, kam man reikia dziovintos medienos ir normaliai antiseptikuotos tik todel, kad ne visai lentpjove jie yra - gamina medinius namukus, terasas, tad kelia speju sau aukstesnius reikalavimus.
Is ju tik uzsakiau, kokie bus rezultatai pranesiu veliau. Tiesa, jie nera pigiausi, nes ...klausosi.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 06 19, 14:21)
na del albumo prisijungimo cia sprendzia bosai, ne as smile.gif ir joks ten ne sedevras, yra pas kitus rimtesniu sedevru.

lentpjuves:

jei imat zalia mediena,m praktiskai visur ji bus vienoda, bus mirkyta, bet pavirsutiniskai, del vaizdo. Svarbiausia kad butu NUZIEVINTA, ir aisku pries padudoant pinigus uz ta mediena kuria kraus vezimui, perziureti kiekviena gegne kraunant ar ji nera kreiva, ypac murlotus, kas kreiva ant pakeitimo, arba mazesne kaina jei defektine mediena sueis kokiems likuciams.

Perkant dziovinta kamerose, pasiimti dregnomati ir paziureti iki kiek buvo isdziovinta.

Murlotu geriau ilgai nelaikyti, arba jei dziovinsit naturaliai tai gerai prispausti su kazkuo, kitu atveju gausit sriegta kolona kuria galesit panaudoti po to laiptasijai arba balkonui paremti. smile.gif

Jei dar smulkiau konsultacisjo pas ----> KJKG

oi kaip aciu, kad isgirdot sauksma biggrin.gif butinai vyrui perduosiu info wink.gif
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 19, 14:49)
ka tik turejau laimes pabendrauti su lentpjuvemis. Jei norit zalios medienos, visur galit kreiptis, bendraus kaip su suniu, bet turbut ispjaus bet kuri. Svarbus aspektas - ispjovimo matmenys, nes daznai nutinka taip, kad Jusu pateikti matmenys - pjuklo nustatymui, kas reiskia, kad gausit ne tiksliai tokius matmenis, ka uzsakete, o tai - kas gavosi - mazesnius.
Dar karteli, jei tinka nedziovinta mediena ir mirkyta "del akiu" (patys taip sake, "darom tik tam, kad mediena spalva pakeistu, kad namo rangovas pirkejui galetu pasakyt - mediena antiseptikuota").

Vienintele lentpjuve, kuri mane normaliai prieme ir radau galimybe pasakyt ko noriu as ir mane isklause - UAB Astreta. Mano norai buvo paprasti - dziovinta mediena, tinkamai antiseptikuota. Jie teoriskai gali ir kalibruoti, ko as atsisakiau. Pazadejo parinkti jauna eglaite grebestams. Tiesa, jie suprato, kam man reikia dziovintos medienos ir normaliai antiseptikuotos tik todel, kad ne visai lentpjove jie yra - gamina medinius namukus, terasas, tad kelia speju sau aukstesnius reikalavimus.
Is ju tik uzsakiau, kokie bus rezultatai pranesiu veliau. Tiesa, jie nera pigiausi, nes ...klausosi.

aciu ir jums, gal galima kontaktukus gauti i AZ aciu smile.gif pasidometume ir mes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarune+: 19 birželio 2012 - 15:37
QUOTE(sarune+ @ 2012 06 19, 16:36)
oi kaip aciu, kad isgirdot sauksma biggrin.gif butinai vyrui perduosiu info wink.gif

aciu ir jums, gal galima kontaktukus gauti i AZ aciu smile.gif pasidometume ir mes smile.gif

tai kontaktai lentpjuves astreta parasyti mano poste. O siaip as pas juos emiau pradzioj lentas pakalimams, jie ir daze. Viskas buvo ok, bet emiau dalimis, tai po to kazkoks nesusipratimas pas juos gavosi kad mano ispjauta mediena atidave kjitiems per klaida, ir man reikejo laukti, o laukti negalejau tai kitur uzhsakiau. Bet siaip bendrauja normaliai tas savininkas.

Andriau o kokia kaina kubo gaunasi pas juos dziovintos antiseptikuotos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 19 birželio 2012 - 15:42