QUOTE(LokysL @ 2012 06 19, 14:21)
na del albumo prisijungimo cia sprendzia bosai, ne as

ir joks ten ne sedevras, yra pas kitus rimtesniu sedevru.
dar pas AnaDeizy ir pas KJKG paklauskit lentpjuviu kontaktu
lentpjuves:
Astreta (Eigirgaleje): 868739307
GKF lentpjuve (prienuose atrodos):868694834
Juozapaviciaus gatveje: 868651043
vaziuojant link karmelavos kapiniu: 869807020
strielciu lentpjuve: 831960420
dar yra juragiuose, bet nezinau kontaktu
jei imat zalia mediena,m praktiskai visur ji bus vienoda, bus mirkyta, bet pavirsutiniskai, del vaizdo. Svarbiausia kad butu NUZIEVINTA, ir aisku pries padudoant pinigus uz ta mediena kuria kraus vezimui, perziureti kiekviena gegne kraunant ar ji nera kreiva, ypac murlotus, kas kreiva ant pakeitimo, arba mazesne kaina jei defektine mediena sueis kokiems likuciams.
Perkant dziovinta kamerose, pasiimti dregnomati ir paziureti iki kiek buvo isdziovinta.
Murlotu geriau ilgai nelaikyti, arba jei dziovinsit naturaliai tai gerai prispausti su kazkuo, kitu atveju gausit sriegta kolona kuria galesit panaudoti po to laiptasijai arba balkonui paremti.
Jei dar smulkiau konsultacisjo pas ----> KJKG
oi kaip aciu, kad isgirdot sauksma

butinai vyrui perduosiu info
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 19, 14:49)
ka tik turejau laimes pabendrauti su lentpjuvemis. Jei norit zalios medienos, visur galit kreiptis, bendraus kaip su suniu, bet turbut ispjaus bet kuri. Svarbus aspektas - ispjovimo matmenys, nes daznai nutinka taip, kad Jusu pateikti matmenys - pjuklo nustatymui, kas reiskia, kad gausit ne tiksliai tokius matmenis, ka uzsakete, o tai - kas gavosi - mazesnius.
Dar karteli, jei tinka nedziovinta mediena ir mirkyta "del akiu" (patys taip sake, "darom tik tam, kad mediena spalva pakeistu, kad namo rangovas pirkejui galetu pasakyt - mediena antiseptikuota").
Vienintele lentpjuve, kuri mane normaliai prieme ir radau galimybe pasakyt ko noriu as ir mane isklause - UAB Astreta. Mano norai buvo paprasti - dziovinta mediena, tinkamai antiseptikuota. Jie teoriskai gali ir kalibruoti, ko as atsisakiau. Pazadejo parinkti jauna eglaite grebestams. Tiesa, jie suprato, kam man reikia dziovintos medienos ir normaliai antiseptikuotos tik todel, kad ne visai lentpjove jie yra - gamina medinius namukus, terasas, tad kelia speju sau aukstesnius reikalavimus.
Is ju tik uzsakiau, kokie bus rezultatai pranesiu veliau. Tiesa, jie nera pigiausi, nes ...klausosi.
aciu ir jums, gal galima kontaktukus gauti i AZ aciu

pasidometume ir mes