Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(vmm32 @ 2012 06 28, 12:55)
NESUPRANTU g.gif Mantas toki turejo ir NIEKO nereikejo damoket ! nei cento.ir dar i namus nemokamai atveze  g.gif kodel tau reikia?? nu ***** ... g.gif  g.gif  g.gif
Papildyta:

as dukra su mociute isleidau,orelis ten s..... doh.gif lyja ir lyja doh.gif

istatymai pasiekeite doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif jus spejot itraukini,nuo brangesniu priemoniu praso primoketi doh.gif tai tdl idomu ir paliko jei kalbama kad skiriama 10000lt g.gif g.gif g.gif g.gif tai kam jie skiriami.
o del triracio dar as irgi nezinau kaip seksis su juom,pirmiau reiks laiko kol pripras jis prie jo,bet bandysiu ax.gif

pas musu ateina karsciai,savaitgaliui bus thumbup.gif tai pasidziaug vasara gryzus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 06 28, 12:44)
braskes is draugu darzo,savaitgali buvom Alytuj svest Joniniu,tai pries vaziuojat namo dave kibira i rakas ir liepe prisirinkt biggrin.gif tai prisirinkau visa kibira.dali sutryniau ir uzsaldziau,o dali palikau valgyt.dar reiks pas anyta i soda nulekt tai irgi braskiu pilna.
aplamai is draugu namo vaziavau,tai ne tik bagazie visko pilna,bet ir auto salone prideta visko.tai vat megaujuos kaimisku varskes suriu su trintom braskem dabar smile.gif pasaka  ax.gif

jeeeeeegele jum thumbup.gif
tai ant surio tepi braskes dabar blink.gif apsitaskysiu seilem lotuliukas.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2012 06 28, 14:10)
istatymai pasiekeite doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  jus spejot itraukini,nuo brangesniu priemoniu praso primoketi doh.gif  tai tdl idomu ir paliko jei kalbama kad skiriama 10000lt g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  tai kam jie skiriami.
o del triracio dar as irgi nezinau kaip seksis su juom,pirmiau reiks laiko kol pripras jis

as tai jau tada geriau va toki nupirkciau vaikui ir pigiau 100 litu.o jei dar naudota pagal skelbima... blush2.gif http://www.vaikutis....-bravia-12.html
Papildyta:
o cia naudotas http://www.*infected...i-14071847.html bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 06 28, 10:24)
o kodel jums sanatorija nepriklauso?

O pasirodo priklauso pagal neigalumo pazymoj surasytas diagnozes doh.gif kaip nervoja kai vienuose popieriuose vieni kodai, kituose kitokie doh.gif
Papildyta:
vikma, issedejo mazius beveik 2 val thumbup.gif mes buvom apie 3 val i madagaskara ejom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2012 06 28, 13:10)
jeeeeeegele jum thumbup.gif
tai ant surio tepi braskes dabar blink.gif  apsitaskysiu seilem lotuliukas.gif  blush2.gif  4u.gif

isties jega.pasidarius didziuli puoda arbatos,prisipjausciau surio ir ant jo dedu trintu braskiu....mmmmmmmm....tikras skanumelis smile.gif as beruosdama iska seilem taskiaus lotuliukas.gif
o va mazoji siandien nuo braskiu persedo ant sumustiniu su svogunu laiskais biggrin.gif o Nikitai siandien matyt iskrovos diena lotuliukas.gif

QUOTE(veiducka @ 2012 06 28, 18:27)
vikma, issedejo mazius beveik 2 val  thumbup.gif  mes buvom apie 3 val i madagaskara ejom  biggrin.gif

norejau paklaust,ar geras filmukas?ar verta chebryte vest?pirmas 2 dalis matem,o va mastau apie 3 bet noris nuomoniu isgirst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 06 28, 19:20)
isties jega.pasidarius didziuli puoda arbatos,prisipjausciau surio ir ant jo dedu trintu braskiu....mmmmmmmm....tikras skanumelis smile.gif as beruosdama iska seilem taskiaus  lotuliukas.gif
o va mazoji siandien nuo braskiu persedo ant sumustiniu su svogunu laiskais biggrin.gif o Nikitai siandien matyt iskrovos diena  lotuliukas.gif
norejau paklaust,ar geras filmukas?ar verta chebryte vest?pirmas 2 dalis matem,o va mastau apie 3 bet noris nuomoniu isgirst  blush2.gif

labai smagi ir trecioji dalis, daug veiksmo, visokiu kuriozu kur pasijuokt galima, net vyrui labai patiko, jam 3 dalis idomiausia buvo thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(vikma @ 2012 06 28, 11:28)
apsauke mane,ir vos neisgine lauk

Va va ir mane.sakau tokia geda buvo doh.gif biggrin.gif

QUOTE(vmm32 @ 2012 06 28, 11:55)
lyja ir lyja

Ir pas mus doh.gif jau nusibodo rimtai vasara vadinasi doh.gif
Atsakyti
labas rytas.nu ***** kaip supykau,gal is 5 karto tik iejau pas mus,spaudziu musu skyreli -reklama isijungia blush2.gif kaip tos reklamos mane uzkniso!!!!! gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif arba sedi ramiai ,skaitai ,ir uzgroja kokia nesamone doh.gif susinervinau blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 06 29, 13:38)

thumbup.gif

Fainai. As irgi tokius daryciau, jei tik maniskis valgytu. Nu nieko, palauksiu, ateis laikas ir valgys ne tik leliuku koses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 06 29, 15:41)
thumbup.gif

Fainai. As irgi tokius daryciau, jei tik maniskis valgytu. Nu nieko, palauksiu, ateis laikas ir valgys ne tik leliuku koses  smile.gif

grazu,gaila valgyt butu... ax.gif
Atsakyti
NikeZ, nu tu ir prikrovei grožių 4u.gif
Aš tai jau visai, gal tuoj nusišausiu gun_rifle.gif , naktį kažkas bandė parduotuvę išplėšt, ryte kasininkė kasoje pinigų nerado, o kad prieš akis 5 kupiūros po 200, tai nemato. Tai visą naktį nemiegojus dar bėgau ieškot tų pinigų. Nudaušiu ją kada nors, tada išmoks skaičiuot triniti.gif . Eglės senis surado kur aš dirbu, tai dabar ateina terorizuot. Tik apsauga laiku pamato, tai jis labai prie manęs ir nelenda. Ai, ta pinda, kuri gryžo su pilvu iš Ispanijos su pilvu, jau antro laukiasi. Tipo, vėl aš jai padėt turėsiu. Sakau, gyvenk kaip nori, jei neturi galvos, ne mano problemos. Ir MB visas pasimetęs, apsireiškė jo tėvas, kurio nematė 30 metų, tai šiandien važiuojam su juo susitikt ir dar susipažint su 2 broliais. O ryt 7 ryte į darbą atiduot mėnesio ataskaitas. Laisvo laiko neturiu visai...
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2012 06 30, 13:42)
Aš tai jau visai, gal tuoj nusišausiu gun_rifle.gif , naktį kažkas bandė parduotuvę išplėšt, ryte kasininkė kasoje pinigų nerado, o kad prieš akis 5 kupiūros po 200, tai nemato. Tai visą naktį nemiegojus dar bėgau ieškot tų pinigų. Nudaušiu ją kada nors, tada išmoks skaičiuot triniti.gif . Eglės senis surado kur aš dirbu, tai dabar ateina terorizuot. Tik apsauga laiku pamato, tai jis labai prie manęs ir nelenda. Ai, ta pinda, kuri gryžo su pilvu iš Ispanijos su pilvu, jau antro laukiasi. Tipo, vėl aš jai padėt turėsiu. Sakau, gyvenk kaip nori, jei neturi galvos, ne mano problemos. Ir MB visas pasimetęs, apsireiškė jo tėvas, kurio nematė 30 metų, tai šiandien važiuojam su juo susitikt ir dar susipažint su  2 broliais. O ryt 7 ryte į darbą atiduot mėnesio ataskaitas. Laisvo laiko neturiu visai...

gal dar nesisauk, ir nedauzyk darbuotoju lotuliukas.gif imk 4u.gif tai kur tie pinigai padeti jei ji ju nemate, ta kasininke? lotuliukas.gif
tai ko tas diedas benori is taves?
oho koks sutikimas snd laukia,sekmes 4u.gif
Atsakyti