Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(Mimmi @ 2012 06 30, 13:42)
NikeZ, nu tu ir prikrovei grožių 4u.gif
Aš tai jau visai, gal tuoj nusišausiu gun_rifle.gif , naktį kažkas bandė parduotuvę išplėšt, ryte kasininkė kasoje pinigų nerado, o kad prieš akis 5 kupiūros po 200, tai nemato. Tai visą naktį nemiegojus dar bėgau ieškot tų pinigų. Nudaušiu ją kada nors, tada išmoks skaičiuot triniti.gif . Eglės senis surado kur aš dirbu, tai dabar ateina terorizuot. Tik apsauga laiku pamato, tai jis labai prie manęs ir nelenda. Ai, ta pinda, kuri gryžo su pilvu iš Ispanijos su pilvu, jau antro laukiasi. Tipo, vėl aš jai padėt turėsiu. Sakau, gyvenk kaip nori, jei neturi galvos, ne mano problemos. Ir MB visas pasimetęs, apsireiškė jo tėvas, kurio nematė 30 metų, tai šiandien važiuojam su juo susitikt ir dar susipažint su  2 broliais. O ryt 7 ryte į darbą atiduot mėnesio ataskaitas. Laisvo laiko neturiu visai...

oho kiek cia ivykiu pas jus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 06 29, 14:41)
Fainai. As irgi tokius daryciau, jei tik maniskis valgytu. Nu nieko, palauksiu, ateis laikas ir valgys ne tik leliuku koses  smile.gif

manasis per kelias min sutvarkytu viska,beliktu tik zolytes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 06 28, 19:20)
i
norejau paklaust,ar geras filmukas?ar verta chebryte vest?pirmas 2 dalis matem,o va mastau apie 3 bet noris nuomoniu isgirst  blush2.gif

verta verta thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Keksiukai su ledų skonio šokoladiniu kremu

Pagaminsime: 12 keksiukų;
Užtruksime: 40-45 minutes, + valandą kitą stingdyti kremą.

Reikės:

Kremui:
• 200 g baltojo šokolado
• 180 g grietinės
• 1-2 v.š. minkšto sviesto
• v.š. brendžio
• vanilės žiupsnelio

Keksiukams:
• 50 g saldžios grietinėlės sviesto
• 3/4 puodelio cukraus
• 4 didelių kiaušinių
• 3 v.š. grietinės
• 3 v.š. kakavos miltelių (nesaldintos)
• 1/2 a.š. cinamono
• 1 a.š. valgomosios sodos
• puodelio a.r. miltų

Plius:
• popierinių kepimo formelių;
• spalvotų pabarstukų;
• migdolų drožlių (nebūtinai)

Iš pradžių paruošime kremą: sulaužytą baltą šokoladą su grietine kaitinkite maišydami, kol masė taps vientisa ir graži. Tada nuimkite nuo ugnies sumaišykite su sviestu, vanile ir brendžiu. Leiskite 10 min. pabūti kambario temperatūroje, tada įdėkite šiek tiek sustingti į šaldytuvą.

Kol masė stings, iškepsime keksiukus. Į dubenį sukrėskite minkštą sviestą, cukrų ir juos gerai išsukite, įmuškite kiaušinio trynius, atskirtus baltymus sudėkite į kitą indelį. Į sviesto, cukraus ir trynių masę sudėkite kakavos, cinamono, išmaišykite. Įdėkite grietinės, išmaišę, suberkite šaukštelį sodos. Tada įmaišykite miltus. Baltymus išsukite iki putų, sudėkite į dubenį su tešla, atsargiai įmaišykite.

Tešlą supilstykite į popierines formeles, įstatytas į keksiukų skardą. Kepkite 160-180 laipsnių temperatūroje, kol dailiai iškils ir į keksiuką įsmeigta šakutė neaplips tešla. Tai užtruks maždaug 20-30 minučių, priklausomai nuo jūsų orkaitės. Jeigu naudojate Electrolux Inspiro, padėkite keksiukus antrame lygyje, raskite kepinių funkciją, pasirinkite Bandelės, tuomet Kavos bandelės ir laukite kol orkaitė supypsės, su šia funkcija keksiukai man iškepa idealiai.

Kai leisite keksiukams atvėsti, čiupkite iš šaldytuvo kremą, sukrėskite į konditerinį švirkštą ar maišelį, išspauskite, apibarstykite cukrinukais, migdolų drožlėmis ir dėkite atgal į šaldytuvą, kad sustingtų. Po valandos galėsite drąsiai skanauti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2012 06 28, 13:50)
as tai jau tada geriau va toki nupirkciau vaikui ir pigiau 100 litu.o jei dar naudota pagal skelbima... blush2.gif http://www.vaikutis....-bravia-12.html
Papildyta:
o cia naudotas http://www.*infected...i-14071847.html bigsmile.gif

nava neemiau to uzsakyto triracio,griozdu griozdas,atskiro garazo jam reikia lotuliukas.gif man net ilifta ne prokur netilptu,imasina isvis,nepatogus,sutvirtinimai isvis doh.gif mes vieni niekaip nesugebetume iseiti ilauka pasivazineti,butina pagalba,nes vienas turi laikyt vaika,kol tvirtinciau kojas,o ten su sagciais,kol juos susegi doh.gif nugarai yra siokia tokia atrama,bet susegti tik dirzas tera,iskurio deividas isniro vistiek,tai vienu zodziu sakau nene,ir dar tokie pinigai schmoll.gif schmoll.gif doh.gif

o tu mano deividui siulai toki trirati pirki kur nuoroda siuntiai lotuliukas.gif tu mantui pirktum??????
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 06 28, 18:27)
O pasirodo priklauso pagal neigalumo pazymoj surasytas diagnozes  doh.gif kaip nervoja  kai vienuose popieriuose vieni kodai, kituose kitokie  doh.gif
Papildyta:
vikma, issedejo mazius beveik 2 val  thumbup.gif  mes buvom apie 3 val i madagaskara ejom  biggrin.gif

tai reikaluk tada sanatorijos 4u.gif

saunuolis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 06 30, 15:55)

thumbup.gif ant saldumynu patrauke? smile.gif
Atsakyti
nu mimmi laikykis tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2012 06 30, 17:10)
nava neemiau to uzsakyto triracio,griozdu griozdas,atskiro garazo jam reikia lotuliukas.gif  man net ilifta ne prokur netilptu,imasina isvis,nepatogus,sutvirtinimai isvis doh.gif mes vieni niekaip nesugebetume iseiti ilauka pasivazineti,butina pagalba,nes vienas turi laikyt vaika,kol tvirtinciau kojas,o ten su sagciais,kol juos susegi  doh.gif nugarai yra siokia tokia atrama,bet susegti tik dirzas tera,iskurio deividas isniro vistiek,tai vienu zodziu sakau nene,ir dar tokie pinigai  schmoll.gif  schmoll.gif  doh.gif 

o tu mano deividui siulai toki trirati pirki kur nuoroda siuntiai lotuliukas.gif  tu mantui pirktum??????

as sakiau kad griozdas blush2.gif man nugara susuko kol uztysiau pas save i namus.taip ir nebuvom nei karto i kiema su juo isvaziave,puse kambario uzeme doh.gif o ta nuoroda tai Mantas toki turejo tik be rankenos ax.gif dabar tai aisku biskiuka dupce per didele butu jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2012 06 30, 16:18)
as sakiau kad griozdas  blush2.gif man nugara susuko kol uztysiau pas save i namus.taip ir nebuvom nei karto i kiema su juo isvaziave,puse kambario uzeme doh.gif o ta nuoroda tai Mantas toki turejo tik be rankenos ax.gif dabar tai aisku biskiuka dupce per didele butu jau  ax.gif

as vos isvietos pajudinau deivida su dviraciu lotuliukas.gif vairo pasukt nrml neina,o tas geleziukas kur gale yra,kur tipo as galiu reguliuoti,tai isvis nei isvietos nepajudinau lotuliukas.gif nu sedyne irgi nepagal sikna lotuliukas.gif
sake reikia turguose ziuret,devetu buna tokiu zgrebznesiu is uzsienio parveza,tai reikes zurinetis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 30 birželio 2012 - 15:28
QUOTE(vikma @ 2012 06 30, 16:10)

thumbup.gif  ant saldumynu patrauke? smile.gif

O taip.. kam kazko paskutiniu metu - dietines dienos lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(NikeZ @ 2012 06 29, 13:38)

Geruliai thumbup.gif ypac paskutine karve thumbup.gif

QUOTE(Mimmi @ 2012 06 30, 12:42)

Aš tai jau visai, gal tuoj nusišausiu

Mdaaa doh.gif kas cia ta nescia?

QUOTE(Vvarliokas @ 2012 06 30, 14:55)

Skaniai atrodo thumbup.gif

QUOTE(vikma @ 2012 06 30, 15:10)
nava neemiau to uzsakyto triracio,griozdu griozdas,

Bet tai milijona kartu sakiau,kad jis toks doh.gif biggrin.gif neklausai nors tu ka.sakiau imk perlenkiama per puse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 07 01, 02:19)
Bet tai milijona kartu sakiau,kad jis toks  doh.gif  biggrin.gif neklausai nors tu ka.sakiau imk perlenkiama per puse  biggrin.gif

nu taip nesauk jau ant manes blush2.gif doh.gif apie jokius sulankstomus ne kalbos nebuvo ten,tik toki dave rinktis,arba dar netycia atveze,taip tik parodyti maziuka trirati,jis svediskas,devetas,vat jis tai man patiko labai thumbup.gif tikras nrml triratukas,tik ji reiktu daug koreguoti g.gif
Atsakyti
sveikos,
siandien apturejau nuostabu rytmeti,todel nuprendziau pasidalinti ir su Jumis.atsibudau siandien 4 ryto ir nebegalejau uzmigti,todel pasidariau karstos arbatos ir isejus i kiema atsisedau ant laiptu....gal skaitant atrodo,kad nenormali kazkokia negali miegot kaip visi normalus zmones,bet tiesiog sedejau kieme,klausiaus kaip kurkia varles,kaip pradeda ciulbeti pauksciai...pasaka....gyvenu gamtoj,o kartais taip retai ja megaujuos....
todel noriu kiekvienai palinketi megautis paprastais dalykais supanciais mus,nes garantuoju,kad ne visada atkreipiam i tuos dalykus demesi...
kazkaip siandien labai jau sentimentaliai esu nusiteikus.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 07 01, 15:21)
sveikos,
siandien apturejau nuostabu rytmeti,todel nuprendziau pasidalinti ir su Jumis.atsibudau siandien 4 ryto ir nebegalejau uzmigti,todel pasidariau karstos arbatos ir isejus i kiema atsisedau ant laiptu....gal skaitant atrodo,kad nenormali kazkokia negali miegot kaip visi normalus zmones,bet tiesiog sedejau kieme,klausiaus kaip kurkia varles,kaip pradeda ciulbeti pauksciai...pasaka....gyvenu gamtoj,o kartais taip retai ja megaujuos....
todel noriu kiekvienai palinketi megautis paprastais dalykais supanciais mus,nes garantuoju,kad ne visada atkreipiam i tuos dalykus demesi...
kazkaip siandien labai jau sentimentaliai esu nusiteikus.... blush2.gif

as 11 akis pramerkus ciumpu puoda kavos o tu 4 ryto su arbata thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti