Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(veiducka @ 2012 07 01, 15:47)
as 11 akis pramerkus ciumpu puoda kavos o tu 4 ryto su arbata  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

buna pas mane tokiu nemigo priepuoliu lotuliukas.gif nors kartais atrodo galeciau miegoti ir miegoti....o siaip kava mane kazkodel migdanciai veikia,bet tik vakarais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 07 01, 18:49)
buna pas mane tokiu nemigo priepuoliu  lotuliukas.gif  nors kartais atrodo galeciau miegoti ir miegoti....o siaip kava mane kazkodel migdanciai veikia,bet tik vakarais. biggrin.gif

as be kavos neatsibundu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas Bet kaip cia nieks nieko neraso. ax.gif Ar cia vasara kalta biggrin.gif Eisim siandien pas seimos gydytoja tvarkytis sanatorija Tai net baisu apie tai pagalvoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 07 03, 06:37)
Labas rytas Bet kaip cia nieks nieko neraso.  ax.gif  Ar cia vasara kalta  biggrin.gif  Eisim siandien pas seimos gydytoja tvarkytis sanatorija Tai net baisu apie tai pagalvoti  doh.gif

as galvoju kai daktare pareis is atostogu irgi klausiu kaip cia su tom sanatorijom. jei priklauso norim gaut. o gal jau dabar reik registruotis sanatorijoj? kitoj temikej mamos rase kad tik spalio men vietu yra
Atsakyti
Sveika Lietuva biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(ingulite @ 2012 07 03, 05:37)
Labas rytas Bet kaip cia nieks nieko neraso.

Taigi vasara,atostogos ner kada sedet prie kompu biggrin.gif as va irgi uzsiregistruoju,kad sveika gyva ir nezinau kada vel priesesiu prie kompo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 07 03, 10:48)
as galvoju kai daktare pareis is atostogu irgi klausiu kaip cia su tom sanatorijom. jei priklauso norim gaut. o gal jau dabar reik registruotis sanatorijoj? kitoj temikej mamos rase kad tik spalio men vietu yra

mes i gintara registravomes sausio 1 darbo diena tai nuo rugpjucio pirmos norim vaziuoti nebent ligonine nepraleis doh.gif pas seimos gydytoja be juokiu zodziu parodziau kad lopsrelio yra irasyta kartoti rebilitacija 2012,08 tai iskarto parase siuntyma pas rebilitologa o ten tai laukia karas doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif o dar ir registruoja tik rugpjuciui tai eisiu ketvirtadieni naglai lotuliukas.gif o kas belieka iskur zinoti kad menesiui i prieki reikia registruotis
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Raminta,aš juk nesakiau, kad visai nevažiuoja, tik sakiau, kad kol kas nebuvo galimybių. rudeniui jau viskas suplanuota smile.gif abudu serga, tai vienas tai kitas su tempe, virusas koks tai pjauna vis. mano tėtis ligoninėj. rūpesčių pilna galva, net bloga. Mimmi, laikykis :4u
Andrėjai kažkoks padla įkando prie akytės, tai viena akim nemato-kaip piratas biggrin.gif Leonardas griauna viską, ką tik gali pasiekt, paimt, pakelt. Nėr gyvenimo biggrin.gif jau valgom savo agurkėlius, noksta šilauogės...gal ir gerai kartais gyventi tam kaime... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2012 07 03, 21:08)
Sveikos smile.gif
Raminta,aš juk nesakiau, kad visai nevažiuoja, tik sakiau, kad kol kas nebuvo galimybių. rudeniui jau viskas suplanuota smile.gif abudu serga, tai vienas tai kitas su tempe, virusas koks tai pjauna vis. mano tėtis ligoninėj. rūpesčių pilna galva, net bloga. Mimmi, laikykis :4u
Andrėjai kažkoks padla įkando prie akytės, tai viena akim nemato-kaip piratas biggrin.gif Leonardas  griauna viską, ką tik gali pasiekt, paimt, pakelt. Nėr gyvenimo biggrin.gif jau valgom savo agurkėlius, noksta šilauogės...gal ir gerai kartais gyventi tam kaime... smile.gif

saunuoles 4u.gif mes vaziuosim gal spali arba lapktrity vel 4u.gif nu kaip pavydziu del savu darzoviu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 07 03, 22:23)
saunuoles  4u.gif mes vaziuosim gal spali arba lapktrity  vel 4u.gif nu kaip pavydziu del savu darzoviu  blush2.gif

o jus jau uzsiregistravot?
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 07 04, 07:24)
o jus jau uzsiregistravot?

mes dabar sanatorijoj,o kai sumastysiu vaziuot paskkambinsiu i sanatorija tada leksiu kelialapio tai maximum galiuztruykt 2 sav ,bet dazniausiai tai savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 07 01, 15:21)
sveikos,
siandien apturejau nuostabu rytmeti,todel nuprendziau pasidalinti ir su Jumis.atsibudau siandien 4 ryto ir nebegalejau uzmigti,todel pasidariau karstos arbatos ir isejus i kiema atsisedau ant laiptu....gal skaitant atrodo,kad nenormali kazkokia negali miegot kaip visi normalus zmones,bet tiesiog sedejau kieme,klausiaus kaip kurkia varles,kaip pradeda ciulbeti pauksciai...pasaka....gyvenu gamtoj,o kartais taip retai ja megaujuos....

Laba diena mirksiukas.gif
kaip faina....as pradedu svajoti irgi apie tokius rytus,iseiti isavo kiema,atsisesti terasoj ar kad ir ant laiptu,atsigerti rytines kavutes,ahh kaip noriu............ ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingulite @ 2012 07 03, 06:37)
Labas rytas Bet kaip cia nieks nieko neraso.  ax.gif  Ar cia vasara kalta  biggrin.gif  Eisim siandien pas seimos gydytoja tvarkytis sanatorija Tai net baisu apie tai pagalvoti  doh.gif

kadangi manasis atostogauja,tai katino dienos kompe mano baiges,nes nepasidalijam kompiuteriu,tenka naudotis tada kai miega,kad ir dabar as kavinuos,o mazius miega ax.gif
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 07 03, 11:48)

jo butinai registruokis thumbup.gif
as sausio 3d registravaus tai rugsejio12 begavau,bet blogai dariau,kitamet zinosiu kita buda kaip anksciau ismusti dienas,bet sakau gal siais metais vasara susivelins tai ir rugsejis grazus bus thumbup.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingulite @ 2012 07 03, 17:13)
mes i gintara registravomes sausio 1 darbo diena tai nuo rugpjucio pirmos norim vaziuoti nebent ligonine nepraleis  doh.gif  pas seimos gydytoja be juokiu zodziu parodziau kad lopsrelio yra irasyta kartoti rebilitacija 2012,08 tai iskarto parase siuntyma pas rebilitologa o ten tai laukia karas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  o dar ir registruoja tik rugpjuciui tai eisiu ketvirtadieni naglai  lotuliukas.gif  o kas belieka iskur zinoti kad menesiui i prieki reikia registruotis

jei per ligonine tai kdl turetu nepraleisti??? g.gif
mum tai seimos gydytoja be problemu sutvarko,atnesu is darzelio pazyma apie pirmine rebilitacija,ji suraso viska,iligoniu kasas ir poto sanatorinis.Nors kazkada ir as nervojau del sanatoriju kaipgauti,kaip ismusti,bet kadangi Domicele apsviete padeti,dabar einu drasiai,ir kovos neprireikia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2012 07 03, 21:08)
Sveikos smile.gif
Andrėjai kažkoks padla įkando prie akytės, tai viena akim nemato-kaip piratas biggrin.gif Leonardas  griauna viską, ką tik gali pasiekt, paimt, pakelt. Nėr gyvenimo biggrin.gif jau valgom savo agurkėlius, noksta šilauogės...gal ir gerai kartais gyventi tam kaime... smile.gif

Stiprybes tau 4u.gif nes nervu kantrybes tai reikia isgyvent viska 4u.gif
jo tie vabalai doh.gif kiek papildomos zalos pridaro doh.gif
Papildyta:
jo gerai kartais kaimas,savo darzas ir t.t. begsiu ir as jauciu savaitgali pas mamos ikaima,pasidarbuot kanors,issikrauti........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 04 liepos 2012 - 12:35
Sveikos 4u.gif
vasara įsibegėja, o oras tai doh.gif Ryte išėjus nežinau kaip vaikus rengt, tai trošku, tai toks šaltas vėjas pūsteli. Tai kai į miestą išvažiuoju pas mamą dienai, tai su didžiausiais maišais, visiems atvejams lotuliukas.gif
Pirma savaitė kaip mano didžioji atostogauja, tai pratinames visos trys būt doh.gif Taisykles namie labai jau nori didžioji nustatinėti, tai kol kas nelengva gražiuoju susitarti karsta.gif vakar mažajai guzą įstatė blink.gif va taip gyvenam dabar smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vikma @ 2012 07 04, 13:39)
Laba diena mirksiukas.gif
kaip faina....as pradedu svajoti irgi apie tokius rytus,iseiti isavo kiema,atsisesti terasoj ar kad ir ant laiptu,atsigerti rytines kavutes,ahh kaip noriu............ ax.gif
Papildyta:

mes jau ketvirti metai gyvenam nuosavam name soduose, aplink nemažai gamtos, tai dar vis negaliu patikėti tokia laime klausytis vakare svirplių, varlių o ryte paukštelių, o dieną bičių dūzgimo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 04 liepos 2012 - 14:25