Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 01, 12:19)
kazin ar laikosi tos akutes, ar neiskrenta per laika? g.gif

Normalaus juvelyro idetas deimantas neiskris.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 10 01, 16:08)
Normalaus juvelyro idetas deimantas neiskris.

nes as labai noriu kad su akute butu bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit o kiek galėtų daug maž kainuot tokie žiedai Vilniuj pas juvelyrą? Aukso savo neturim. smile.gif

[attachmentid=224930]
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2012 10 04, 13:26)
Sakykit o kiek galėtų daug maž kainuot tokie žiedai Vilniuj pas juvelyrą? Aukso savo neturim.  smile.gif 

cia dar priklauso kiek mm plotis ziedu...as tai istikro neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
Norim standartinių smile.gif Manau man kokių 5 mm, o MB turbūt reiktų 6-7, vyrams turbūt daro platesnius truputį blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2012 10 04, 15:17)
Norim standartinių smile.gif Manau man kokių 5 mm, o MB turbūt reiktų 6-7, vyrams turbūt daro platesnius truputį  blush2.gif  ?

Jei norit, jog žiedeliai būtų kaip ne iš to paties komplekto, tai galit sakytis ir skirtingo pločio darytus žiedus, bet šiaip daromi vienodi, bet juk tai ne standartas, visi daro pagal save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 10 04, 16:40)
Jei norit, jog žiedeliai būtų kaip ne iš to paties komplekto, tai galit sakytis ir skirtingo pločio darytus žiedus, bet šiaip daromi vienodi, bet juk tai ne standartas, visi daro pagal save smile.gif

Manau skirtingo plocio ziedai visai nereiskia, kad jie yra is skirtingu kmplektu ax.gif
Atsakyti
Siaip man irgi sake, kad vyram daromi truputi platesni ziedai, nes ju rankos didesnes, tai darant vienodo plocio, jo ziedelis automatiskai mazesnis atrodo ant rankos, nes ranka didesne smile.gif Bet cia labai asmeninis dalykas, kaip kas nori taip tas daro rolleyes.gif
Atsakyti
Hmm, na žiūrėsim. Man keisčiau atrodo kai du žiedai yra skirtingo stiliaus, o dėl pločio, jei ne daug skiriasi, tai nemanau, kad kas labai pastebės, juolab kai spalva tokia pati ir kai jie tokie paprastučiai. Aišku reikės dar pasižiūrėt pas juvelyrą nuėjus. Beto mano pirštai labai smulkučiai, tai man reikia miniatiūrinio, o MB gerokai stambesni, tai kai salone matovomė žiedus man kažkaip net nesižiūrėjo ant jo rankos tie 4 mm žiedai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 10 04, 15:40)

Butent.. Pas mus tai skirtingo plocio: mano 7mm, o vyro 5mm..Jam nepatinka platus, o as norejau platesnio, tai pasirinkom taip..nors tiesa pasakius man dailiau ant vyro rankos plonesni atrodo, na nebent vyras megsta siaip papuosalus, nesiot, tada gal g.gif o mano nenorejo akcentuoti jo kaip papuosalo o tiesiog kaip kuklu simboli, tai buvo toks pasirinkimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purpurine: 05 spalio 2012 - 10:13
QUOTE(wanileee @ 2012 10 04, 15:40)

Mano irgi tokia pati nuomone - ziedeliai turi buti vienodo plocio smile.gif pas mus vienodi, tiesiog vyro didesnis ir nepasakyciau jog ant pirsto jo atrodo mazesnis..
Atsakyti
Ant vyro rankos gali būti ir didesnis, kad iš tolo matytųsi, kad užimtas. biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti