Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Mes darėm vienodo pločio, 4 mm. Nors mūsų rankos beveik vienodos (na aišku matosi, kad jo delnas, pirštai kiek stambesni), bet vis tiek žiedas ant jo piršto atrodo siauresnis nei mano.
Jei dabar rinkčiausi, tai sau imčiau siauresnį, 3mm. smile.gif
Atsakyti
Mes jau atsiemem savo ziedus is juvelyro. Klasikiniai,paprasti ziedeliai. Alytuj tokiu gamyba tik 70 lt. Graviravom tik data,be vardu,vos 8 lt paskaiciuota uz graviravima. Aukso neturejom kiek reikejo,tai jie skaiciuoja po 140 lt uz grama. Mano 5mm, vyro 6 mm. Bendras svoris 13 g.
user posted image
Atsakyti
Mergaites, 4u.gif gal kas galit pasiulyti gera juvelyra Klaipedoje, noreciau pasigaminti paprastus klasikinius ziedelius 6-6.5 mm sidabrinems vestuvems. Ir kiek tai mazdaug kainuotu ? Gamyba + probavimas (auksa turiu savo) g.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 09 spalio 2012 - 21:01
QUOTE(festina lente @ 2012 10 09, 19:28)

Labai gražūs žiedai, bet o Viešpatie su viešpačiukais, kaip auksas pabrango, mes dabar už savo žiedus 2 kartus daugiau būtumėm sumokėję, o tik metai tepraėjo ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 10 spalio 2012 - 15:11
QUOTE(ptashka @ 2012 10 09, 22:34)
Labai gražūs žiedai, bet o Viešpatie su viešpačiukais, kaip auksas pabrango, mes dabar už savo žiedus 2 kartus daugiau būtumėm sumokėję, o tik metai tepraėjo  ohmy.gif

Taip taip. O kiek uz tokius reiktu palikti parduotuvej doh.gif Mums jie atsiejo tik 900 lt,neskaitant musu tureto aukso. Tik nedarem komforto isgaubimo,nerekomendavo del to,kad vyras dirba fizini darba ir pvz parduotuviniai ziedai jam susilanksto,o su komfortu sake tiesiog suluztu ziedas. Padare graziai,man net truputi per storas ant pirsto atrodo,reiks priprasti.
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 10 09, 21:40)
Taip taip. O kiek uz tokius reiktu palikti parduotuvej  doh.gif  Mums jie atsiejo tik 900 lt,neskaitant musu tureto aukso. Tik nedarem komforto isgaubimo,nerekomendavo del to,kad vyras dirba fizini darba ir pvz parduotuviniai ziedai jam susilanksto,o su komfortu sake tiesiog suluztu ziedas. Padare graziai,man net truputi per storas ant pirsto atrodo,reiks priprasti.

Priprasit drinks_cheers.gif
Aš savąjį kai užsidėjau pirmą kartą irgi galvojau, kad padauginau su pločiu, bet jau metai dieną dienon (vyras irgi). Tik tiek, kad mūsiškiai su komofrtu, negirdėjau, kad nuo fizinio darbo jis gali lūžti g.gif
Atsakyti
festina lente, labai dailus ziedukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 10 09, 22:40)
Taip taip. O kiek uz tokius reiktu palikti parduotuvej  doh.gif  Mums jie atsiejo tik 900 lt,neskaitant musu tureto aukso. Tik nedarem komforto isgaubimo,nerekomendavo del to,kad vyras dirba fizini darba ir pvz parduotuviniai ziedai jam susilanksto,o su komfortu sake tiesiog suluztu ziedas. Padare graziai,man net truputi per storas ant pirsto atrodo,reiks priprasti.

Nu tikrai daugokai uz auksa mokejot g.gif mes siemet darem vasara Kaune, nesem kazkiek savo aukso ir pirkom is juvelyro po 80lt/g g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 10 10, 15:51)
Nu tikrai daugokai uz auksa mokejot g.gif  mes siemet darem vasara Kaune, nesem kazkiek savo aukso ir pirkom is juvelyro po 80lt/g g.gif

Nesidomejau,kokios aukso kainos kitur. Siaip ar taip,pirkti ziedu nenorejom,o gamintis vistiek iseina pigiau. Rezultatas nenuvyle.
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 10 10, 18:33)
Nesidomejau,kokios aukso kainos kitur. Siaip ar taip,pirkti ziedu nenorejom,o gamintis vistiek iseina pigiau. Rezultatas nenuvyle.

Tai taip, gamintis tikrai pigiau iseina, mes irgi del to ir gaminomes, kad isejo gal 3 kartus pigiau nei parduotuvej tokius pat pirkti 4u.gif svarbiausia, kad rezultatas geras 4u.gif
Atsakyti
Gal kas susiduret su siais ziedeliais?

http://www.juvelyrik...ai-kav014.1347/

Noereciau 6 mm. Paziurejus i gaminiu svori, tai turbut plonoki gaunasi? Osiaip tai kaina labai gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 12 spalio 2012 - 12:18
QUOTE(Kristinakristina @ 2012 10 12, 13:17)
Gal kas susiduret su siais ziedeliais?

http://www.juvelyrik...ai-kav014.1347/

Noereciau 6 mm. Paziurejus i gaminiu svori, tai turbut plonoki gaunasi? Osiaip tai kaina labai gera.

Gal jie 6m, bet truputi "pusti" tokie, na atrodo stori, bet tusti viduj kaip buna, tikiuosi supratot, ka norejau pasakyt smile.gif Musu 6mm storio, tai svoris 16,5 g., mano dydis 16,5, vyro apie 19 smile.gif
Atsakyti