Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jautiena @ 2012 06 05, 21:51)
o del vistos, tai tik krutineles man valgomos, kelis kartus pirkau ketvirciu, tai kepant-troskinant man jie taip smirdejo, ko tik neprikroviau, kad ta kvapa numustu, bet vistiek teko valgyt salta, nes kitaip negalejau sad.gif o raudona mesa, labiausiai jautienos kepsniai, tai oj kaip eina, ir kuo brangesni tuo skanesni biggrin.gif

Man tas pats, paskutinį kartą nusišlykštojom keptom kulšimis doh.gif unsure.gif

O, tai todėl tu ir Jautiena biggrin.gif ania biggrin.gif O aš bliamba turbūt jau porą metų nevalgiau jautiesnos visai unsure.gif Siaubas, ne? g.gif Nežinau kaip ta geležis pas mane, per dienas man šalta būna, dabar va kaip tik tai ir sėdžiu su antru megztiniu ant viršaus. Bet ir brangu ir neskanu man jautiena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 06 05, 19:51)
Sedindriuke: neilgai dar UK gyveni? klausiu, nes matau vis litais kainais verti biggrin.gif as gryzus i lietuva karta per metus viska i eurus verciu, kad susigaudyt biggrin.gif

o del vistos, tai tik krutineles man valgomos, kelis kartus pirkau ketvirciu, tai kepant-troskinant man jie taip smirdejo, ko tik neprikroviau, kad ta kvapa numustu, bet vistiek teko valgyt salta, nes kitaip negalejau sad.gif o raudona mesa, labiausiai jautienos kepsniai, tai oj kaip eina, ir kuo brangesni tuo skanesni biggrin.gif

ilgai gyvenu, bet tiesiog ir svarais daug... sesi uz krutinele... nu baisoka... kai krutineles net kartui neuztenka dviem zmonem biggrin.gif
jautiena tikiu kad brangesne ir geresne nes uz brangiau organine gali pirktis.. tas pats ir su krutinele... del krutineles smarves nesu susidurus, dabar buvau per akcija uzsipirkus is Sainsbury saldytos, o taip buna akcija pagaunu Morisone kokia, ar Asdoj Asdines (Smart price), Morisone (ir morisine). Jautienos seniai bepirkus, ir tai smotais labiau apsimoka, o ne po du kepsniukus po penkis svarus biggrin.gif reiks vel mesos skyriuj pagyvent patyrinejant biggrin.gif ai siaip lean mince beef pirkdavaus - kotletams, kukuliams, troskiniams.. lean arba extra lean vis maziau sh primalta, nei 'normaliuose' .. bet ir tai blogybe... o nusipirkus paciam smota ir maltis..na ne aciu jau gaila malti, tada ciela valgyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 05, 19:57)
Man tas pats, paskutinį kartą nusišlykštojom keptom kulšimis doh.gif  unsure.gif

O, tai todėl tu ir Jautiena biggrin.gif ania biggrin.gif O aš bliamba turbūt jau porą metų nevalgiau jautiesnos visai unsure.gif Siaubas, ne? g.gif Nežinau kaip ta geležis pas mane, per dienas man šalta būna, dabar va kaip tik tai ir sėdžiu su antru megztiniu ant viršaus. Bet ir brangu ir neskanu man jautiena doh.gif

siaip profilaktiskai del gelezies patarciau tirtis... nes vien pagerus gelezi buna antras atgimimas - jegu antpludis, energija, motyvacija. Atsigauni visapusiskai, tikrai. Ir siaip sako jauties nuslabes, tikrink gelezi kraujy...

as ir saltmire, o tas ir prie gelezies mazo kiekio kraujy pozymiu pasirodo.... siaip daug viskas itakoja ta gelezi, ne tik ta jautiena.. Lietuvoj namie retai jautienos budavo, na tik kai man gelezis streikavo, kartais mama pagriebdavo man jos.. bet nu man i tarpdancius lenda ta raudona mesa ir blah biggrin.gif rukytu kad ir naminiu desru nevalgau kazkaip... kad ir be lasinio... o vytintu neiperku ir cia net nera biggrin.gif
Atsakyti
nutrauksiu foto kitakart, kai nusipirksim jautienos kepsniu - tikrai sexy atrodo, tiek zali tiek kepti biggrin.gif matot pas mus cia Airijoj geriausia jautiena europoj. vat pasigyriau. karves istisus metus ant zoles, mazai kombinuotu gauna, o dar geriau yra aviena, nes avims isvis net neapsimoka kombinuotu pasaru duot - jos nuo ju greicau nestoreja, todel praktiskai vien ant zoles isauge, kartais perkam ir avienos, irgi brangi rupuze, bet ka cia pritaupysi maisto saskaita, ta isleisi veliau daktarams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 05 birželio 2012 - 21:32
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 05, 22:01)
siaip profilaktiskai del gelezies patarciau tirtis...  nes vien pagerus gelezi buna antras atgimimas - jegu antpludis, energija, motyvacija. Atsigauni visapusiskai, tikrai. Ir siaip sako jauties nuslabes, tikrink gelezi kraujy...

Nežinau nė kas nė kaip, nė kur blush2.gif Nesilankau pas daktarus smile.gif Iš venos badytis irgi nesinori ir kiek to tikslumo? Sako, kad kraujo tyrimai netikslūs, parodo tai dienai pagal tą valgei ar pan. Taip esu girdėjus, jei nusikalbu, tai sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 05, 20:39)
Išjuoksite mane, bet man pati gražiausia figūra pas moteris, kai yra platūs pečiai blush2.gif nemažas užpakalis, o kojos pagal užpakalį palyginus kūdos. O liemuo na toks normalus, didelės 'bitės' man negražu ax.gif
A, ir paaaaaaaapaaaaaai!!!!!!!!

Is apibudinimo iskart apie Jessica Biel pagalvojau, ganetinai platus peciai, liemuo dailus, bet ir oho sikne kokia galinga turi biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 05, 22:01)

as ir saltmire, o tas ir prie gelezies mazo kiekio kraujy pozymiu pasirodo.... siaip daug viskas itakoja ta gelezi, ne tik ta jautiena.. Lietuvoj namie retai jautienos budavo, na tik kai man gelezis streikavo, kartais mama pagriebdavo man jos.. bet nu man i tarpdancius lenda ta raudona mesa ir blah biggrin.gif rukytu kad ir naminiu desru nevalgau kazkaip... kad ir be lasinio... o vytintu neiperku ir cia net nera biggrin.gif

As irgi baisiai saltmire, mano rankos ir pedos nu beveik visada saltos. Bet mesos valgau tai as labai daug, Lietuvoj tiek nevalgydavau, pagrinde tik vistiena namie budavo...
O dabar kur gyvenu tai raudona mesa vos ne kas diena valgom, man net nelabai patinka taip.. bet MB mesos vergas, kepsnius visisko kraujuotumo megsta, o dar koki patiekala jie cia turi nu shakes, as vadinu nekeptais kotletais biggrin.gif steak tartare, va taip restorane pateikia biggrin.gif Susimaisai ir valgai doh.gif
user posted image

Atsakyti
na tyrimai vis tik pirminis dalykas nustatyt organizmo bukle, ir iki tiek tikslu-netikslu nesigilinu, nes net ir suciulpes gelezies gabala tau neparodys kad organizme jo turi pakankamai, nes ne vien hemoglobinas lemia gelezies rodiklius ant popieriaus... o siaip aisku galima tiket, kad ligos nepuls ir busim nemirtingi biggrin.gif

Smash, kad Jesikos visai normali sikna (biggrin.gif)), aisku kitose foto ji biski tonusa praradus, o pirmoj foto labai daili figura smile.gif) o tas zalias farsas (arba kaip zalios mesos carpacio buna) nu as net farso neragauju kotletams... biggrin.gif:D:D viaukt biggrin.gif:D bet na nesu nusistacius pries mesa biggrin.gif bet tiesiog zalios ne ... vaizduote per galinga biggrin.gif va va RAWfoodizmas tikras biggrin.gif:D

p.s. na pecius pagal foto matomai tad air as placius turiu...ir vis galvodavau ko maniskis sakydavo 'ko rema cia ismetus... ' biggrin.gif:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 05 birželio 2012 - 23:39
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 06, 00:35)

Smash, kad Jesikos visai normali sikna (biggrin.gif)), aisku kitose foto ji biski tonusa praradus, o pirmoj foto labai daili figura smile.gif) o tas zalias farsas (arba kaip zalios mesos carpacio buna) nu as net farso neragauju kotletams... biggrin.gif:D:D viaukt biggrin.gif:D bet na nesu nusistacius pries mesa biggrin.gif bet tiesiog zalios ne ... vaizduote per galinga biggrin.gif  va va RAWfoodizmas tikras biggrin.gif:D

As pastebejau, kad kai pati pradejau gamintis, tai daugiau visokiu naujoviu bandau, ragauju. Anksciau tai man net svogunai ar grybukai nepatikdavo idaruose, jokiu "neisvaizdziu" patiekalu net neprisiversdavau paragauti, o dabar viska bandau. Bet sitas farsas tai nesuzavejo, skonis toks labai idomus, konsitencija dar keistesne unsure.gif

O del Jessicos sedimosios, tai man grazi jinai, tik norejau pabrezti, kad labai ispudinga ir riesta, nu galinga zodziu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 06 05, 22:47)
As pastebejau, kad kai pati pradejau gamintis, tai daugiau visokiu naujoviu bandau, ragauju. Anksciau tai man net svogunai ar grybukai nepatikdavo idaruose, jokiu "neisvaizdziu" patiekalu net neprisiversdavau paragauti, o dabar viska bandau.  Bet sitas farsas tai nesuzavejo, skonis toks labai idomus, konsitencija dar keistesne  unsure.gif

taip taip. as tik uz namini maista... ir parduotuvej perku tik produktus... (na isimtis vyriska paderme.. jai ziurek nuperku kokia blogybe, nes zinau, kad nores, valgys, patiks... ) bet saipaus, kai ryja pica kokia ir netelpa arba uii nenoriu..ryk, nusipirkai, tai ryk... biggrin.gif:D

o eksperimentuoti virtuvej ...ohhhh diena nakti .. biggrin.gif

A galinga ne mase turejai minty o simpatiskumu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu siandien tikrai insanity cardio nesidariau ko reikia visu. tai kaip man pavyko uzvakar? aguonu gi nebuvau prisirijus.
Selindriuke, man visgi neaisku - pirmam puslapy, kur rasai, kad daugiau kaloriju sudeginta, nereiskia kad daugiau riebalinio audinio sudega. vat man mistika. g.gif

kiek zinau, yra taip: jei per dagu plaks pulsas, ne riebalai ims degti, o gliukoze, ir tai negerai. jausies issekus, todel geriausiai riebalai dega vidutinio intesyvumo treniruoteje. taigi, zinok tad kad gudras, kas ta vid. intensyvumo treniruote - ar insanity kai suprakaituoji, ar... bet kas, kai plauki, b g.gif t ne per daugiausiai turi plaukti g.gif
pavz, dar karta apie insanity. siandien net maziau isprakaitavau - bet gal tai nereiskia kad maziau riebalo sudege? ai, susimaisiau visai, nebesuprantu nieeeeko.... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 06, 12:47)
nu siandien tikrai insanity cardio nesidariau ko reikia visu. tai kaip man pavyko uzvakar? aguonu gi nebuvau prisirijus.
Selindriuke, man visgi neaisku - pirmam puslapy, kur rasai, kad daugiau kaloriju sudeginta, nereiskia kad daugiau riebalinio audinio sudega. vat man mistika.  g.gif

kiek zinau, yra taip: jei per dagu plaks pulsas, ne riebalai ims degti, o gliukoze, ir tai negerai. jausies issekus, todel geriausiai riebalai dega vidutinio intesyvumo treniruoteje. taigi, zinok tad kad gudras, kas ta vid. intensyvumo treniruote - ar insanity kai suprakaituoji, ar... bet kas, kai plauki, b g.gif t ne per daugiausiai turi plaukti  g.gif
pavz, dar karta apie insanity. siandien net maziau isprakaitavau - bet gal tai nereiskia kad maziau riebalo sudege? ai, susimaisiau visai, nebesuprantu nieeeeko.... unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

tu gal ikvepk ir iskvepk pora sykiu:D calm down!;)
apskritai bet kokioj treniruotej pirma dega glikogeno atsargos,paskui riebalai kunui maistu patampa.
Intensyviu trefkiu esme,kad tu po ju dar 48h turesi suaktyvinta metabolizma,t.y.kunas maitinsis is riebalu ir.toks efektas aisku yra ir po nelabai intensyviu trefkiu,nes abiem atwejais raumenynas,centrine nervu sistema atsistatyt turi,taigi kcal deginas sparciau net ir poilsio rezime.Insanity kaip ir kt programos nera vien tik taukui mest:sirdies ir kraujagysliu tvirtumui-krauja ir deguoni zymiai sparciau juk pumpina sirdis,tai ir vadinama istverme (juk 1kart isbegus krosa po 10min pompa,nes sirdis neturi istvermes),korpusui,laikysenai.tauko metimas yra daug faktoriu itakotas procesas.
Tu megink trefkes,nepatinka nedaryk,pati rasei -turi but malonu;)
nekrentant taukui,pirma i mityba ziuret,ypac i vakarini uzkandziavima (net vaisiai!),jei jau taip:)
Atsakyti
S,
kaip idomiai - net 48val. tai galima sportuotu kas antra diena, jei ka ax.gif matai, skaiciau kad JM treniruotes aktyvina medziagu apykaita 16-18val. bet ir tai jau daug pasirode...

viskas, siaip man patinka, as taip tik klausinejuosi. o tarkim jegos treniruotes, slaunims pilvui, kur stiprina raumenis, nesuprakaituoji- jos irgi aktyvina metabolizma? taip iseitu, kad irgi taip pat...juk raumenis stiprini, raumenys suvartoja daugiau kcal net miego metu. bet tuo paciu - jei pas mane lasinuku yra - cardio reiktu daryt nuolat ar ne? bet vel griztu prie raumenu. jei stiprinsiu tik raumenis, jie turetu deginti riebalus greiciau, net meigo metu, tai kam ta cardio isvis? paaiskinkit is naujo.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 06, 15:43)
S,
kaip idomiai - net 48val. tai galima sportuotu kas antra diena, jei ka ax.gif matai, skaiciau kad JM treniruotes aktyvina medziagu apykaita 16-18val. bet ir tai jau daug pasirode...

viskas, siaip man patinka, as taip tik klausinejuosi. o tarkim jegos treniruotes, slaunims pilvui, kur stiprina raumenis, nesuprakaituoji- jos irgi aktyvina metabolizma? taip iseitu, kad irgi taip pat...juk raumenis stiprini, raumenys suvartoja daugiau kcal net miego metu. bet tuo paciu - jei pas mane lasinuku yra - cardio reiktu daryt nuolat ar ne? bet vel griztu prie raumenu. jei stiprinsiu tik raumenis, jie turetu deginti riebalus greiciau, net meigo metu, tai kam ta cardio isvis? paaiskinkit is naujo.

vien raumenukai be cardio nesudegins riebalu smile.gif
Cardio kasdien nepatariama, nes organizmas po cardio intensyvaus atsigaudineja 48 val.
Atsakyti