QUOTE(jautiena @ 2012 06 05, 19:51)
Sedindriuke: neilgai dar UK gyveni? klausiu, nes matau vis litais kainais verti

as gryzus i lietuva karta per metus viska i eurus verciu, kad susigaudyt
o del vistos, tai tik krutineles man valgomos, kelis kartus pirkau ketvirciu, tai kepant-troskinant man jie taip smirdejo, ko tik neprikroviau, kad ta kvapa numustu, bet vistiek teko valgyt salta, nes kitaip negalejau

o raudona mesa, labiausiai jautienos kepsniai, tai oj kaip eina, ir kuo brangesni tuo skanesni
ilgai gyvenu, bet tiesiog ir svarais daug... sesi uz krutinele... nu baisoka... kai krutineles net kartui neuztenka dviem zmonem
jautiena tikiu kad brangesne ir geresne nes uz brangiau organine gali pirktis.. tas pats ir su krutinele... del krutineles smarves nesu susidurus, dabar buvau per akcija uzsipirkus is Sainsbury saldytos, o taip buna akcija pagaunu Morisone kokia, ar Asdoj Asdines (Smart price), Morisone (ir morisine). Jautienos seniai bepirkus, ir tai smotais labiau apsimoka, o ne po du kepsniukus po penkis svarus

reiks vel mesos skyriuj pagyvent patyrinejant

ai siaip lean mince beef pirkdavaus - kotletams, kukuliams, troskiniams.. lean arba extra lean vis maziau sh primalta, nei 'normaliuose' .. bet ir tai blogybe... o nusipirkus paciam smota ir maltis..na ne aciu jau gaila malti, tada ciela valgyti
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 05, 19:57)
Man tas pats, paskutinį kartą nusišlykštojom keptom kulšimis
O, tai todėl tu ir Jautiena

ania

O aš bliamba turbūt jau porą metų nevalgiau jautiesnos visai

Siaubas, ne?

Nežinau kaip ta geležis pas mane, per dienas man šalta būna, dabar va kaip tik tai ir sėdžiu su antru megztiniu ant viršaus. Bet ir brangu ir neskanu man jautiena
siaip profilaktiskai del gelezies patarciau tirtis... nes vien pagerus gelezi buna antras atgimimas - jegu antpludis, energija, motyvacija. Atsigauni visapusiskai, tikrai. Ir siaip sako jauties nuslabes, tikrink gelezi kraujy...
as ir saltmire, o tas ir prie gelezies mazo kiekio kraujy pozymiu pasirodo.... siaip daug viskas itakoja ta gelezi, ne tik ta jautiena.. Lietuvoj namie retai jautienos budavo, na tik kai man gelezis streikavo, kartais mama pagriebdavo man jos.. bet nu man i tarpdancius lenda ta raudona mesa ir blah

rukytu kad ir naminiu desru nevalgau kazkaip... kad ir be lasinio... o vytintu neiperku ir cia net nera