Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos 4u.gif
Man graži Denise Austin figūra, nes moteriška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 06 05, 18:02)
Sveikos  4u.gif
Man graži Denise Austin figūra, nes moteriška  wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 05, 18:54)
Vis noriu paklaust. Kas iš sportuojančių besportuojant darėsi tatoo.
O gal neturit nieks? Man įdomu per kiek laiko sugyja.
Nes sako sportuot nelabai galima g.gif

Labas,
kad šimtai sportininkų darosi ir sportuoja. Reikia tik gero kremuko. Man buvo rekomenduotas dar senais laikais Bepanten kažkoks, bet aš tada neturėjau pinigų, viską tatuiruotei atidaviau biggrin.gif ir radau pas mamą Mirra liuks kažkokį kremą jautriai, sudirgintai odai ar pan. Nu kaip liuks jis man buvo bigsmile.gif Tikras liuks. Labai greitai gijo ir tik vos vos niežėjo, nors man sakė meistras, kad nežmoniškai norėsiu kasytis g.gif Tai va.

Išjuoksite mane, bet man pati gražiausia figūra pas moteris, kai yra platūs pečiai blush2.gif nemažas užpakalis, o kojos pagal užpakalį palyginus kūdos. O liemuo na toks normalus, didelės 'bitės' man negražu ax.gif
A, ir paaaaaaaapaaaaaai!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 05 birželio 2012 - 19:43
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 05, 18:39)

Išjuoksite mane, bet man pati gražiausia figūra pas moteris, kai yra platūs pečiai blush2.gif nemažas užpakalis, o kojos pagal užpakalį palyginus kūdos. O liemuo na toks normalus, didelės 'bitės' man negražu ax.gif
A, ir paaaaaaaapaaaaaai!!!!!!!!

imesk foto tokio pavyzdzio smile.gifbiggrin.gif
Atsakyti
klausykit, jus cia apie baltymus prabilote...as apie veganyste domiuosiu, vat ka man reikes daryti. zolese, zaliose yra labai daug visokiu geriu. tikiuosi to uzteks. neatsisakysiu iskart visko, bet kiausu tai tikrai. varske ar pasiliksiu. ir zuvies kazkiek. siaip su mastymu keiciasi ir mityba. gal nenualinsiu raumenu. g.gif puikiu yr veganu sportininku, pilnu energijos.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 05, 20:48)
imesk foto tokio pavyzdzio smile.gifbiggrin.gif

Neįmesiu žinok dabar ant greičio. Tiesiog pastebiu tai pas kai kurias moteris, merginas ir man nerealu. Kažką pamenu lyg ir Nikita iš to serialio Jos vardas Nikita panašaus buvo. Tvirta, pečiai, užpakalis, bet kojos neišstorėję g.gif Nu tvirtas toks kūnas, bet be storų kojų patinka tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 06 05, 20:48)
klausykit, jus cia apie baltymus prabilote...as apie veganyste domiuosiu, vat ka man reikes daryti. zolese, zaliose yra labai daug visokiu geriu. tikiuosi to uzteks. neatsisakysiu iskart visko, bet kiausu tai tikrai. varske ar pasiliksiu. ir zuvies kazkiek. siaip su mastymu keiciasi ir mityba. gal nenualinsiu raumenu.  g.gif puikiu yr veganu sportininku, pilnu energijos.

Tik įdomu ar jie to whey protein neplaka sau pastoviai vistiek g.gif Kažin ar paklausi jų biggrin.gif Nebent sojos proteiną? Bet o vyrai kaip? Negalima gi jiems kaip ir daug sojos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 05, 20:00)
Irunia, kaip bumbuliukai valgos biggrin.gif

Tu ką, kamerą pas mane namie įtaisei ar ką? Kaip tik dabar valgau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 05, 18:48)
klausykit, jus cia apie baltymus prabilote...as apie veganyste domiuosiu, vat ka man reikes daryti. zolese, zaliose yra labai daug visokiu geriu. tikiuosi to uzteks. neatsisakysiu iskart visko, bet kiausu tai tikrai. varske ar pasiliksiu. ir zuvies kazkiek. siaip su mastymu keiciasi ir mityba. gal nenualinsiu raumenu.  g.gif puikiu yr veganu sportininku, pilnu energijos.

veganiskus baltymus naudosi nebus bedu. su zalumynais nesusirinksi baltymu... nes rinktis turesi daug ka: mineralus, gelezi,.... apmazinau mesa, ir kraujas is karto parode... nors niekada nebuvau raudonos mesos megeja, tad ir turiu polinki i mazakraujyste matomai, o salotu, spinatu, zalesiu, riesutu, seklu dafiga valgau... biggrin.gif:D dar kiekvieno kunas individualus smile.gif
kiausinius uhh valgau, geriausias baltymas, zuvis taip pat, vistiena nom nom, bet geriausia krutinele aisku, nes visi brudai kaupias kulselese...tad daznai gaunas, kad vistos ir ner namie, nes uz krutinele viena moket vos ne 20 litu ziauru man... biggrin.gif bet i savaite pora kartu raudona mesa itraukinet reikes vel... bet va vasara nesinoris kaip kad Irunia sake man to 'normalaus' maisto (silto, troskinto, komfortisko biggrin.gif )

Vici, teisi, jie tikrai geria proteinus, ir nebutinai sojos. Kanapiu Hemp seed protein ir visokius kitokius (zirniu, ryziu)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 05 birželio 2012 - 20:42
QUOTE(mandy333 @ 2012 06 05, 19:35)
hmmm. ...o koks cia tipazas?ar platus peciai ir dubce?

Jo, pečiai platūs. Petukų niekada nereikėjo lotuliukas.gif
Krūtinės neturiu..., o krūtinės ląsta plati. Po krūtine pas mane 85 cm.
Liemuo nekūdas, o klubai ką aš žinau. Buvo mažesni, kol sportuot nepradėjau. Dupcė palipo aukštyn ir užsirietė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 05, 19:42)
Jo, pečiai platūs. Petukų niekada nereikėjo  lotuliukas.gif
Krūtinės neturiu..., o krūtinės ląsta plati. Po krūtine pas mane 85 cm.
Liemuo nekūdas, o klubai ką aš žinau. Buvo mažesni, kol sportuot nepradėjau. Dupcė palipo aukštyn ir užsirietė  lotuliukas.gif

as nezinau hibridu save siaip laikau biggrin.gif kad nuo juosmens iki koju pirstu eiciau tiesiai neee, klubai svyst ir issilenkia biggrin.gif o ant ju skura vos ne, tik virssiknis turimas toks, uzpkalais del raumenu ir patys klubai del raumenu taip pasitvarke kaip norejo biggrin.gif o ka as jiems neuzdrausiu biggrin.gif vis geriau nei lasiaku apsitraukus but, geriau tvirta subinike biggrin.gif nes vis tiek kcal neina i papus, o i subinike.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 05, 21:45)
nes vis tiek kcal neina i papus, o i subinike..  blink.gif

Nu kodėl tokia neteisybė ant svieto... verysad.gif
Atsakyti
Sedindriuke: neilgai dar UK gyveni? klausiu, nes matau vis litais kainais verti biggrin.gif as gryzus i lietuva karta per metus viska i eurus verciu, kad susigaudyt biggrin.gif

o del vistos, tai tik krutineles man valgomos, kelis kartus pirkau ketvirciu, tai kepant-troskinant man jie taip smirdejo, ko tik neprikroviau, kad ta kvapa numustu, bet vistiek teko valgyt salta, nes kitaip negalejau sad.gif o raudona mesa, labiausiai jautienos kepsniai, tai oj kaip eina, ir kuo brangesni tuo skanesni biggrin.gif
Atsakyti