QUOTE(given444 @ 2012 06 05, 18:48)
klausykit, jus cia apie baltymus prabilote...as apie veganyste domiuosiu, vat ka man reikes daryti. zolese, zaliose yra labai daug visokiu geriu. tikiuosi to uzteks. neatsisakysiu iskart visko, bet kiausu tai tikrai. varske ar pasiliksiu. ir zuvies kazkiek. siaip su mastymu keiciasi ir mityba. gal nenualinsiu raumenu.

puikiu yr veganu sportininku, pilnu energijos.
veganiskus baltymus naudosi nebus bedu. su zalumynais nesusirinksi baltymu... nes rinktis turesi daug ka: mineralus, gelezi,.... apmazinau mesa, ir kraujas is karto parode... nors niekada nebuvau raudonos mesos megeja, tad ir turiu polinki i mazakraujyste matomai, o salotu, spinatu, zalesiu, riesutu, seklu dafiga valgau...

dar kiekvieno kunas individualus
kiausinius uhh valgau, geriausias baltymas, zuvis taip pat, vistiena nom nom, bet geriausia krutinele aisku, nes visi brudai kaupias kulselese...tad daznai gaunas, kad vistos ir ner namie, nes uz krutinele viena moket vos ne 20 litu ziauru man...

bet i savaite pora kartu raudona mesa itraukinet reikes vel... bet va vasara nesinoris kaip kad Irunia sake man to 'normalaus' maisto (silto, troskinto, komfortisko

)
Vici, teisi, jie tikrai geria proteinus, ir nebutinai sojos. Kanapiu Hemp seed protein ir visokius kitokius (zirniu, ryziu)...