Man graži Denise Austin figūra, nes moteriška
Sveikos
QUOTE(mamadonata @ 2012 06 05, 18:02)
QUOTE(Irunia @ 2012 06 05, 18:54)
Vis noriu paklaust. Kas iš sportuojančių besportuojant darėsi tatoo.
O gal neturit nieks? Man įdomu per kiek laiko sugyja.
Nes sako sportuot nelabai galima
O gal neturit nieks? Man įdomu per kiek laiko sugyja.
Nes sako sportuot nelabai galima
Labas,
kad šimtai sportininkų darosi ir sportuoja. Reikia tik gero kremuko. Man buvo rekomenduotas dar senais laikais Bepanten kažkoks, bet aš tada neturėjau pinigų, viską tatuiruotei atidaviau
Išjuoksite mane, bet man pati gražiausia figūra pas moteris, kai yra platūs pečiai
A, ir paaaaaaaapaaaaaai!!!!!!!!
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 05, 18:39)
Išjuoksite mane, bet man pati gražiausia figūra pas moteris, kai yra platūs pečiai
A, ir paaaaaaaapaaaaaai!!!!!!!!
imesk foto tokio pavyzdzio
klausykit, jus cia apie baltymus prabilote...as apie veganyste domiuosiu, vat ka man reikes daryti. zolese, zaliose yra labai daug visokiu geriu. tikiuosi to uzteks. neatsisakysiu iskart visko, bet kiausu tai tikrai. varske ar pasiliksiu. ir zuvies kazkiek. siaip su mastymu keiciasi ir mityba. gal nenualinsiu raumenu.
puikiu yr veganu sportininku, pilnu energijos.
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 05, 20:48)
Neįmesiu žinok dabar ant greičio. Tiesiog pastebiu tai pas kai kurias moteris, merginas ir man nerealu. Kažką pamenu lyg ir Nikita iš to serialio Jos vardas Nikita panašaus buvo. Tvirta, pečiai, užpakalis, bet kojos neišstorėję
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 06 05, 20:48)
klausykit, jus cia apie baltymus prabilote...as apie veganyste domiuosiu, vat ka man reikes daryti. zolese, zaliose yra labai daug visokiu geriu. tikiuosi to uzteks. neatsisakysiu iskart visko, bet kiausu tai tikrai. varske ar pasiliksiu. ir zuvies kazkiek. siaip su mastymu keiciasi ir mityba. gal nenualinsiu raumenu.
Tik įdomu ar jie to whey protein neplaka sau pastoviai vistiek
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 05, 20:00)
Irunia, kaip bumbuliukai valgos 
Tu ką, kamerą pas mane namie įtaisei ar ką? Kaip tik dabar valgau
QUOTE(given444 @ 2012 06 05, 18:48)
veganiskus baltymus naudosi nebus bedu. su zalumynais nesusirinksi baltymu... nes rinktis turesi daug ka: mineralus, gelezi,.... apmazinau mesa, ir kraujas is karto parode... nors niekada nebuvau raudonos mesos megeja, tad ir turiu polinki i mazakraujyste matomai, o salotu, spinatu, zalesiu, riesutu, seklu dafiga valgau...
kiausinius uhh valgau, geriausias baltymas, zuvis taip pat, vistiena nom nom, bet geriausia krutinele aisku, nes visi brudai kaupias kulselese...tad daznai gaunas, kad vistos ir ner namie, nes uz krutinele viena moket vos ne 20 litu ziauru man...
Vici, teisi, jie tikrai geria proteinus, ir nebutinai sojos. Kanapiu Hemp seed protein ir visokius kitokius (zirniu, ryziu)...
QUOTE(mandy333 @ 2012 06 05, 19:35)
hmmm. ...o koks cia tipazas?ar platus peciai ir dubce?
Jo, pečiai platūs. Petukų niekada nereikėjo
Krūtinės neturiu..., o krūtinės ląsta plati. Po krūtine pas mane 85 cm.
Liemuo nekūdas, o klubai ką aš žinau. Buvo mažesni, kol sportuot nepradėjau. Dupcė palipo aukštyn ir užsirietė
QUOTE(Irunia @ 2012 06 05, 19:42)
Jo, pečiai platūs. Petukų niekada nereikėjo
Liemuo nekūdas, o klubai ką aš žinau. Buvo mažesni, kol sportuot nepradėjau. Dupcė palipo aukštyn ir užsirietė
as nezinau hibridu save siaip laikau
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 05, 21:45)
Nu kodėl tokia neteisybė ant svieto...
Sedindriuke: neilgai dar UK gyveni? klausiu, nes matau vis litais kainais verti
as gryzus i lietuva karta per metus viska i eurus verciu, kad susigaudyt 
o del vistos, tai tik krutineles man valgomos, kelis kartus pirkau ketvirciu, tai kepant-troskinant man jie taip smirdejo, ko tik neprikroviau, kad ta kvapa numustu, bet vistiek teko valgyt salta, nes kitaip negalejau
o raudona mesa, labiausiai jautienos kepsniai, tai oj kaip eina, ir kuo brangesni tuo skanesni
o del vistos, tai tik krutineles man valgomos, kelis kartus pirkau ketvirciu, tai kepant-troskinant man jie taip smirdejo, ko tik neprikroviau, kad ta kvapa numustu, bet vistiek teko valgyt salta, nes kitaip negalejau