Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 01, 19:10)
Menesiena, jega! saunuole! gyveni su zmogum, kuris palaiko, o visi kiti su tavim kaip suprantu negyvena, o tik pamato po kurio laiko - niekis wink.gif tu gerai jauties smile.gif vadinas rinktis reiks O MAN DZIN, sportuoju ir tiek biggrin.gif

Ačiū už palaikymą bigsmile.gif Na taip, namiškiai mane retai mato, tik kas mėnesį, tai gal ir pokyčiai labiau jiems pastebimi smile.gif

Šiandien pirmoji oficialios vasaros diena, o taip lietus pliaupia doh.gif Na bet, man kažkaip linksmiau sportuot kai tokie garsai už lango smile.gif

Šiandien susiradau dar vieną video į Abs treniruotės komplektą. Ką manot? Man patiko, kad gan daug pratimų šoniniams raumenims, na nežinau kaip jie ištiesų vadinas doh.gif

http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Atsakyti
aciu uz grazius namucius , Sedindriuke thumbup.gif ir motyvacijos thumbup.gif
as pradejau pagal zuzka, ir pagal ta rusaite... bandziau pagal zuzka ta 'pistol' ar kaip jis ten vadinasi doh.gif sakes, nei vieno nepadariau doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Pasirodau kaip jaunas mėnulis blush2.gif
Ačiū,Sedindriuke,už temą 4u.gif (tik mano (nežinau, ar objektyvus) pastebėjimas: lietuviška tema lietuviškam forume-gal daugiau lietuviškų užrašų norėtųsi,o jeigu tokių nėra,tiesiog motyvuojančių nuotraukų blush2.gif blush2.gif )

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 31, 00:04)
MO, kur tu uliavoji? jauciu pas Mandy333, sedi ir baliavoja abi ir nesigiria biggrin.gif MO, sio pirmadienio laukei del sporto, ar pavyko sulaukt ?

p.s. be kavos jau virs savaites 

lotuliukas.gif neberandu laiko forumui anei skaipui blush2.gif (bet su tavim dar nebaigta kalba mirksiukas.gif wub.gif )
vaaaau,savaitė,jėga!! thumbup.gif

QUOTE(irmulia @ 2012 05 31, 13:51)
jaučiu vonioje teks ( gerai, kad ten vietos apsčiai ...

o man jau mintis-kaip ten įtilpsi į tuos 2 kvadratus lotuliukas.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 05 31, 19:13)
Ir ko ta mano dubce nesiformuoja?????
http://www.sportuok....0/uzpakalis.jpg

šitą esu seniai išsisaugojus,mano svajonių dubcę pavogei lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(given444 @ 2012 06 01, 01:34)
sveikutes, sakiau, palauksiu naujos temos ir paklausiu del VANDENS.

geriu iš krano ir esu įsitikinus,kad jis puikus 4u.gif Viena fizikė kadais yra atsakius į mano klausimą,kodėl iš krano vanduo,mano siaubui,pažaliavo: jis natūralus, be jokių priedų,o pabandykit,kad taip atsitiktų su visokiais žaliagiriais-nesulauksit mirksiukas.gif be to,mūsų vanduo ir tas,kurį geria straipsnio autorius/-ė. juk skiriasi,nežinia,kur jis gyvena 4u.gif
Mes ir kaime geriam iš šulinio,kadangi tai praktiškai vienkiemis,ir tyrėm-puikus smile.gif

QUOTE(chérie @ 2012 06 01, 12:42)
Gal kas iš jūsų irgi kalorijas skaičiuojat? Kiek suvartojat? Ar nenumažinu?

Su paskutinio egzamino išlaikymu 4u.gif
Jeigu intensyviai sportuoji,tai kiek numažini. Aš suvartoju apie 2000 kasdien(ir daugiau),bet labai intensyviai gyvenu,tai su tokiu kiekiu sėkmingai krenta. Tik mano bėda- aplankantys nesusivaldymai maisto atžvilgiu blush2.gif

Vakar vietoj kardio 14-15km pramaklinėjau prieš miegelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnesiena @ 2012 06 01, 19:57)
Ačiū už palaikymą  bigsmile.gif Na taip, namiškiai mane retai mato, tik kas mėnesį, tai gal ir pokyčiai labiau jiems pastebimi smile.gif

Šiandien pirmoji oficialios vasaros diena, o taip lietus pliaupia  doh.gif Na bet, man kažkaip linksmiau sportuot kai tokie garsai už lango smile.gif

Šiandien susiradau dar vieną video į Abs treniruotės komplektą. Ką manot? Man patiko, kad gan daug pratimų šoniniams raumenims, na nežinau kaip jie ištiesų vadinas  doh.gif

http://www.youtube.c...;feature=relmfu

ABS is made in the kitchen biggrin.gif Apsiziojus pasukas su selenim valgau ir dariau tavo linko pratimus virtuveje biggrin.gif:D Nieko, bet jis toks labiau man cardio pasirode, manau pradedanciajam labiau, kai sustiprint pilva reiktu ir sunku padaryt pratimus su jega - ryskejimui ABS; manau pazengusi esi, tai pamegink sita: http://www.lovingfit...erglow-workout/ smile.gif)

MO, as rinkdama paveiksliukus galvojau apie tave biggrin.gif:D rimtai biggrin.gif galvoju va idesiu sita, pizdi israsysi, idesiu sita vel israsysi pizdi, kad per kuda idejau arba per raumeninga biggrin.gif:D Pizdi gavau del lietuviu kalbos biggrin.gif lietuviu kalba paveiksliuku neieskojau, o motyvacija visa pintereste kabo Fitness skilty biggrin.gif galiu imesti foto tokiu, kad uh lala biggrin.gif aisku ne namu salygom jos tokio uh lala biggrin.gif bet viena mergos abs buvau radus, kad sutampe tai ziauriai... kiborginis toks...
p.s. kai tu gyva vis buni skype, tai rasyk, jei neatsiliepsim vadinas nesam prie pc, nes tau nzn kada rasyt, kada tu prie pc, kada ne biggrin.gif

tinute84, pistol darau isikabinus, nematau reikalo draskyti klubo sanariu, jei ju nepadarau taip...

Sian off'auju nenumatytai, bet kai prisivalgiau, numaciau, kad offausiu biggrin.gif

MO,tau paerzint - angliskas straipsnis biggrin.gif http://www.cutandjac...-Perfect-Glutes deja, placiai sporto ivairiom temom ir aspektais Lietuvoje dar nera snekama...ka kalbet apie kokias nors Crossfit treniruotes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 01 birželio 2012 - 22:21
sveiki,norejau paklausti,ar pilvo preso pratimai padeda sulekneti?
Atsakyti
QUOTE(ViviancE @ 2012 06 02, 13:38)
sveiki,norejau paklausti,ar pilvo preso pratimai padeda sulekneti?

nea biggrin.gif reikia derinti ir sportą su mityba norinti pilnai sulieknėti, o jei darysite tik atsilenkimus presui, tai raumenukai formuosis, bet jų nesimatys po riebalų sluoksniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 02, 12:37)
nea  biggrin.gif  reikia derinti ir sportą su mityba norinti pilnai sulieknėti, o jei darysite tik atsilenkimus presui, tai raumenukai formuosis, bet jų nesimatys po riebalų sluoksniu  mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif ir galiu pasakyti, kad gali padėti net pastambėti wink.gif
Atsakyti
Aš jau žaidžiau su mankštelėm vien pilvo presui. Galiu pasakyt iš patirties, rezultatų nebuvo, nebent tik nusivylimas, kad tiek prakaituoju ir nieko. Juk norint plokščio pilvuko reikia ne tik jį, bet ir nugarą treniruoti. Galiausiai reikia treniruoti visą kūna, kad matytūsi rezultatai smile.gif

Sedindriuke, ačiū už nuorodą reikės ryt išbandyti smile.gif
Atsakyti
O, nauja tema. Kokia smagi apklausa beje thumbup.gif
kol kas esu viena čia, kurios namiškiai nepalaiko - sportuot neleidžia, apskritai juos nervina toks mano hobis. Bet stengiuosi nekreipti dėmėsio smile.gif Mamą labiausiai nervina, kad atsisakau bandelių ir pyragų, nes atseit be to svorio neįmanoma priaugt. Na aš manau kitaip - juk valgau ir varškę, vaisius, daržoves, geriu jogurtus ir pieną. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 06 02, 17:27)
O, nauja tema. Kokia smagi apklausa beje  thumbup.gif
kol kas esu viena čia, kurios namiškiai nepalaiko - sportuot neleidžia, apskritai juos nervina toks mano hobis. Bet stengiuosi nekreipti dėmėsio smile.gif Mamą labiausiai nervina, kad atsisakau bandelių ir pyragų, nes atseit be to svorio neįmanoma priaugt. Na aš manau kitaip - juk valgau ir varškę, vaisius, daržoves, geriu jogurtus ir pieną.  rolleyes.gif

primityvus mastymas... miltiniai dalykai butu dar nieko, bet va kai jie prasideda visokiu bandeliu pyragu pavidalu... tai kas is vis naudingo belieka juose? tik kalorijos.. be jokiu maistingu medziagu...
''net nervina toks hobis'' - oh sunku, bet saunuole, kad nekreipi demesio!
Atsakyti
Čia užtat užtenka palaikymo ir motyvacijos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos

Nubalsavau, kad palaiko, sportuojam kartu. Man labiau patinka individualus sportas, o vyrui komandinis.

Pas mus vel atsalo, lyja. Tokiu oru man vis sloga kabinasi ir gerkle pradeda skaudeti. Kai maitinu kudiki, imunitetas dingsta, tik vejas saltesnis papucia ir susergu doh.gif
Atsakyti