QUOTE(Renna @ 2012 06 03, 21:48)
Sveikos sportininkės,
pora mėnesių "tyliai" su jumis sportuoju, na ne tik su jumis, bet ir su JM.
Rezultatais esu patenkinta, tik va turiu bėdų su vieno kelio sanariu, jau savaitę sėdžiu ant "sporto dietos", nes tas zyziantis skausmas neleidžia su malonumu pasimankštinti, daugelį pratimų esu privesrta simuliuoti.....
Patarkit prašau, kuom galėčiau tą zyziantį maudimą nuraminti
Dar įtariu, kad perlenkiau su pasivažinėjimu dviračiais
Beje, iš prigimties esu patinginti

, bet pasiskaičiusi jūsų postus ir pasiekimus - prisiversti sportuoti tikrai lengviau

AČIŪ
Kaip tas zyzimas pasireiskia? traskejimas, skausmas? jei skausmas, vadinas kazka neteisingai darai, neteisinga forma, jei traskejimas - tai naturalu, sanariai traska... kol neskauda tol bedos nera tpu tpu tpu, traskejima sumazinti reikia apsilimo pries treniruotes.
Kazkaip sunku tiket kad dviraciu susivaryt gali sanari, na taip jei sedyne per zemai ir vaziuojant nepilnai issitiesia koja, o taip tai sanarys juda savo trajektorija, nera apkraunamas kuno svoriu... mynimas normali manksta turetu buti sanariams...
gal apmazink sokinejimu kieki, orientuokis ant pratimu atskiroms kuno dalims, leisdama pailseti kojoms...
Turejai pastebet kai kalbejom apie sanarius kada, kelios merginos uzsisake Animal Flex. As pati sugerus dvi backutes esu, profilaktiskai, vel metu gale parsisiusiu is Jav sugert, juos perku ir mamai gerti..
Tai prasom nebetyliai sportuoti