Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jurgita-d @ 2012 06 24, 06:33)

Macius pries kuri laika uzsienio forumuose, Neblogai, ka? smile.gif Imanoma viskas, kai nori? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
kas bandet speltos miltus,ar jie skoniu labai panasus i normalius kvietinius miltus ar turi koki specifini skoni?
beje,vakaryksciai krekeriukai tai visai normalus siandien.na nera skonio virsune,bet geriau nei vakar skanaujasi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita-d: 24 birželio 2012 - 09:39
QUOTE(jurgita-d @ 2012 06 24, 08:37)
Sveikos,
kas bandet speltos miltus,ar jie skoniu labai panasus i normalius kvietinius miltus ar turi koki specifini skoni?
beje,vakaryksciai krekeriukai tai visai normalus siandien.na nera skonio virsune,bet geriau nei vakar skanaujasi:)

Speltos miltai sako turi to riesutiskumo, na ir jie tamsesni, nes jie laukiniu kvieciu miltai yra, maziau apdirbti, kepiniuose kitaip sugeria vandeni/dregnus produktus todel reikia skystu produktu maziau/daugiau (reik pasitikslinti:))
http://receptumedis....ess/tag/spelta/

as apsipusrytinau su avinirniu bumbuliukais biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien į morkų rutuliukus dėjau vieną dalį kokosų pieno ir dalį kokosų sviesto, vietoj dviejų dalių kokosų sviesto. Nu super rezultatas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 24, 12:43)
Šiandien į morkų rutuliukus dėjau vieną dalį kokosų pieno ir dalį kokosų sviesto, vietoj dviejų dalių kokosų sviesto. Nu super rezultatas gavosi  thumbup.gif

liuks. biggrin.gif prilipo anie ane biggrin.gif

as rutuliukus is riesutu sviesto (1 puodelis), baltymu milteliu (4 kauseliai), medaus/cukraus/stevia saldiklio ir pakepintu avinzirniu miltu (puse puodelio) padariau. kai kepsiu pietums zuvike, kepsiu ir juos (ekonomiskumas ale biggrin.gif)... tesla galejau kabinti saukstais..niam kaip skanu (na riesutu sviestas biggrin.gif) .. baltymingi.. bus lauktuvems vel..

Atsakyti
Mielos sportininkės,reikia PAGALBOS!

Neužilgo pabaigsiu gerti amino kokteilius, ir noriu pereiti ant proteino shake'ų smile.gif
Tik nežinau, kokius rinktis - nenoriu priaugt masės, tik paryškint raumenukus (ne riebaliukus biggrin.gif ). Ką geriat jūs po treniruočių?
Ieškau tokio "dietinio" baltyminio kokteilio, subalansuoto moterims blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kad jie neskirstomi i moteriskus ir vyriskus. Paprasciausiai reiktu atkreipti demesi i ju sudeti, kad butu daug baltymu ir mazai riebalu bei anglevandeniu. Velgi mases prieaugis priklauso nuo suvartojamu kaloriju kiekio.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 24, 15:09)
liuks. biggrin.gif prilipo anie ane biggrin.gif

Kad man be jų lomkės. Jau suvokiu kartais, kad jokio kito užkandžio ir nenoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 24, 16:23)
Kad man be jų lomkės. Jau suvokiu kartais, kad jokio kito užkandžio ir nenoriu lotuliukas.gif

Kaip faina girdet ir labai tav e suprantu del lomkiu maistui, as ypac kai vienodai daug valganti, tai be darzoviu ir varskes man lomkes..na aisku ir uzkandiniu dalyku turi buti PRIVALO buti kazkas... biggrin.gif:D
o morkos ir kokosas..... jerguteliau biggrin.gif nom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zoory @ 2012 06 24, 14:06)
Mielos sportininkės,reikia PAGALBOS!

Neužilgo pabaigsiu gerti amino kokteilius, ir noriu pereiti ant proteino shake'ų  smile.gif
Tik nežinau, kokius rinktis - nenoriu priaugt masės, tik paryškint raumenukus (ne riebaliukus  biggrin.gif  ). Ką geriat jūs po treniruočių?
Ieškau tokio "dietinio" baltyminio kokteilio, subalansuoto moterims  blush2.gif  biggrin.gif

Zoory,
as naudoju paprasciausius ne kokteilius nes tiesiog kokteiliumi maisto negaliu keisti- man reikia maisto, man reikia kramtyti, o uz tai kokteiliniu variantu nepripazistu smile.gif geriau paprasciau man natural Whey Protein (isrugu baltymai) ir tada plakuosi kokteili su sultim ar vaisiumi, o ne gamintojo pridetais saldikliais, cukrais ar fruktozem... na vis tik kuo maziau manau gamintojo intervencijos tuo geriau...

perkuosi paprastas naturalias, kur daug yra baltymo, mazai angliu ir riebalo kaip kad ir sake Gytis. Stengiuosi nepiktnaudziauti o keisti naturaliu maistu, man jos tiesiog puikiai praverciai kepinukuose mano ar net i naminius ledus, kai nenori kad koks snakckas butu vien tik angliavandeniai.. tiesiog proporcijom anglys-baltymai-riebalai sulyginti iberiu baltymo.

Dabar kepu proteino sausainius- riesutsviestis, baltymai ir saildiklis kuri naudoju vietoj cukraus, putoja sausainiai, bet jeginiai manau bus biggrin.gif tiesiog va snackas ir ji suvalgius kaip sakant bus ir naudingu medziagu ir riebalu gauta... as kazkaip nuo Bodyrock laiku kai pradejau sportinti namie ir mityba pasikoregavau, kad su kiekvienu valgymu kazkas salia baltyminio turi buti. Ir dabar kazkur keliaujant ar vaziuojant, tieisog parduotuvej lengviau nusipirkti - jogurtas, varske, ar tada kepinukai... o ne sumustiniai, duona.. na vien anglys... nes man anglys eina i kuna...

vienos taisykles nera smile.gif ant saves reik daug meginti, ir pastebeti smile.gif o tu svorio nori priaugti raumenimis ane? Kaip su sportu sekas? Kokia programa muciji? smile.gif

Maniskis pilva mano pamate sako yra ryskumo, lenta tokia... blin kaip supykau biggrin.gif nu kaip ta pilva isryskinti kad juodos kalades butu a biggrin.gif nu nesu fitnesiste kurie mases prisiaugina, bet grazu tie papusti pilvai biggrin.gif bet kitas vaizdas butu kad abs ryskiau nei minusine krutine (Irunia biggrin.gif:D:D tavo fraze biggrin.gif)
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 06 24, 16:23)

Iruniuk, sitie turetu tau patikti ir http://keistaipapras...jos-garbei.html biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 24 birželio 2012 - 17:42
Sveikos,

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 22, 23:11)
Man su sportu- pareinu, negalvodama kad reik sportuoti, vaje kaip cia prisiruosti bla bla bla.imu padarau tada galvojau ir gerai kad negalvojau, buciau nusimuliavus, o dabar sedziu ir kaifuoju su vakariene biggrin.gif
Sekmes, saule!

drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 06 23, 02:21)
Aciu  smile.gif  Na jei jau prigavo, tai...  tongue.gif  Toliau galvoju testi mokslus. Visai neblogu testiniu studiju yra, be to yra galimybe patekti i valstybes finansuojama vieta ir bandysiu darbo pagal specialybe ieskotis. Nors cia, tai kazin ar labai lengvas dalykas.

Šaunuolis, sėkmės 4u.gif Ir neapleisk sporto skyrelio, tavo patarimai labai naudingi 4u.gif

QUOTE(Irunia @ 2012 06 23, 07:46)
Geras klausimas 

tongue.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 23, 10:42)
Aš vakar turėjau nervų, kurie dar šiandien tęsiasi dėl darbo, k

Imk 4u.gif 4u.gif

QUOTE(jurgita-d @ 2012 06 23, 23:10)
suriais gyva but galeciau 

Aš irgi- sūriais... visokiais visokiausiais... wub.gif wub.gif

QUOTE(jautiena @ 2012 06 24, 00:36)
300reps su gira padariau (swings),

o kas čia per vieni?

QUOTE(jurgita-d @ 2012 06 24, 08:33)

au jėė bigsmile.gif
Atsakyti
Labuka,
Gyti, šaunuolis, ilsėkis dabar drinks_cheers.gif
Aš vakar gerai pasportinau, šiandien išeiginė, ryt irgi su gira sportuosiu, jei MB tėtis nepamiršo jam iš kaimo dar vienos giros atvežti smile.gif
QUOTE(MO @ 2012 06 24, 21:02)
Imk  4u.gif  4u.gif
Aš irgi- sūriais... visokiais visokiausiais...  wub.gif  wub.gif

Ačiū, apsitvarkiau darbukus bigsmile.gif Pusę jau beveik padaryta, kita pusę tikiuosi irgi gausiu, niekas nepaves. Kaip toks sportininkas iš pramoginio sporto laidos sako: įgimtas lyderis - žmonės klauso tongue.gif
Sūrius aš ir mėgstu, gal nepragyvenčiau vien jais, aš gobši, grobikiška, valgi ir kitokia doh.gif lotuliukas.gif Bet sūriai dalis meniu gali būti pilnai.
Vėl prisidariau ledų, tokia ta ir vasarinė dieta doh.gif biggrin.gif Grietinėliniai-bananiniai-sezaminiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 24, 18:52)
Iruniuk, sitie turetu tau patikti ir http://keistaipapras...jos-garbei.html  biggrin.gif

Bandysim smile.gif
Atsakyti