QUOTE(Irunia @ 2012 06 24, 16:23)
Kad man be jų lomkės. Jau suvokiu kartais, kad jokio kito užkandžio ir nenoriu
Kaip faina girdet ir labai tav e suprantu del lomkiu maistui, as ypac kai vienodai daug valganti, tai be darzoviu ir varskes man lomkes..na aisku ir uzkandiniu dalyku turi buti PRIVALO buti kazkas...

o morkos ir kokosas..... jerguteliau

nom
Papildyta:
QUOTE(zoory @ 2012 06 24, 14:06)
Mielos sportininkės,reikia PAGALBOS!
Neužilgo pabaigsiu gerti amino kokteilius, ir noriu pereiti ant proteino shake'ų
Tik nežinau, kokius rinktis - nenoriu priaugt masės, tik paryškint raumenukus (ne riebaliukus

). Ką geriat jūs po treniruočių?
Ieškau tokio "dietinio" baltyminio kokteilio, subalansuoto moterims
Zoory,
as naudoju paprasciausius ne kokteilius nes tiesiog kokteiliumi maisto negaliu keisti- man reikia maisto, man reikia kramtyti, o uz tai kokteiliniu variantu nepripazistu

geriau paprasciau man natural Whey Protein (isrugu baltymai) ir tada plakuosi kokteili su sultim ar vaisiumi, o ne gamintojo pridetais saldikliais, cukrais ar fruktozem... na vis tik kuo maziau manau gamintojo intervencijos tuo geriau...
perkuosi paprastas naturalias, kur daug yra baltymo, mazai angliu ir riebalo kaip kad ir sake Gytis. Stengiuosi nepiktnaudziauti o keisti naturaliu maistu, man jos tiesiog puikiai praverciai kepinukuose mano ar net i naminius ledus, kai nenori kad koks snakckas butu vien tik angliavandeniai.. tiesiog proporcijom anglys-baltymai-riebalai sulyginti iberiu baltymo.
Dabar kepu proteino sausainius- riesutsviestis, baltymai ir saildiklis kuri naudoju vietoj cukraus, putoja sausainiai, bet jeginiai manau bus

tiesiog va snackas ir ji suvalgius kaip sakant bus ir naudingu medziagu ir riebalu gauta... as kazkaip nuo Bodyrock laiku kai pradejau sportinti namie ir mityba pasikoregavau, kad su kiekvienu valgymu kazkas salia baltyminio turi buti. Ir dabar kazkur keliaujant ar vaziuojant, tieisog parduotuvej lengviau nusipirkti - jogurtas, varske, ar tada kepinukai... o ne sumustiniai, duona.. na vien anglys... nes man anglys eina i kuna...
vienos taisykles nera

ant saves reik daug meginti, ir pastebeti

o tu svorio nori priaugti raumenimis ane? Kaip su sportu sekas? Kokia programa muciji?
Maniskis pilva mano pamate sako yra ryskumo, lenta tokia... blin kaip supykau

nu kaip ta pilva isryskinti kad juodos kalades butu a

nu nesu fitnesiste kurie mases prisiaugina, bet grazu tie papusti pilvai

bet kitas vaizdas butu kad abs ryskiau nei minusine krutine (Irunia

:D tavo fraze

)
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 06 24, 16:23)
Kad man be jų lomkės. Jau suvokiu kartais, kad jokio kito užkandžio ir nenoriu
Iruniuk, sitie turetu tau patikti ir
http://keistaipapras...jos-garbei.html