Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 23, 08:11)
Aš tai keista esu. Jau kuris laikas valgau tą patį - daržoves su varške.

Nekeista mirksiukas.gif tiesiog man tai norisi įvairovės. Bent kas pora dienų pakeisti meniu man reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 06 23, 09:19)
Nekeista  mirksiukas.gif  tiesiog man tai norisi įvairovės. Bent kas pora dienų pakeisti meniu man reikia  blush2.gif

tai kepk kokius kepsnelius a lia keksiukus daržovinius , su mėsa, su sūriais, su žuvimi. S gali čia daug apie tai papasakoti. thumbup.gif pati neperseniausiai išsikepiau cikinijų/vištienos kotletukus- niu gardūs jie, ir puikiai galima juos užšaldyti ir pasišildyti thumbup.gif žodžiu, yra tų variacijų daug pietums ką sugalvoti
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 23, 09:11)
tai kepk kokius kepsnelius  a lia keksiukus daržovinius , su mėsa,  su sūriais,  su žuvimi. S gali čia daug apie tai papasakoti.  thumbup.gif  pati neperseniausiai išsikepiau cikinijų/vištienos kotletukus- niu gardūs jie, ir puikiai galima juos užšaldyti ir pasišildyti  thumbup.gif  žodžiu, yra tų  variacijų daug pietums ką sugalvoti

Dėkui už idėjas 4u.gif (prasta iš manęs šeimininke, tai ir fantazijos maisto gaminime trūksta) blush2.gif
Atsakyti
HFT, oi nesuk galvos dėl to, ateis su laiku , jei tik bus poreikis ir noras mirksiukas.gif man kažkada būdavo labai sunku ką iš rimtesnių patiekalų pagaminti, o saldumynus net neskatinama tik ir teruošdavau lotuliukas.gif . Pasikeitus gyvenimo būdui, atsiradus aktyviam sportui, savaime po truputį pradedi domėtis sveikesniu maistu , alternatyvomis kaip ką įdomiau paruošti, ne vien tik salotas dienų dienomis graužti mirksiukas.gif dėl receptų, tai tikrai pilnas google, kai ką galima ir pagal save pakeisti , jei norisi sveikiau , kad mažiau riebalų ar pan. būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 23, 07:46)
O aš vakar... sugadinau (pagražinau) savo kūną  blush2.gif

Labas iš ryto bigsmile.gif
Nu nu...? Tatū? Papų operacija? g.gif
Papildyta:
Aš vakar turėjau nervų, kurie dar šiandien tęsiasi dėl darbo, kad negaliu aprėpti kiek noriu, galiu partnerį prarasti ir t.t. doh.gif Ai... Ką čia daug ir kalbėti, bet pakilo lomkės saldumynams. Mane Norfoje labai viliodavo skruzdėlynas, toks ne iš lakštų, bet trupinių. Tai nusipirkau. Prikapojau vakar, dar šiandien prie kavos, nu ir aprimau. Nieko gero iš jo. Atrodo daug skaniau nei iš tiesų jis yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 23, 08:27)
HFT, oi nesuk galvos dėl to, ateis su laiku , jei tik bus poreikis ir noras  mirksiukas.gif  man kažkada būdavo labai sunku ką iš rimtesnių patiekalų pagaminti, o saldumynus net neskatinama tik ir teruošdavau  lotuliukas.gif . Pasikeitus gyvenimo būdui, atsiradus aktyviam sportui, savaime po truputį  pradedi domėtis sveikesniu maistu , alternatyvomis kaip ką įdomiau paruošti, ne vien tik salotas dienų dienomis graužti  mirksiukas.gif  dėl receptų, tai tikrai pilnas google, kai ką galima ir pagal save pakeisti , jei norisi sveikiau , kad mažiau riebalų ar pan. būtų  mirksiukas.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 23, 08:42)
Labas iš ryto bigsmile.gif
Nu nu...? Tatū? Papų operacija? g.gif
Papildyta:
Aš vakar turėjau nervų, kurie dar šiandien tęsiasi dėl darbo, kad negaliu aprėpti kiek noriu, galiu partnerį prarasti ir t.t. doh.gif Ai... Ką čia daug ir kalbėti, bet pakilo lomkės saldumynams. Mane Norfoje labai viliodavo skruzdėlynas, toks ne iš lakštų, bet trupinių. Tai nusipirkau. Prikapojau vakar, dar šiandien prie kavos, nu ir aprimau. Nieko gero iš jo. Atrodo daug skaniau nei iš tiesų jis yra smile.gif

Labas rytas,
o Irunia rimtai kiek kainavo ? biggrin.gif ir apskritai apie ką mes čia biggrin.gif?

Vici, laikyk fronta! uzjauciu del streso. Laikyk fronta!

HFT, taip kepsniukai puikus pasirinkimas - gali keptis orkaitėje ale keksiukų formelėsė viską (tikrai rekomenduoju silikonines-patogu-greita-nereik riebaluose virti): mėsinius kotletukus, daržovinius, mėsinius-daržovinius, varškinius-daržovinius, žuvies (tunas iš skardinių, balta žuvies filė); falafeliai (ankštinių vadinamieji burgeriai - variacijų vėlgi pilna); arba didelį faršo gabalą prifarširuoji visko: grybukų, daržovių, kokių dribsnių saujelė, ir darai didelį pailgą volelį, įsuki į foliją ir kepi ale netikrą zuikį - o paskui pjausies porciją kiek norėsi neštis ir dėsies į dėžutę (na patogu išsikepti)), vištienos krūtinėlės kepsniukai ar karbonadai; gali prisikepti iš anksto kulšelių/kumpelių vištienos, paskui susidedi dėžutėn po kelias, ir susidedi į šaldytuvą; tereiks salotų pasiruošti kažkokių ar paprasčiausiai salotų lapų pasipešti:) sumuštiniai retsykiais tinka: daug salotų prikrauni, avokado, kokios rūkytos žuvytės, ar vištienos, ar baltos žuvies, užviži kita riekele, susipjaustai... (na man sumuštiniai ne maistas biggrin.gif); varškė su daržovėm, kaip Irūnia minėjo; kiti nešasi makaronų mišraines, dėkis kokias ryžių mišraines, kuskuso mišraines;

Pamėgink pagūūglinti suvedus HEALTHY LUNCH IDEAS ar pan smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 23 birželio 2012 - 10:57
QUOTE(Irunia @ 2012 06 23, 07:46)
....
O aš vakar... sugadinau (pagražinau) savo kūną  blush2.gif

na, klok dabar viską iš eilės biggrin.gif suintrigavai ir psio... nea , teks pasakoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 23, 10:42)
Papų operacija? g.gif

Ohooooo... Nu tiek neuždirbu lotuliukas.gif
Šiandien kaip tik žiūrėjau kaip Liza šokinėja. Kodėl jos papai nejuda? Nu pas normalias moteris, jei yra kam kilnotis, tai kilnojasi g.gif
Nea, papų aš nesididinčiau. Nors ir dydis minusinis. Bet geriau pagalvojus, prie mano rėmo ir raumeningų rankų, gal ir nereikia tų papų tongue.gif

Taip taip Vicious Vici, teisingas pirmas variantas. Neleido sportuot kelias dienas vien dėl prakaito. O šiaip patenkinta. Kai užgis bus išvis kaifs. Reiks tik kažkaip mamai pasakyt... doh.gif Nelabai ji supranta tokius dalykus. schmoll.gif

Dar tiesa, pažiūrėjau, kaip netaisyklingai Fredis atsispaudimus daro. Matėt jo nugarą? Galvą nunarinęs laiko. Ką aš žinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 23, 15:15)
Ohooooo... Nu tiek neuždirbu lotuliukas.gif
Šiandien kaip tik žiūrėjau kaip Liza šokinėja. Kodėl jos papai nejuda? Nu pas normalias moteris, jei yra kam kilnotis, tai kilnojasi g.gif
Nea, papų aš nesididinčiau. Nors ir dydis minusinis. Bet geriau pagalvojus, prie mano rėmo ir raumeningų rankų, gal ir nereikia tų papų tongue.gif

Taip taip Vicious Vici, teisingas pirmas variantas. Neleido sportuot kelias dienas vien dėl prakaito. O šiaip patenkinta. Kai užgis bus išvis kaifs. Reiks tik kažkaip mamai pasakyt... doh.gif  Nelabai ji supranta tokius dalykus. schmoll.gif

Dar tiesa, pažiūrėjau, kaip netaisyklingai Fredis atsispaudimus daro. Matėt jo nugarą? Galvą nunarinęs laiko. Ką aš žinau doh.gif

Kurioje vietoje ir ką dareis, jei nepaslaptis ir nebijai išsiviešinti? smile.gif
O tas Fredis iš viso pedis, man regis Zu ne šiaip jį ir paliko. Dabar tą Lizą baisiai išnaudoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 23, 15:32)
Kurioje vietoje ir ką dareis, jei nepaslaptis ir nebijai išsiviešinti? smile.gif
O tas Fredis iš viso pedis, man regis Zu ne šiaip jį ir paliko. Dabar tą Lizą baisiai išnaudoja doh.gif

Tfu, turėjau omeny jo brolį. Šonas berods vardu.

Na viešintis nelabai noriu. Bo esu viešas asmuo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 23 birželio 2012 - 14:42
QUOTE(Irunia @ 2012 06 23, 13:40)
Tfu, turėjau omeny jo brolį. Šonas berods vardu.

Na viešintis nelabai noriu. Bo esu viešas asmuo  lotuliukas.gif

nebeziuriu fredziu pedziu lisu (mariju..sventas vardas !!!) video... o kad nesikrato jau macius ir pastebejus, kunkolai kaip prilipdyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Tikiuosi jums geriau sekasi sportintis nei man doh.gif Sveciu sulaukiau savo mazam studio butuky, tai jau dvi dienas prateriojau is 30 day challenge, siandien bandziau kazkaip atsigriebti pusvalanduka pastrikinejus smile.gif

O cia siaip smalsumo delei, ta Lisa su Fredziu dabar pora? ax.gif
Atsakyti