QUOTE(jurgita-d @ 2012 06 23, 21:46)
Iskepe,aha,zirniski tokie,kieti ir sausi labai,ir druskos man rodos truputi padauginau.na valgysiu,nemesiu gi lauk

vyrui jauciu nepatiks

ka skanaus is tu miltu pasigamint?

2kg nusipirkau,vargsiu jauciu kol sunaudosiu
krekeriai man labai patiko-traskus, sausi, na krekeriski, kad ir zirniski, bet as megstu zirnius. kita diena taip tie zirniai nesijaus labai. siaip lietinius galima kepti ir i juos ivyniotu pietus-salotas su vistiena, na vietoj tu tortiliju naudoti, dar kepu Socca (italiska plokscia duona), picos pagrinsui ja naudojau ir suseriau saviskiui tada ta varianta (zinoma rukytu desru ir suriu prikrovus); dabar kepiau kelinta syki spinatinius sausainukus su tais miltais, siandien Is irmules blogo kakavinius Negriukus (jie sausoki, na bet juk SAUSainiais ir vadinasi sausainiai o dregnainiai kokie - eh primusiu MB). kol kas tiek.... siaip avinzirniu miltus maisyt su kitokiais reikia is dalies, del skonio, del sausumo. Dar tiesa, kepsniukus kepant (darzovinius, vistienos, farso) keptuveje, dedu (is Irmules nuvepsojau ideja), tik reikia palaikyti visa mase, kad miltai pabrinktu.
Man krekeriai rytais tikdavo. as ilgom juostoms juos pjauscius buvau tai traskindavau kaip trusis
Kadangi tai sportas namuose, tai siandien buvo Get your perfect Body workout is LovingFit. com apatinei kuno daliai. degiau, ir i akis totaliai varvejoprakaitas, grauze, o jokiu suoliuku nebuvo net, absoliuciai letas workoutas... jegike
p.s. is avinzirniu miltu turiu nerealaus vaido receptuku, kuriuos zadu ismeginti - indiski receptai daznai, nes ten populiarus tie miltai desertams... dar galima miltus siek tiek lengvai pakepinti keptuveje sausoje pries ka nors darant, kad panaikinti ta RAW skoni...