QUOTE(given444 @ 2012 06 27, 16:37)
Sirena, matai kaip - kad suformuot/isryskint raumenis, reikia itemptai, susikaupus daryt tuos jegos pratimus- rankoms, uzpakaliui, presui - todel, skaitosi, kad treniruotes pradzioje, zmogus dar turi jegu, todel daro juos. po to begioja, nes begimas tai cardio dalykas - stiprina sirdi, plaucius, ir meti bendra kuno svori. treniruotes gale, jau nuo 20minuciu mazdaug isijungia staigi riebalu kepykla - efektyviai degini riebalus, todel krosas geriau pabaigoje.
taciau as darau visaip. pakaitaliot irgi gerai.
taciau patartina krosa daryt po jegos pratimu, nes pabegiojus gausi pompa, sirdis baladosis, tuomet NEEFEKTYVIAI atliksi jegos pratimus. todel cia svarbiausias argumentas, kodel reikia daryt jegos pratimus pradzioje, ypac jei tavo tikslas ne vien mesti svorio, bet ir suformuoti grazu kuno dizaina -raumenukus visur tolygiai
jooo,,tas potraukis nesveikam maistui...snd nervu diena....ryte po sveiko smooocio ejo i trasa kava su snickers, o pietums po zaliavagliu sriubos(daug)- vel kava su numyletuoju simtalapiu...ech
sveikatai BLOGAI, bet pilvas priima 
taciau as darau visaip. pakaitaliot irgi gerai.
taciau patartina krosa daryt po jegos pratimu, nes pabegiojus gausi pompa, sirdis baladosis, tuomet NEEFEKTYVIAI atliksi jegos pratimus. todel cia svarbiausias argumentas, kodel reikia daryt jegos pratimus pradzioje, ypac jei tavo tikslas ne vien mesti svorio, bet ir suformuoti grazu kuno dizaina -raumenukus visur tolygiai

jooo,,tas potraukis nesveikam maistui...snd nervu diena....ryte po sveiko smooocio ejo i trasa kava su snickers, o pietums po zaliavagliu sriubos(daug)- vel kava su numyletuoju simtalapiu...ech

aišku

Čia gal ne ypač į temą, bet kaip įtikinti tėvus , kad sportuoju tam ,kad sutvirtinčiau raumenis,o ne mesti svorį? Mama ypač pergyvena (spėjom jau kelis kartus apsipykt dėl to,o argumentas kad man jau 18 nepadėjo...) kad dar labiau suplonėsiu,nes aš ir taip liekna ,tiesiog esu fiziškai silpna