Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
psio, atsportinau, net sąžinė ramesnė hihihi.gif dabar einu aprašo ruošti biggrin.gif jau šią savaitę tai vien avokadais ir maitinuosi ... lotuliukas.gif na gėris jie man, kaip koks desertas thumbup.gif

aha, Liza iš eterio dingusi... na tikiuosi jai ten viskas ok g.gif a lia iš ties lieknutė ta mamytė, bet ištvermės, matosi, jai truputį trūksta... g.gif
Atsakyti
Aš irgi avokadų fanatė, paminklą jų garbei pastatyti galiu biggrin.gif Tik, kad vėl jie kiek pabrango, matyt vėl praeina jų laikas g.gif Nes lyg ir atpinga daržovės tuomet, kai didžiausias derlius, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 28, 18:58)
Aš irgi avokadų fanatė, paminklą jų garbei pastatyti galiu biggrin.gif Tik, kad vėl jie kiek pabrango, matyt vėl praeina jų laikas g.gif Nes lyg ir atpinga daržovės tuomet, kai didžiausias derlius, ar ne?

velniai , žino... g.gif štai ir šiandien keksiukams iš maximos po 1,99 lt keturis prigriebiau biggrin.gif tai sakyčiau visai gera ta kaina mirksiukas.gif žinai, kai labai mirtinai reikia, tai kainų tiesiog nebežiūriu - o ką daryti , jei reikalas dega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 28, 03:56)
na pajudeti, tiesiog pajudeti, tai gerai cardio pratimai. juos beje ir pati gali susigalvoti. cardio meta svori. tai suoliukai, itupstai, kopimas i kalna kojomis(ant keturiu), bet kas kas privercia sirdi plakt, galiausiai prakaituoti , jei tikslas - numesti svorio.

o siaip 10-15min. dar galima daryti jegos pratimus. kasdien kaitalioti kiekvienai kuno daliai. tai ziurek tuomet kur uzrasai bodyrock arba lovingfit. bet jei esi pradedancioji, tai gal dar kas lengvesnio yra?  g.gif

AČIŪ 4u.gif Bandysiu kažką galvoti. Pradedančioji nesu-esu tokia su ,,pertraukomis"..Bet man patinka viską sistemiškai daryti-pačiai fantazijos neužtenka, todėl ir klausiu, pagal kokią sistemą ir pratimus sportuojat... ax.gif
Atsakyti
pries isvaziuodama atostogu surijau avokadu deserta- plaktas avokadas, su sureliu (del kremines konsistencijos), citrinos sultys, medaus siek tiek. pyliau puse mases i indeli, i kita puse imaisiau kakavos, sumaisius uzpyliau ant jau supiltos mases, ir uzsaldziau. kt diena pjausciau kai apsilo siek tiek ir skanavau..tirpo burnoje toks silkinis lydymasis burnoj buvo... niam smile.gif tikrai jie desertai ir visame kame tinkantys, ypac kai prinoke ir tepti galima.. smile.gif niam smile.gif
Atsakyti
Mmm avokadai ir man delikatesas rolleyes.gif Man labai skanu puse avokado atsipjovus ipilti i ta daubele, nuo kauliuko, truputi alyvuogiu aliejaus ir sidro acto, niam niam su saukstu taip kabliuoti thumbup.gif

As ka tik irgi pasportavau, bet die die kaip sunkiai siandien ejos, lauke gal 32 laipsniai, tai tik prie zemes guldo toks sunkus karstis... Jau pusvalandis praejes, o as vis dar burokines spalvos doh.gif
Atsakyti
apie nevalgymo serija..
na pora dienu va buvau kaime grizus i lt, tai ka varske su spinatais ir braskem kapojau issijuosus ir ryte ir vakare ir visada. tai mociute ciut ne misias uzpirkt jau nori, nes anuke baisulingai plona anot jos, nevalgo nei ledu, nei saldainiu, bulkos ir nevalge... tik lapus valgo...

kita anuke atvaziuoja, desimtmeciu uz mane jaunesne, o trigubai drutesne, vel blogai, nes viska valgo biggrin.gif

nu zodziu biggrin.gif
hehe o drauges sake atjaunejusi esu kaip nezinia kas biggrin.gif mergaiciuke biggrin.gif:D nu ir ka keretam chebryte toliau avokadus biggrin.gif ir tepam oda is vidaus biggrin.gif
Atsakyti
Labuka visiems 4u.gif
...buvau truputuka dingus...reikejo susikaupimo laikotarpio( tiek su darbais ,tiek su sportais) biggrin.gif neperzvelgiau visko ka cia priraset, bet Gyti sveikinimai tau 4u.gif saunuolis!!!!
cherie, na ir nustebinai, kokios puikios foto......taip ir toliau mergyt...tikrai saunus ir stulbinantys rezultatai...smagu del taves, daug tau balioneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif ....
Ir lyg naujokiu yra...o gal ir nenaujos bet kai nesilankiau, tai nebepamenu g.gif sorry...
sediindriuke...o taves labiausiai pasiilgau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (jei kasdien nesusirasytume, tikriausiai taip ir butu)
Mo kaip tu ar laikai vis fronta?kaip kitos besilaikot?
tai va nors ir buvau dingus...bet sportukai tiksejo kaip laikrodukas...6 kartai per savaite...ech priklausomybe kazkokia... biggrin.gif biggrin.gif karta paragaves negali sustoti......biggrin.gif ...reiketu mums, sedindriuke, i -holiku kluba prisirasyt tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 06 28, 20:49)
Labuka visiems 4u.gif
...buvau truputuka dingus...reikejo susikaupimo laikotarpio( tiek su darbais ,tiek su sportais) biggrin.gif neperzvelgiau visko ka cia priraset, bet Gyti sveikinimai tau 4u.gif saunuolis!!!!
cherie, na ir nustebinai, kokios puikios foto......taip ir toliau mergyt...tikrai saunus ir stulbinantys rezultatai...smagu del taves, daug tau balioneliu 4u.gif  4u.gif  4u.gif ....
Ir lyg naujokiu yra...o gal ir nenaujos bet kai nesilankiau, tai nebepamenu g.gif sorry...
sediindriuke...o taves labiausiai pasiilgau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (jei kasdien nesusirasytume, tikriausiai taip ir butu)
Mo kaip tu ar laikai vis fronta?kaip kitos besilaikot?
tai va nors ir buvau dingus...bet sportukai tiksejo kaip laikrodukas...6 kartai per savaite...ech priklausomybe kazkokia... biggrin.gif  biggrin.gif karta paragaves negali sustoti......biggrin.gif ...reiketu mums, sedindriuke, i -holiku kluba prisirasyt tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Mandy333, jo -olikiu.. biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ei panos, jau beveik 50psl pripilstem ir jau laikas apie nauja apklausa pagalvot. Sendindriuk nepamirsk naujos temos uzkurt, cia tavo tokia pareiga (arba bausme uz nuolatini pilstyma i kiauro i tuscia tongue.gif).

o avokadai, tai taip geris - beveik kasdien po puse su salotom sukapoju. priklausomybes dar neskelbiu, bet duok die mums pigiu dideliu ir gerai prinokusiu avokadu.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 06 28, 23:26)
ei panos, jau beveik 50psl pripilstem ir jau laikas apie nauja apklausa pagalvot. Sendindriuk nepamirsk naujos temos uzkurt, cia tavo tokia pareiga (arba bausme uz nuolatini pilstyma i kiauro i tuscia tongue.gif).

o avokadai, tai taip geris - beveik kasdien po puse su salotom sukapoju. priklausomybes dar neskelbiu, bet duok die mums pigiu dideliu ir gerai prinokusiu avokadu.

Aha, tiksliai. Aš tai be minčių. Gal kas ką talkovesnio sugalvosite, jei ne, tai pvz.:
-Ar pasyvių atostogų metu, būdami kurorte ar pan. sportuotumėt vistiek?
-Ar domitės dar kokiu sportu/žiūrite sporto laidas, kanalus?
-Ar vartojate miltelinį baltymą?
-Ar vartojate žolelinius papildus, multivitaminus?
-Ar turite nusipirkę specialią, dailią sporto aprangą?
....

Žiū, avokadai tikrai pas mus valdo, statysim paminklą tongue.gif
Atsakyti
nebeprisimenu kokios apklausos buvo, bet butu dar galima 'kuria kuno dalim esant labiausiai nepatenkinta' ats galetu buti 'kojom, rankom, galva, uodega'.

del paminklo avokadui, tai galim pamirst, mus jau apdejo big avocado
Atsakyti