Sveikos merginos

Noriu padiskutuoti apie neįtikėtinus dalykus

Aš pati tikrai tuo netikėčiau, jei taip nebūtų man. Taigi, turėjau labai baisius galiukus - išsišakoję, balti taškiukai, na tragedija...Dėdavau ir aliejaus kaukes, po plovimo aliejukas, retai naudojau tiesinimo žnyples ir pan...Taigi, galiukus vis pakirpdavau, bet padėtis negerėjo... Aš teoriškai žinojau, kad jau sugadintų galiukų nepagerinsi, reikia nukirpti....Taigi, praėjo kažkiek laiko, plaukų nekirpau, o gi žiūriu, galiukai gražūs, aišku, tai nėra tobuli, bet išsišakojusių kokius 4 kartus mažiau

Niekaip nesuprantu, galvoju gal kažkokia mano naudota priemonė juos suklijavo, tai vis išplaunu galvą natūraliai - be šampūno ir kond. su amla, shikakai milteliais,kiaušiniais ,soda ir pan,kad pamatyt tikrą plaukų būklę ir ką, nėra išsišakojusių galiukų

Kas pasikeitė mano rutinoje?

Dedu kaip visada aliejaus kaukes, tik naudoju kokosų, nors jis man pradžioje labai netiko, bet prisiskaičius apie jo naudą kentėjau, dabar lyg ir nėra stebuklo, bet blogiau irgi nieko

Bet gal čia jis kaltininkas?Beto pradėjau naudoti švelnius šampūnus iš sveiko maisto pard. be jokių chemikalų, dar gi beveik kasnakt galiukus patepu aliejumi...Bet esmė, kad aš netikiu, kad galiukus galima suklijuoti, bet kur jie dingo? Gal kas buvot susidūrę su tuo ?nes aš net nzn ką galvoti