Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai 7 tema

Sveikos merginos 4u.gif Noriu padiskutuoti apie neįtikėtinus dalykus g.gif Aš pati tikrai tuo netikėčiau, jei taip nebūtų man. Taigi, turėjau labai baisius galiukus - išsišakoję, balti taškiukai, na tragedija...Dėdavau ir aliejaus kaukes, po plovimo aliejukas, retai naudojau tiesinimo žnyples ir pan...Taigi, galiukus vis pakirpdavau, bet padėtis negerėjo... Aš teoriškai žinojau, kad jau sugadintų galiukų nepagerinsi, reikia nukirpti....Taigi, praėjo kažkiek laiko, plaukų nekirpau, o gi žiūriu, galiukai gražūs, aišku, tai nėra tobuli, bet išsišakojusių kokius 4 kartus mažiau blink.gif Niekaip nesuprantu, galvoju gal kažkokia mano naudota priemonė juos suklijavo, tai vis išplaunu galvą natūraliai - be šampūno ir kond. su amla, shikakai milteliais,kiaušiniais ,soda ir pan,kad pamatyt tikrą plaukų būklę ir ką, nėra išsišakojusių galiukų g.gif Kas pasikeitė mano rutinoje? g.gif Dedu kaip visada aliejaus kaukes, tik naudoju kokosų, nors jis man pradžioje labai netiko, bet prisiskaičius apie jo naudą kentėjau, dabar lyg ir nėra stebuklo, bet blogiau irgi nieko unsure.gif Bet gal čia jis kaltininkas?Beto pradėjau naudoti švelnius šampūnus iš sveiko maisto pard. be jokių chemikalų, dar gi beveik kasnakt galiukus patepu aliejumi...Bet esmė, kad aš netikiu, kad galiukus galima suklijuoti, bet kur jie dingo? Gal kas buvot susidūrę su tuo ?nes aš net nzn ką galvoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Swallow @ 2013 07 17, 11:08)
Aš teoriškai žinojau, kad jau Bet esmė, kad aš netikiu, kad galiukus galima suklijuoti, bet kur jie dingo? unsure.gif

Aš manau,kad nutrupėjo jums galiukai tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2013 07 17, 11:28)
Aš manau,kad nutrupėjo jums galiukai tiesiog smile.gif

hmmm g.gif Apie tai nepagalvojau,nes ilgis toks pat , beto, per visą gyvenimą, tokio drastiško pasikeitimo nėra buvę, manau ne pirmą kartą trupėtų tada g.gif Nu iš tikro, realiai mastant kito paaiškinimo nėra, tiesiog dabar tokia patenkinta plaukais buvau, kad labai atsigavę, o čia, kad nori, jeigu jie nutrupėjo g.gif Gerai būtų, jei nutrupėtų patys, kur išsišakoja, tada nei vargo nei kirpyklos lotuliukas.gif Aš juos dažnai kirpdavau, bet nukirpus jau po kelių dienų vėl tas pats unsure.gif Bala nematė, jei ir nutrupėjo - svarbu ilgis toks pat, o pasikeitimas sveikesnių galų akivaizdus lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalbant apie reguliarų galiukų pakirpimą - jau seniai svajoju apie CreaClip šukas.
Filmukas
Parduotuvė
Gal kas jau išbandėte? Labai norėčiau užsisakyti, bet neturiu kreditinės, tai galvoju gal atsiras norinčių užsisakyti kartu arba man užsakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 07 31, 11:23)
Kalbant apie reguliarų galiukų pakirpimą - jau seniai svajoju apie CreaClip šukas.
Filmukas
Parduotuvė
Gal kas jau išbandėte? Labai norėčiau užsisakyti, bet neturiu kreditinės, tai galvoju gal atsiras norinčių užsisakyti kartu arba man užsakyt 4u.gif

galima ir Lietuvoj nusipirkti, pvz. štai čia http://creaclip.lt/
Aš irgi apie jas galvojau, bet taip ir nesiryžau nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Ačiū NePastebima 4u.gif Bėgu užsakinėti biggrin.gif
Atsakyti
Man galiukai mazai sakojasi, mazdaug po 2men nuo kirpimo ima rodytis jau tokiu apsiure galai.. Issigelbejimas- kirpimas karstom zirklem, po ju isvis nesisakoja ir netriusta galai, kirpt einu tik kai laikas trumpinti ilgi jau biggrin.gif dabar per maximos akcija nusipirkau kazkoki nauja lorealio serua galiukams nuo luzinejimo (nezinau kam biggrin.gif). Toks idomus, is dvieju daliu, paspaudus pompa susimaiso jos. Kazi ar veiksmingas g.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kuri nors bandet si alieju naudot kaip kauke ar balzama plaukams? Kokie rezultatai?user posted image

ne i tema klausimelis, gal bandet naudot si produkta kaip veido krema? Pati noreciau pamegint, bet bijau kad oda gali pradet senti greiciau blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Ar čia galima galiukais tai vadinti? doh.gif , jau tik kirpt ir belieka, ar gi ne? Tik bijau, kad kai nukirpsiu vėl nuplonėję ataugs, o kirpti nesinori.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikamamukas: 12 rugpjūčio 2013 - 01:35
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 12, 03:33)
user posted image
Ar čia galima galiukais tai vadinti? doh.gif , jau tik kirpt ir belieka, ar gi ne? Tik bijau, kad kai nukirpsiu vėl nuplonėję ataugs, o kirpti nesinori.. verysad.gif

jei nepakirpsit galiuku, jie nutrupes 4u.gif
Atsakyti
mano plaukai labai ploni ir ilgi, o gale irgi taip isploneja, as juos kiek tyrinejau, tai galiukai nei sakojasi, nei skilineja (na, gal koks vienas kitas), tai irgi nezinau ar jau cia reikia kirpti;/
Atsakyti
Net nepavadinčiau to galiukais, bet kai išsitiesinu plaukus tokie ilgoki būna..Taip kirpti nesinori. Manau, kad galiukai vistiek ploni ataugs. verysad.gif
Atsakyti