mano galai irgi labai ploni, plaukai vos pečius siekia, noriu kažkiek pasiauginti, bet tenka kirptis kas pora mėn., galai neskilinėja, nesišakoja, plaukai atrodo minkšti, nesausi, lengvai šukuojasi, bet galai žiauriai ploni. Ką daryt

Man nori nenori reikia mažiausiai 5 cm kirpti.
O galiukai vėl ataugs ploni.

Tikrai ne dėl plaukų iškarpymo.
, man jie niekada nebuvo iškarpyti, tiesiog kažkur iki pečių atrodo tikrai gražiai, o po to staigus išplonėjimas, kaip apverstas trikampis atrodo..
Planuoju bent šiek tiek galiukų pasitrumpint, nes matau, kad čia nieko nebus, nutrupės ir išvis nieko nebeliks, bet kai patrumpinsiu, kokias priemones naudot geriausia būtų, kad ataugtų ne tokie nutriušę ir ploni?, vis dar įsivaizduoju, kad GALI būti geriau, nei dabar..
Planuoju naudot kokosų aliejų, kokie atsiliepimai?, ar geras?, draugė nusipirko plaukų galiukams, sakė labai padeda. Gal žinot kitokių priemonių, kurios tiktų išsišakojusiems, trupantiems plaukų galiukams?, priemonių stiprinti, gal kokių vitaminų ar ko..Nebežinau kaip prižiūrėti plaukus..

man tai kokosų aliejus dar labiau sausina plaukus, vienintelis iš aliejų tinkantis mano plaukams - ricinos

O vat man ricinos aliejus kaip tik netinka- apsunkina plaukus ir tepdama vos neišpešu visų plaukų..

QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 13, 00:00)

Ar naudojat serumus/purskalus, kuriu pagrindine sudedamoji dalis - alkoholis? Ar ilgainiui neissaugina plauku?
Gal kas nors bande L'ANZa Keratin Heling Oil kokie atsiliepimai. Nupirkau toki bet dar nebandziau. Parasyta tai labai gerai apie ji kazkoks naujas produktas

Esu isbandzius begale aliejuku/serumu/pieneliu galiukams, Macadamia man geriausias. Nusipirkau 300ml buteliuka
rami galva ilgam... nors dar kirba mintis viena isbandyt

Merginos gal kas bandėt ISSUE eleksyrus plaukam? Krinonoj matau akcija, galvoju pabandyt