Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai 7 tema

Magador aliejukas. Eurokose, apie 30lt. Naudoju jau kelis metus, nieko geresnio ar natūralesnio Eukoroks'e, Droguose ir pan. iki šiol neradau, tai ir apsistojau ties juom. ax.gif Gal kiek apsunkina, kažko lengvesnio norėčiau, mažiau aliejinės konsistencijos. Gal kokiam Douglas'e kas nors būtų iki 50lt?
Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2013 09 13, 12:54)
Esu isbandzius begale aliejuku/serumu/pieneliu galiukams, Macadamia man geriausias. Nusipirkau 300ml buteliuka  biggrin.gif rami galva ilgam... nors dar kirba mintis viena isbandyt blush2.gif

o Macadamia neturi kokio nors stipraus specifinio kvapo? smile.gif

taip pat noriu paklaust gal kas bandet Wella SP Perfect Ends seruma, galvoju gal verta isbandyt, bet nepigus, tad ieshkau atsiliepimu apie ji smile.gif

user posted image
Atsakyti
Susidomėjau šios firmos kosmetika. Kūno kremai nuostabūs. Ar kuri bandėt?http://www.yves-rocher.co.uk/control/product/~category_id=5025/~pcategory=5000/~product_id=20336?cmSrc=Category

Tik kad velniškai mažai 50ml (nebent jis kietokas ir ilgiau užtenka doh.gif ) o kaina 35lt. g.gif Bet patinka kad be silikonų, parabenų. Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hospes: 19 rugsėjo 2013 - 18:28
Gal bandėt Fanola plaukų galiukų aliejukas ar kas ten toks tiksliai net nežinau...? 4u.gif
Ir gal galit palyginti su Macadamia aliejuku? blush2.gif
Atsakyti
Esu išbandžius įvairių aliejukų, bet taip ir neradau tinkamo. Galiukai kaip šakojasi taip šakojasi, niekas nesuminkština schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

Bandysiu dabar šitą, gal kas atsiliepimų turite? smile.gif
Atsakyti
va cia tai super dalykelis! user posted image
galiukai buna tai olialia sveikuciai! wub.gif ir dar sitas labai labai geras 4u.gif user posted image
bent jau man tai jie abu labai padeda! superiniai dalykai sausiems plaukams! <3
Atsakyti
kavannha - jei nepaslaptis, kur perki tą "oil of MOROCCO" ? ax.gif Ir kiek ilgam vieno buteliuko užtenka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harilla @ 2013 09 29, 18:51)
kavannha - jei nepaslaptis, kur perki tą "oil of MOROCCO" ?  ax.gif Ir kiek ilgam vieno buteliuko užtenka?  4u.gif

perku svedijoje juos, tuos aliejukus, o vienu buteliuko uztenka apie 2 menesius, ziurint kaip daznai vartojama smile.gif 4u.gif
Atsakyti
nežinau kaip jums, bet man tai šitas tobulas biggrin.gif ne tik galiukam, bet ir visiem plaukam tongue.gif user posted image
Atsakyti
Oi, anksčiau ir aš eilę produktų pirkdavau, bandydavau, bet tik krūvas pinigų kainuoja.. Žinoma, geros priemonės tikrai teikia naudą, bet ne geresnę nei natūralios. Dabar jau 5 metai naudoju tik natūralias priemones galiukams - ricina, medus, alyvuog. kauliukų aliejus, kokoso aliejus (kaitalioju, kad skirtingesnių vitaminų gautų plaukai) ir žinokit rezultatas tikrai geresnis, nesišakoja, nešiūra ir tt. (plaukai pas mane ilgi), taigi nuoširdžiai patariu išmėginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxs-xs-s: 03 spalio 2013 - 15:43
Sveikos 4u.gif
Reik patarimo del aliejuko 4u.gif
Vakar pabaigiau :
Macadamia
Natural Oils
Healing Oil Treatment 125ml
user posted image
aliejukas buvo thumbup.gif neriebino, plaukai blizga , nu super thumbup.gif Bet nebuciau as moteris , jei nenoreciau kazko naujo biggrin.gif
Svarstau pabandyti :
Orofluido
Care
Beauty Elixir Hair Oil 100ml
user posted image
Gal dar kokiu pasiulyti galite ? nespjaunu ir i pigesnius kaip pvz :
l'oreal elvive extraordinary oil
user posted image

Busiu laaaabai dekinga uz komentarus 4u.gif
Atsakyti