Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

Merginos,
Kiek dienu po O galiu darytis HCG tyrima,kad jau man parodytu kazkokius rezultatus? Ar 10dpo ne per anksti?
Atsakyti
QUOTE(Jurciukas @ 2012 10 29, 17:51)
Merginos,
Kiek dienu po O galiu darytis HCG tyrima,kad jau man parodytu kazkokius rezultatus? Ar 10dpo ne per anksti?

gali buti per anksti. Bet gali ir kokia 7-8dpo rodyt, tik skaicius bus nedidukas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kažkaip sunerimusi esu ir galvojau, jog pasidalinsiu su jumis, gal kuri nuramins smile.gif Šiandien yra 21 DPO ir testas, kurį pirkau vaistinėse, todėl jautrumas neaiškus, parodė ryškesnį vaiduokliuką nei kad buvo prieš kelias dienas. Tačiau nusprendžiau pasidaryti HCG tyrimą ir gavau rezultatą 103 mIU/ml. Įdomu, ar nėra tai per mažas skaičius? Juk visgi jau 5 savaitės, tai galvoju, jog turėtų būti didesnis.. Gal kuriai taip buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Špūlė @ 2012 11 05, 15:14)
Sveikos 4u.gif Kažkaip sunerimusi esu ir galvojau, jog pasidalinsiu su jumis, gal kuri nuramins smile.gif Šiandien yra 21 DPO ir testas, kurį pirkau vaistinėse, todėl jautrumas neaiškus, parodė ryškesnį vaiduokliuką nei kad buvo prieš kelias dienas. Tačiau nusprendžiau pasidaryti HCG tyrimą ir gavau rezultatą 103 mIU/ml. Įdomu, ar nėra tai per mažas skaičius? Juk visgi jau 5 savaitės, tai galvoju, jog turėtų būti didesnis.. Gal kuriai taip buvo? smile.gif

Sveika pakartosiu 4u.gif

HCG normos

Pirmas stulpelis reiškia nėštumo savaites po paskutinių menstruacijų, antras stulpelis reiškia dienas po pastojimo, trečias stulpelis reiškia Hcg kiekį esant vienam embrionui (mIU/ml arba IU/L).
Weeks of pregnancy after last period Days after conception HCG level for single baby (mIU/ml or IU/L)

Week 3 7DPO - 0 to 5

Week 4 14DPO (next period due) - 5 to 426

Week 5 21DPO - 18 to 7340

Week 6 28DPO - 1,080 to 56,500

Weeks 7 to 8 35DPO to 42DPO - 7,650 to 229,000

Weeks 9 to 12 49DPO to 70DPO - 25,700 to 288,000

Weeks 13 to 16 77DPO to 100DPO - 13,300 to 254,000

Weeks 17 to 24 - 4,060 to 165,400

Weeks 25 to birth of baby 3,640 to 117,000
4 to 6 weeks after birth Less than 5

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejuss2: 06 lapkričio 2012 - 08:47
Labas visoms.nu man tos normos vistiek mistika.pasidariau hcg ir skaiciai 15347,nuo paskutiniu men 6 savaitės praėjo.su echoskopu ana savaite mate tik taskuti o dabar nieko konkretaus.liepe ruoštis pabaigai.o ka skaičiai rodo?
Atsakyti
o negali būti, kad tas "taškutis" sparčiai kabinasi į gyvenimą , gydytojai gali ir klysti ..na skaičiukai tai nemaži..nors buna ir po visko dar rodo nemažus kažkiek dienelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2012 11 06, 18:24)
o negali būti, kad tas "taškutis" sparčiai kabinasi į gyvenimą , gydytojai gali ir klysti ..na skaičiukai tai nemaži..nors buna ir po visko dar rodo nemažus kažkiek dienelių  g.gif

Bet tai pagal laika mazdaug telpa i normas? Paskutines mmm buvo rugsejo 20d, tai pagal jas jau kaip ir 6 savaites. Kartot reikia po 2 dienu??
Turejau 3 persileidimus, o dar gyd nurase ir sita nestuma, tai man jau baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 11 06, 22:31)
Bet tai pagal laika mazdaug telpa i normas? Paskutines mmm buvo rugsejo 20d, tai pagal jas jau kaip ir 6 savaites. Kartot reikia po 2 dienu??
Turejau 3 persileidimus, o dar gyd nurase ir sita nestuma, tai man jau baisu  verysad.gif

bandykit po kokių 3 dienelių jai skaičiukai dar bus padidėjęs žymiai tada viskas kaip ir ok o jai ne tai ne.... laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Neseniai sulaukiau skambučio iš ligoninės ir mano HCG lygis 84000. Įdomu, kiek čia savaičių būtų? Labai nekantru tai sužinoti, bet nieko nesuprantu iš tų lentelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pjusttee @ 2012 11 07, 18:18)
Neseniai sulaukiau skambučio iš ligoninės ir mano HCG lygis 84000. Įdomu, kiek čia savaičių būtų? Labai nekantru tai sužinoti, bet nieko nesuprantu iš tų lentelių  doh.gif

sis skaicius nepasako, kiek savaiciu nestumas, ypac kai toks didelis. Skaiciuokite nuo pirmos paskutiniu menesiniu dienos, o tiksliausiai zinosite po echoskopijos smile.gif
Papildyta:
Ir labai sveikinu! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(toma22 @ 2012 11 07, 18:29)
sis skaicius nepasako, kiek savaiciu nestumas, ypac kai toks didelis. Skaiciuokite nuo pirmos paskutiniu menesiniu dienos, o tiksliausiai zinosite po echoskopijos smile.gif
Papildyta:
Ir labai sveikinu! nestuke.gif

Dėl to tyrimą darėm, kad žinotumėm kiek laiko, nes labai nereguliarus periodas smile.gif
Ryt echoskopas, tad turėtų paaiškėti daugiau detalių, bet labai nekantru smile.gif
Dėkojame 4u.gif
Atsakyti
Šešios su trupučiu savaitės žirniukui paaiškėjo po echoskopo 4u.gif
Atsakyti