Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

Man paskutines MM buvo rugsejo 20 d. tai siai dienai kaip ir 7 savaites ir 3 d. Bet pries savaite gine nemate sirdeles...
vakar pasidariau HCG, tai 56 tukst. kaip ir nemazai. Bet pagal lentele nesuprantu kelinta savaite. Idomu kodel tokios dideles amplitudes. ne jei 56 tukst. tai gali buti ir 6 savaites ir vos jau ne 8.
aisku ryt pakartotinas tyrimas duos aiskesni atsakyma: ar auga tie skaiciukai. Labai tikiuosi...
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 11 11, 16:09)
Man paskutines MM buvo rugsejo 20 d. tai siai dienai kaip ir 7 savaites ir 3 d. Bet pries savaite gine nemate sirdeles...
vakar pasidariau HCG, tai 56 tukst. kaip ir nemazai. Bet pagal lentele nesuprantu kelinta savaite. Idomu kodel tokios dideles amplitudes. ne jei 56 tukst. tai gali buti ir 6 savaites ir vos jau ne 8.
aisku ryt pakartotinas tyrimas duos aiskesni atsakyma: ar auga tie skaiciukai. Labai tikiuosi...

HCG tyrimas 7sav ir 3d? g.gif o kam jis buvo paskirtas? Abejoju kad gydytoja taip nusprende.
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 11 11, 15:09)

Mano taip pat paskutines mmm buvo rugsejo 20 ir praeita savaite pirmadieni gine nieko nemate. Antradieni padariau HCG skaiciai 15347.Pakartojau penktadieni 20386
Augimas turbut per mazas verysad.gif Tepliot toliau teplioja, vakar ir kraujo buvo pasirode.Rytoj vel bandysiu eit pas gyd ziuret kokia situacija
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 11 11, 17:15)
Mano taip pat paskutines mmm buvo rugsejo 20 ir praeita savaite pirmadieni gine nieko nemate. Antradieni padariau HCG skaiciai 15347.Pakartojau penktadieni 20386
Augimas turbut per mazas  verysad.gif  Tepliot toliau teplioja, vakar ir kraujo buvo pasirode.Rytoj vel bandysiu eit pas gyd ziuret kokia situacija

augimas normalus, nors bendrai skaicius mazokas, esme kad skaicius gali dar ilgai augt ir jis beveik nieko nereiskia. Nestumo raidos kontrolei nuo 5-6 sav naudojamas echoskopas, HCG tyrimas nera informatyvus.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2012 11 11, 16:10)
HCG tyrimas 7sav ir 3d?  g.gif o kam jis buvo paskirtas? Abejoju kad gydytoja taip nusprende.

Ne, HCG tyrimas rodo tik skaiciukus, 56 tukst. Cia 7 savaites ir 3 d. nuo paskutiniu mm
Papildyta:
QUOTE(aureka @ 2012 11 11, 16:15)
Augimas turbut per mazas  verysad.gif  Tepliot toliau teplioja, vakar ir kraujo buvo pasirode.Rytoj vel bandysiu eit pas gyd ziuret kokia situacija

sveika likimo drauge... tikiuosi mums abiems bus viskas gerai... as ryt dar darysiuosi HCG, ziuresiu ar auga. o antradieni pas gine.
bet jums tai auga tas HCG, man su pirmu nestumu, kai buvo persileidimas (nors dar nezinojau), tai HCG po 2'ju dienu buvo toks pats (ar net sumazejes)
man tik nesuprantama ta didziule skaiciu amplitude.
Atsakyti
dabar va paskaiciau, kad hcg gamina placenta, vadinasi neverta bus dziaugtis, jei hcg didelis ir po 2'ju dienu dides, nes vis vien gali buti nesivystantis?...
kosmariskai sunku laukti to antradienio, vizito pas gine...
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 11 11, 21:20)
dabar va paskaiciau, kad hcg gamina placenta, vadinasi neverta bus dziaugtis, jei hcg didelis ir po 2'ju dienu dides, nes vis vien gali buti nesivystantis?...
kosmariskai sunku laukti to antradienio, vizito pas gine...

tikrai absoliutiskai neverta.

Kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2012 11 11, 20:52)
tikrai absoliutiskai neverta.

Kantrybes  4u.gif

na va... o jau viltis buvo atsiradusi...
Atsakyti
Sakykit merginos kaip galvojate ar gali HCG tyrimas nerodyti nėštumo 36 c.d. ?
vakar buvau pas ginekologe, tai liepė tyrima pakartoti po savaitės, nėštumo ekoskopas nerodo, mėnesinių nėra ir nepanašu kad artimiausiu laiku būtų. Testas rodo labai jau neryškia antra linija. (gal čia tik aš ja matau, nes noriu matyti doh.gif ) Gydytoja baiminasi dėl negimdinio nėštumo verysad.gif
Mano ciklas paprastai 30 d. su dukra pastojau 23 ciklo dieną, sakau gal ir dabar tas pats nutiko, tai dar tiesiog nerodo nėštumo, nes labai mažas ar dar neisitvirtines?
Labai noriu susilaukti antro vaikelio ir jau einu iš proto, visokios mintys lenda į galvą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 15 lapkričio 2012 - 10:29
Laba. Paskutinės mmm buvo spalio 11. Ciklas 31 d. Gydytoja mato puslytę.
Šiandien 36 CD, HCG - 1187 mIU/ml. Ar ne per mažai?
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2012 11 15, 11:27)
Sakykit merginos kaip galvojate ar gali HCG tyrimas nerodyti nėštumo 36 c.d. ?
Testas rodo labai jau neryškia antra linija. (gal čia tik aš ja matau, nes noriu matyti  doh.gif  )

schmoll.gif negali testas rodyt, HCG nerodyt.

Teoriskai, jei "pastojau"= smileysex.gif tai dar gali nerodyt.
Atsakyti
Suradau savo tyrimus darytus pries 2,5 metu.

Taigi paskutines menesines 04.30. ciklas 30d.
HCG 06.08 (40 c.d.) parode 729,5
HCG 06.15 (47 c.d.) parode 2128 buvo negimdinis cry.gif

Tai vis svarstau gal vis delto dar neisitvirtino g.gif
Jauciu einu is proto ir bandau isvesti nauja teorija doh.gif
Jau darosi nejuokinga verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 15 lapkričio 2012 - 19:03