Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(Mergiona @ 2013 01 21, 19:10)
o koks tokio tyrimo, kurio atsakymas po 2 dienu tikslas? g.gif

Kaip suprasti koks tikslas? Na toks, kad pasižiūrėčiau, ar viskas gerai, kokie duomenys yra šiuo metu organizmo, įsitikinti galų gale ar tikrai nėštumas yra iki to laiko, kol pas gydytoją prieisiu. Greičiau čia Marijampolėje niekur ir nedaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 21 sausio 2013 - 18:15
QUOTE(Aurore_ @ 2013 01 21, 19:14)
Kaip suprasti koks tikslas? Na toks, kad pasižiūrėčiau, ar viskas gerai, kokie duomenys yra šiuo metu organizmo, įsitikinti galų gale ar tikrai nėštumas yra iki to laiko, kol pas gydytoją prieisiu. Greičiau čia Marijampolėje niekur ir nedaro.

Mano akim toks tyrimas vertas nei kiek ne daugiau nei elementarus slapimo testas blush2.gif Siaip, mada tokia uzejusi HCG darytis. Jei yra reikalas- reiktu daryt ne viena ir ne "atsakymas po 2 dienu", o nera reikalo- kam pinigus svaistyt? g.gif

Bet cia tik mano nuomone, kaip jums ramiau- taip ir darykit 4u.gif
Atsakyti
Tai būtent tik dėl ramumo ir noriu darytis, nes laukti dar teks ginekologės apžiūros, tai kad papildomo streso ir nerimo nejausčiau čia viskas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

laukia ir manes rytoj sitas tyrimas.. net nezinau ko is jo laukt ir tiketis.. nes geriu Kt siaip jau, bet gruodi nebuvo menesiu ir buvo vaiduokliukas, sausi buvo menesines, bet apsilankiau pas gine..tai po echo apziuros nestumo nemato.. siryt kartojaus testa,vel vaiduokliukai :/ tai itaria nestuma bet ne gimdoj o kazkur kitur ... sad.gif tai ryt sitas kraujo tyrimas, dar vienas echo, ir tikiuos penktadieni zinot galutini ats... sad.gif vaikuciu dar neplanavom, bet jei bus,tai lauksim mylesim ir auginsim.. bet labiausiai neramina gydytojos zodziai,kad gali fotmuotis nestumas kazkur kitur,o ne gimdoj... sad.gif

jauciuos tai taip visai ne kazka.. nervu dienos laukia sad.gif
Atsakyti
HCG tyrimai: 28 918. Mėnesinės buvo paskutinį kartą gruodžio 12 d. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 23 sausio 2013 - 17:32
QUOTE(Aurore_ @ 2013 01 23, 18:32)
HCG tyrimai: 28 918. Mėnesinės buvo paskutinį kartą gruodžio 12 d.  smile.gif

Sveikinimai thumbup.gif Antro gali nebesidaryti, netikslinga, kai jau tokie dideli skaičiai.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2013 01 23, 18:38)
Sveikinimai  thumbup.gif  Antro gali nebesidaryti, netikslinga, kai jau tokie dideli skaičiai.

OI labai ačiū tau už šią žinią ir šiaip už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Mano HCG tyrimo rezultatas 7653 rolleyes.gif Sakykite kiek čia to laiko jau gali man būti? ax.gif
Atsakyti
Mano aliarmas atsauktas smile.gif tikrai nesilaukiu, rodos ir negimdinio nestumo nerado, tiesiog labai didele "hormonu audra" matyt vyko paksutinius du men.. nes net ir gydytoja nerado normalaus paaiskinimo kas cia man galejo but,ir kodel jauciu visus nestumo pozymius bei testas vaiduokliauja.. bet kraujo tyrimas viska sustate i vietas..

Sekmes kitoms siame tyrime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2013 01 25, 19:29)
Mano HCG tyrimo rezultatas 7653  rolleyes.gif  Sakykite kiek čia to laiko jau gali man būti?  ax.gif

Na, kokios 4-6 sav., tiksliau parodys tik echoskopas 4u.gif
Atsakyti

Mėnesinių nėra jau 35 dienos, nor ciklas mano kokių 30 dienų - nėra labai reguliarus, bet per praėjusius metus nebuvo taip ilgai užtempę. Baisiai išsigandau ir nuėjau į "Geromedą" HCG tyrimą pasidaryti. Tai jis jau pabrangęs iki 33 LT. Labai maloniai aptarnavo, atsakymas buvo lygiai po 2 val. Ir į paštą atsiuntė lentelę ir pasikambinau. O kitam ragelio gale ir sako :"Šiuo metu nėštumo nėra". Tai kaip suprasti ŠIUO METU?
Gali būti, kad aš vistiek nėščia net jeigu mano HCG<1???
Hep!
Ir šiaip keista, pilvą skaudena jau trys dienos, o mėnesinių kaip nėr taip nėr. Gal nuo nervų čia....
Atsakyti
QUOTE(Cashmere999 @ 2013 01 29, 14:15)
Mėnesinių nėra jau 35 dienos, nor ciklas mano kokių 30 dienų - nėra labai reguliarus, bet per praėjusius metus nebuvo taip ilgai užtempę. Baisiai išsigandau ir nuėjau į "Geromedą" HCG tyrimą pasidaryti. Tai jis jau pabrangęs iki 33 LT. Labai maloniai aptarnavo, atsakymas buvo lygiai po 2 val. Ir į paštą atsiuntė lentelę ir pasikambinau. O kitam ragelio gale ir sako :"Šiuo metu nėštumo nėra". Tai kaip suprasti ŠIUO METU?
Gali būti, kad aš vistiek nėščia net jeigu mano HCG<1???
Hep!
Ir šiaip keista, pilvą skaudena jau trys dienos, o mėnesinių kaip nėr taip nėr. Gal nuo nervų čia....

Gal nuo nervų, gal nuo dar ko nors smile.gif
Šiuo metu nėra nėštumo, nes šiuo metu atsakymas <1, kaip išsireiškė taip išsireiškė, manau jei jau būtumėt nėščia, tai skaičius būtų didesnis negu 1, gal streso patyrėte pastaruoju metu daug, o jei užsitęs, nueikite pas gydytoją 4u.gif
Atsakyti