Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

Laba,merginos,

prasau ir as pagalbos 4u.gif

Sian panasiai 11DPO
ir turiu
HCG 21.750 mIU/ml
PRG 11,770 mkg/l

Su HCG kaip ir aisku,kad kartot reiks..Bet vat PRG nesuprantu.Mano akiai jis labai mazas blink.gif Ar mkg/l analogiska kaip nmol/l? Kazkaip supanikavus esu..
Atsakyti
QUOTE(enriga @ 2013 02 21, 19:50)
Laba,merginos,

prasau ir as pagalbos  4u.gif

Sian panasiai 11DPO
ir turiu
HCG 21.750 mIU/ml
PRG 11,770 mkg/l

Su HCG kaip ir aisku,kad kartot reiks..Bet vat PRG nesuprantu.Mano akiai jis labai mazas  blink.gif Ar mkg/l analogiska kaip nmol/l? Kazkaip supanikavus esu..

Užklausk laboratorijoje dėl konvertavimo.
O laboratorija nedavė PRG normų mkg/l vienetais? g.gif

Galiu tik nuraminti, kad tikrai konvertuojant skaičius gautųsi didesnis ženkliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 21 vasario 2013 - 23:49
QUOTE(vylabusle @ 2013 02 22, 00:45)
Užklausk laboratorijoje dėl konvertavimo.
O laboratorija nedavė PRG normų mkg/l vienetais?  g.gif

Galiu tik nuraminti, kad tikrai konvertuojant skaičius gautųsi didesnis ženkliai  4u.gif

Ačiū už ats 4u.gif
Susiskambinau su laboratorija,sake konvertuoti dauginant iš 3,18.Tai kaip ir gaunasi 37,43nmol/l..Kiek daugiau,bet vistiek mažokokai...Na,žiūrėsim,kas toliau bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enriga @ 2013 02 22, 15:26)
Ačiū už ats  4u.gif
Susiskambinau su laboratorija,sake konvertuoti dauginant iš 3,18.Tai kaip ir gaunasi 37,43nmol/l..Kiek daugiau,bet vistiek mažokokai...Na,žiūrėsim,kas toliau bus  ax.gif

Siūlyčiau nedelsti, pasidaryti antrą tyrimą - pažiūrėti, ar paaugo HCG, koks progesteronas vėl, ir keliauti pas ginekologę. Nes su 37.43 nėštumo metu jau paskirtų duphastono ar kitokio sintetinio progesterono preparato 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
27CD HCG tyrimo rezultatai 274.6 wub.gif kada vyko O tiksliai nzn ir ciklas mano 30 dienu, tai cia geri skaiciukai?
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2013 03 03, 23:10)
Sveikos 4u.gif
27CD HCG tyrimo rezultatai 274.6 wub.gif  kada vyko O tiksliai nzn ir ciklas mano 30 dienu, tai cia geri skaiciukai?

1 puslapyje labai aiškiai surašyta, kiek turi būt HCG smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, šiandien HGC parodė 277, paskutinės mm buvo vasario 4, ciklas 28d. ar hcg normalus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kubuldaske @ 2013 03 12, 16:23)
Sveikos, mergaitės,  šiandien HGC parodė 277, paskutinės mm buvo vasario 4, ciklas 28d. ar hcg normalus?smile.gif

Visiškai. Pasitikslink pirmame temos psl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2013 03 12, 15:45)
Visiškai. Pasitikslink pirmame temos psl.  4u.gif

mačiau tą puslapį, bet viršutinė normos riba žymiai didesnė, tai ir kilo klausimas:) echo darytis užsirašiau tik balandžio 3, o ir su niekuo nesidalinau šiuo džiaugsmu, nes bijau visus nudžiugint, o ne duok die bus kas negerai...sako reik laukt 3men tada gali visiem pasakyt, tai teks dar ilgai palaukt, o taip noris pasidalint su draugėm...biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kubuldaske @ 2013 03 12, 17:01)
mačiau tą puslapį, bet viršutinė normos riba žymiai didesnė, tai ir kilo klausimas:) echo  darytis užsirašiau tik balandžio 3, o ir su niekuo nesidalinau šiuo džiaugsmu, nes bijau visus nudžiugint, o ne duok die bus kas negerai...sako reik laukt 3men tada gali visiem pasakyt, tai teks dar ilgai palaukt, o taip noris pasidalint su draugėm...biggrin.gif

Na, nesakyt patariama dėl to, kad nėšumas dar labai trapus, ir visiems, kam pasakysi, vėliau gali tekti aiškinti, kad atsitiko nelaimė... Man taip yra buvę: apsiskelbiau, o po savaitės guodžiausi...

Į viršutinę ribą nežiūrėk - HCG kiekvienai auga individualiai, vienos turi šio hormono daug, kitos mažiau, pas tave daugmaž toks, koks daugiausia ir būna, suėjus penkioms savaitėms. O echoskopijai balandžio 3 d. bus pats laikas - jau matysi gražų nemažai išsivysčiusį leliuką 4u.gif

Jeigu nori - gali pasidaryti dar vieną HCG tyrimą praėjus 2 paroms nuo pirmo tyrimo - tada matysi, kaip skaičiukai auga. Jų augimas yra informatyvesnis negu vienas atskiras skaičius.

Dėl draugių - jeigu draugės geros, ir nebus sunku joms pranešti kitokias naujienas, jei neduok Dieve kas negero nutiktų - tai kodėl gi ne? Sunku su niekuo nepasidalinti džiaugsmu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2013 03 12, 16:05)
Na, nesakyt patariama dėl to, kad nėšumas dar labai trapus, ir visiems, kam pasakysi, vėliau gali tekti aiškinti, kad atsitiko nelaimė... Man taip yra buvę: apsiskelbiau, o po savaitės guodžiausi...

Į viršutinę ribą nežiūrėk - HCG kiekvienai auga individualiai, vienos turi šio hormono daug, kitos mažiau, pas tave daugmaž toks, koks daugiausia ir būna, suėjus penkioms savaitėms. O echoskopijai balandžio 3 d. bus pats laikas - jau matysi gražų nemažai išsivysčiusį leliuką  4u.gif

Jeigu nori - gali pasidaryti dar vieną HCG tyrimą praėjus 2 paroms nuo pirmo tyrimo - tada matysi, kaip skaičiukai auga. Jų augimas yra informatyvesnis negu vienas atskiras skaičius.

Dėl draugių - jeigu draugės geros, ir nebus sunku joms pranešti kitokias naujienas, jei neduok Dieve kas negero nutiktų - tai kodėl gi ne? Sunku su niekuo nepasidalinti džiaugsmu.  smile.gif

na paaiškinti tai viską ir visada galiu, bet kažkaip nesinori atbaidyt, kaip ne kaip po dvoiejų metų "užkibo", tai sakiau kol kas tyliai pasidžiaugsim:D
Atsakyti
Laba ryta smile.gif

Paskutines mmm buvo 02.17 d.
15dpo (03.18 d.) HCG buvo 548.5, PRG beveik 70 nmol/l
17 dpo (03.20 d.) HCG - 2399

Augam sparciai, dvigubeja kas 24,4 val.

Svarstau ar reiktu pirmadieni (22 dpo) pasikartoti dar HCG ir PRG? g.gif

Antradieni pirmas vizitas ax.gif
Atsakyti