Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(barbarise @ 2013 03 23, 09:31)

Svarstau ar reiktu pirmadieni (22 dpo) pasikartoti dar HCG ir PRG?  g.gif

Sveikinimai 4u.gif aš tai jau nebekartočiau... ax.gif Skaičiai gražūs, kam beleisti pinigus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu jūsų pagalbos, turbūt neverta jau tikėtis nieštumo su tokiais rezultatais
<0,100< IU/l (0,000-1,00) 12 DPO
tik nelabai supratau parašytos normos. smile.gif
Atsakyti
neverta schmoll.gif
Atsakyti
sveikos ekspertės cool.gif smile.gif nebus labai anksti 10DPO daryti hcg? o jei ji vel pakartociau rytojaus dieną? ar reikia geriau kartoti po dvieju trijų dienų ji? nes manau kad galimybės nebus man ji darytis po poros dienu tik, ai kazin ar isvis apsimoka litus metyt nes nebus aisku ar gerai auga jis g.gif ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2013 04 03, 16:19)
sveikos ekspertės  cool.gif  smile.gif  nebus labai anksti 10DPO daryti hcg? o jei ji vel pakartociau rytojaus dieną? ar reikia geriau kartoti po dvieju trijų dienų ji? nes manau kad galimybės nebus man ji darytis po poros dienu tik, ai kazin ar isvis apsimoka litus metyt nes nebus aisku ar gerai auga jis  g.gif ane? ax.gif

Is savo mazytes patirties bandysiu atsakyti biggrin.gif 10 dpo jau turetu but kazkokie skaiciukai, kartoti reikia po 2-3 d., bet galima ir veliau, svarbu auga!
Laikau kumscius uz sekmes! ax.gif
Atsakyti
Kelinta cd po iui tu darei hcg?

Atsakyti
As naturaliam cikle dariausi, 15 cd (buvo apie 550) ir 17 cd (buvo apie 2400). mmm nelaukiau 14 cd. Daugiau nebesidariau...
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2013 04 04, 08:05)
As naturaliam cikle dariausi, 15 cd (buvo apie 550) ir 17 cd (buvo apie 2400). mmm nelaukiau 14 cd. Daugiau nebesidariau...

ups, mano zinutej turi buti ne cd, o dpo blush2.gif
Atsakyti
begaline nezinia kankina, gal kas gales ka patarti?
paskutines mmm vasario 27, ciklas 38 dienos, O kovo 24 d, zinau tiksliai, nes skausminga labai ta diena buna. nestumo testas sekancia po turejusiu buti mmm rode nestuma. nestumo dydis vakart skaiciuojant pagal O yra apie 4 sav ir 5 d. arba 19 d po O. Nestumo gimdoje neismato, hcg darytas vakar 392, kaip ir galetu buti norma, bet siaip tai per mazas, bet gal del to kad nesimato gimdoje dar nieko (vaginaliniu echo), nes jis neisitvirtines kol kas ten kur reikia? bet tai kur tas lelius gali buti? jau tokiu metu turetu buti atkleliaves? o jo nesimat, hcg mazokas, gyd man norma tokiu metu nurode 1200, bet va suzinojau hcg atsakyma tik vakar vakare, tai nzn kaip cia vertinti, gal kuri turit ka pasakyti naudingo?
1dieni laukia vel visi tyrimai is nauja, bet ta nezinia labai kankina.... verysad.gif
aj, o nestumo simotomo nei vineo nejauciu, jokio blogumo, jokio silpnumo, jokio padididejusio mieguistumo, nuotaiku kaitos ar dazno slapinimosi, nieko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristuzil: 13 balandžio 2013 - 10:47
Sakyčiau, per anksti nervinatės.

HCG į normas puikiai telpa ir:
1. Nors ir manėte, kad būtent tą dieną buvo ovuliacija, ji galėjo būti ir pora dienų vėliau, nes požymis "skausminga ta diena būna" nėra 100% garantas;
2. Embrionas neįsitvirtina tuoj pat nuo ovuliacijos dienos gimdoje, jam reikia pirma nukeliauti iki jos, implantuotis. Implantacija galima 6-10 DPO (bent jau taip nurodo skirtingi šaltiniai). Vadinasi, gali būti, kad Jūsų mažulytis tik tik įsirausė pas Jus, užtat ir HCG atitinkamas;
3. Aišku, kad nematė su echo, ką gi ten galima pamatyti tokiame mažame nėštume? O ir ko ten landžioti taip anksti? Dabar ir pati nervinatės, kas irgi ne į naudą, ir mažuliui trukdo visokie vaginaliniai echoskopai ramiai tvirtintis ir augti;
4. Nėštumo požymiams dar anksti, jei jie bus iš viso smile.gif Man jų nebuvo, panikavau baisiausiai. Krūtinė net nebežinau kelintą savaitę pajautrėjo, bet tikrai ne nuo pradžių nėštumo. Turiu sveiką, gražuolę dukrytę. Taip kad požymių nebuvimas - ne rodiklis smile.gif

Nurimkit, laukit pirmadienio, pakartokit HCG ir pamatysit, kaip jis auga. Tikėkit savo mažuliu, nenurašykit iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuzil @ 2013 04 13, 11:43)
aj, o nestumo simotomo nei vineo nejauciu, jokio blogumo, jokio silpnumo, jokio padididejusio mieguistumo, nuotaiku kaitos ar dazno slapinimosi, nieko  schmoll.gif

cia sveika psichika irodo thumbup.gif daug "smagiau" kai dar pries O zmogus visus simptomus jaucia blush2.gif

Mano HCG 21dpo buvo 408 bigsmile.gif dabar tam HCG jau 5 su virsum metai bigsmile.gif

Vaginaliniu echo nestumas matosi nuo HCG 900-1000, anksciau schmoll.gif

Sekmes 4u.gif (as jusu vietoje pirm tik krauja pakartociau, ir jei gerai auga su echo dar keleta dienu palaukciau)
Atsakyti
Aciu uz atsakymus, lauksiu 1dienio smile.gif bet siek tiek ramiau...
Atsakyti