QUOTE(kristuzil @ 2013 05 03, 09:58)
Mano pusleleje atsirado trynio maiselis ir mazuliukas gemaliukas

stebuklas vis gi ivyko

jau buvau nusiteikusi kad teks atsisveikint,i o mazuliukas mane va kaip nustebino

atitinka 5 sav ir kokias 5dieneles, na zinoma nesuprasi kur ir kada tas pastojimas ivyko, jis tikrai neatitinka naturalaus skaiciavimo bet buna va visaip...pagal nustatyta primini echo augimas normalus

lauksim dabar kito 5dienio ir tada jau turetume pamayti sirdele
Papildyta:
o tom kas pamato teigiama rezultata nuosirdziai rekomenduoju nelekti is kart pas gine, nes labai daug nervu gali kainuoti, nes kol atitinkamai nepaauga mazuliukas tol visokiu nesamioniu galima prsigalvoti... o va kai jau kokios 7 sav. sueina tai jau tikrai 100 proc viskas matosi taip kaip yra...nes as pradejau zirniuko ieskoti vos tik uzkibus, tai nieko ten nesimate ir jau jauciuosi kaip amzinybe pastojusi...
kantrybes ir tikejimo laiminga pabaiga visoms
Ta pati galiu pridurti, jau tiek buvau prisigalvojusi, nes vis G nemate vis nieko, tik sakydavo, kad pilna gimda jau gleiviu, vat vat ir turetu pasiroditi taskiukas:) tai visa ishsinervuojau:)
Dabar taip pat laukiam, kad tiksliai nustatyti kiek mums laiko, nes sako, kad 4-5 sav., maziukas tas taskiukas, o pagal kalendoriu jau 7:D
Baisiai idomus skaiciavimai
Taigi ir as tik 15 geguzes suzinosiu:) gal jau. Sirdele plaks:)