Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

Laba diena 4u.gif
Norejau paklausti, ar gali HCG tyrimas meluoti (rodo neigiama) ,jei buvo darytas 3 savaites nuo tos dienos kai turejo pasirodyti mm g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 05 08, 19:17)
Laba diena  4u.gif
Norejau paklausti, ar gali HCG tyrimas meluoti (rodo neigiama) ,jei buvo darytas 3 savaites nuo tos dienos kai turejo pasirodyti mm  g.gif  ?

Nemanau kad HCG gali meluoti, nebent laboratorijos klaida g.gif
Atsakyti
Pasidariau hcg mazdaug 6 DPO, neigiamas, maziau 1. Idomu per anksti dariau ir dar kazko tiketis? g.gif Labai pilvo apacia maudzia jau 3 dienas. Iki mmm dar 3 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2013 05 10, 17:04)
Pasidariau hcg mazdaug 6 DPO, neigiamas, maziau 1. Idomu per anksti dariau ir dar kazko tiketis? g.gif Labai pilvo apacia maudzia jau 3 dienas. Iki mmm dar 3 dienos.

isskyrus labai retus atvejus "6dpo" ir "iki mmm 3d" nesuderinami dalykai. nuo O iki mmm standartiskai buna 14 dienu. O jus tiksliai zinot kada O buvo? 6DPO darytis HCG tikrai per anksti.

o kokios trukmes jusu ciklas? Jei bal 20 jusu mmm "dar nevelavo" tai snd max 20cd unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 10 gegužės 2013 - 16:25
Nezinau ar cia taip keista, ciklas 25 d., mmm truka 6 dienas, O prasideda po 15 dienu nuo mmm pradzios g.gif (dariausi OT, labai ryskiai matesi).
Gal ir apsiskaiciavau kur... mmm man atradieni, tai tipo 4 dienos dar smile.gif

Tiesiog labai didelis sleikstulys, maudzia pilvo apacia, nebezinau kur detis, bet taip anksti lyg ir neturetu buti jokiu pozymiu, juk net implantacijos nera. Idomu kada ir nuo ko prasideda pykinimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tender: 10 gegužės 2013 - 20:01
O jus bandet PRG kada antroje fazeje daryt, nes jei tokia trumpa antra faze g.gif
Atsakyti
Vajetus, kas cia per daiktas, PRG? biggrin.gif
Atsakyti
PRG- progesteronas, o iki pirmo gimdymo ciklas toks pat buvo?
Atsakyti
Toks pats g.gif
O ka konkreciai jus itariat? Pasigooglinciau.
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2013 05 10, 22:47)
Toks pats g.gif
O ka konkreciai jus itariat? Pasigooglinciau.

na, pagalvojau gal zemas progesteronas, ta "nepakankama geltonkunio faze". Nes permeciau akim kokiu 10 ovuliacijos skaiciuokliu- nei vienas neleidzia pasirinkt trumpesnes nei 14d antros fazes (nors kazkada tikrai maciau toki), tai kaip ir neiprasta turbut kad mmm ateina 10d po O. Logiskai mastant 10dpo embrionas gali buti dar net nesiimplantaves, o cia jau mmm, beto geltonkunis nustoja gamint PRG kelios dienos iki mmm, tai visai idomiai gaunasi. Bet cia tik mano pamastymai, o gal kledesiai, as ne medike 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 10 gegužės 2013 - 22:08
Labuka, del idomumo kas seke mano istorija: tai galutinis varijantas - nesivysto tikrai... 5dieni puslele net susirsaukslejus buvo, nestumo simpotomu nebera... taigi 2dieni teks abrazija atlikti... gemaliuko net nepasimate, tai gal siek tiek ir lengviau man del to, nes jei butu issivystes ir sustojes tada butu buve liudniau, zinoma, uzuomazgos buvo, bet zmogutis ateis kita karta...
sekmes visoms nestukems 4u.gif

p.s. man su ankstesniais nestumais simpotomai labai anksti pasireiske, implantacijos dar net nesant, tai gi kantrybes ir jei „blogai“ jauciates, tai viskas bus gerai smile.gif na ta prasme, kad nestumas nera lengvas, ir jei tai pasijaucia, tai greiciausiai leliukai tvirtinasi ir auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuzil @ 2013 05 12, 12:58)
Labuka, del idomumo  kas seke mano istorija: tai galutinis varijantas - nesivysto tikrai... 5dieni puslele net susirsaukslejus buvo, nestumo simpotomu nebera... taigi 2dieni teks abrazija atlikti... gemaliuko net nepasimate, tai gal siek tiek ir lengviau man del to, nes jei butu issivystes ir sustojes tada butu buve liudniau, zinoma, uzuomazgos buvo, bet zmogutis ateis kita karta...
sekmes visoms nestukems  4u.gif

p.s. man su ankstesniais nestumais simpotomai labai anksti pasireiske, implantacijos dar net nesant, tai gi kantrybes ir jei „blogai“ jauciates, tai viskas bus gerai  smile.gif na ta prasme, kad nestumas nera lengvas, ir jei tai pasijaucia, tai greiciausiai leliukai tvirtinasi ir auga smile.gif

sad.gif bet pritariu, daug geriau taip jei plaktu sirdute o paskui nustotu sad.gif o cia ne, nebuvo, o ne "buvo ir mire".

negali buti simptomai IKI implantacijos schmoll.gif Mano abu nestumai buvo gal lengvi, nepykino nei vieno karto nei su viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 12 gegužės 2013 - 12:39