QUOTE(Leksa @ 2013 04 13, 23:00)
Smaika, bet as niekur nerasau, kas AS nuomininkus tikrinu kiekviena miela savaite, kad narsau po ju daiktus, su balta pirstine ieskau dulkiu ir t.t. Kur radot taip parasyta?
As MEGINU ISPETI kitus zmones, kas gali buti, jei jie netinkamam zmogui patikes savo turta. Juk nei vienas tikrai is karto to nepamatys, o paskui jau velu gali but. O vien del to, kad meginu ispeti, patarti, jus rasot, kad many tiesiog alsuoja neapykanta nuomininkams. Idomu kodel? Turit pazistamu, kurie labai nekokie nuomininkai ir bijot, kad ju butu savininkai paklausys mano patarimu? Kuo jums mano patarimai blogi? Kai busit kada priversta SAVO turta isnuomot tada jau kita giesmele giedosit, dabar tai vos ne visi nuomininkai anot jusu sventieji, o nuomotojai tik ir iesko prie ko prikibt. Gi jiems nevalia dometis savo turtu. Isnuomojai, tai ir atsisveikink su visam. Taip, nuomininkas irgi gali pasitaikyti geras ir vertas pasitikejimo, bet ta pasitikejima deretu uzsitarnauti, o ne is karto jo reikalaut. Nuomininkas kaip ir nieko nepraranda, tai savininkas jam savo turta patiki, tai jis rizikuoja.
Bet esat teisi del vieno vienintelio dalyko - turejau nuomininka tikra parazita, kuris taip suniokojo mano turta, kad ir 20 metu nuomodama zalos nepadengsiu.
Stai del to as visad stengiuosi ir stengsiuosi patarti ir ispeti butu savininkus, kaip apsisaugoti nuo galimu nuostoliu bent jau kiek nors.
P.S.uz globotini pinigu mums niekas nemoka, taigi tai man ne darbas, tik gyvenimas taip susikloste.
Siaip tai ir supratau,kad patariat is savo karcios patirties
Kadangi as jau zmous su patirtiim,teko jaunysteje paciai nuomotis,kai mokiausi,tai zinot ,dabar kai prisimenu,tolerantiskos buvo nuomotojos

Tik,aisku,buto mes neniokodavom..Veliau apsivedem,pasistatem nama,buvo daug laisvos vietos,kol vaikai suaugo,buvo atskiras pastatas irengtas,vyras sako,galetumem isnuomoti,as sakiau:ne,ne

Tai buvo musu pasirinkimas.o dabar pasirinkom nuomotis,nes tokia situacija,kuria as labai patenkinta..
Siaip tai,kai pasikalbu,ne vienam nuomotojui teko nukenteti nuo parazitu ir nesveiko proto,kitaip nepavadinsi,kurie specialiai sulauzo ka gali,nors nieko jam ta nuomotoja blogo nepadare.Na,bet tikrai nevisi tokie nuomininkai...
Ai,zodziu gyvenimas margas