Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

Dėkui visiems atsakiusiems, nusprendžiau sudaryti naują nuomos sutartį ir smulkiai papunkčiui aptarti kas už ką yra atsakingi, o jeigu jai kas nepatiks siūlysiu didinti nuomos mokestį ir reguliariai samdyti žmogų tvarkyti butą. Na, o jeigu nesusitarsim, teks ieškoti kitų nuomininkų. Neleisiu bute daryti netvarkos. schmoll.gif
Labai ačiū už patarimus. 4u.gif
Atsakyti
tai cia nuomininku ar nuomotoju tema?
eikit ir dejuokit kokie blogi nuomininkai anoj temoj,o mes cia dejuosim kokie blogi nuomotojai,bet ka padarysi biednas zmogau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(selen @ 2013 04 12, 17:59)

nemanau, kad siuo atveju jums pagelbes nauja sutartis. Moteris tiesiog nevala pasitaike ir nepriversit jos tvarkytis, jei jau bent del dukros to nenori daryt schmoll.gif Gi net durnam turi but aisku, kad jei pats gyveni, tai ir tvarkaisi, o ne lauki, kada buto savininkas ateis tau grindis isplaut (grindys taigi ne nuomininkui priklauso!). O tarakonu neisnaikinsit, jei visam name ju pilna. Tik tiek, kad, jei svariau bus, tai maziau ju lankysis bute.

QUOTE(Smaika @ 2013 04 13, 16:13)

ant nuospaudos uzmyne biggrin.gif
Atsakyti
Visai neuzmyne,nes nera ka minti.. Bet pvz.jus, dar kokia nuomuotoja,jau tokia neapykanta alsuojat nuomininkams,kokio velnio tada nuomoti?Nuomininkai-priesai nr.1Gal kaip ir nuomininku,taip ir nuomotoju geru laime rasti..Kaip gerai,kad mums pasiseke,tai kai paskaitai;smirineja po namus,dar koki biesa prisigalvoja..
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2013 04 13, 17:32)

manes nepazistat, mano buto nesinuomojot, tai savo nuomone apie mane pasilaikykit sau, nes as gi nesakau, kad jus tai kokia..................., kuri namu nevalo ir bijo, kad buto savininkas neuzeitu, nes pamatys sutryna namie padaryta. Gi zmogus, kuris tvarkingai ir graziai gyvena tikrai neturi ko slept,a? Irgi galiu jus tokia visokia apsaukt, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2013 04 13, 17:32)
kokio velnio tada nuomoti?
smirineja po namus,dar koki biesa prisigalvoja..

smaika, o tai kokio velnio jus nuomojaties? Pirkities savo, nieko niekada galesit i namus neisileist, niekas nesmirines, biesu neprisigalvos, maza kas jusu savininkams uzplauks...
Atsakyti
As neturiu ko slept,net kvieciu seimininke uzeit,paziuret,kaip mes remonta padarem,bet jai nelabai idomu,nes pasitiki mumis,jei reikia net ginam jos namus.Ir tik jau nenurodinekit kur mano nuomone laikyti,cia forumas,as isreiskiau savo nuomone,jums nenurodineju,tik parasiau savo nuomone,kokia jus negatyvi nuomininku atzvilgiu.Isvada:manau,jums daaaaug prikiaulino,ane?Nesipykim,as asmeniskai labai dekinga savo nuomotojai,kuri mumis pasitikejo ir ileido su daug vaiku,ir ji sako,kad mumis patenkinta,nes jai irgi negeru nuomininku buvo:pabego,pridare skolu,suniokoje kambarius.Gal kitaip yra,kai nama nuomojasi juridinis asmuo,ir zino,kad mes turesim uz ka apmoketi ir didziausias saskaitas,turiu omeny,uz namo sildyma per didziausius salcius.
P.S.Savo nama turiu,man jo pirkti nereikia,nes nuomuojuosi ,jei galima,taip issireiksti,darbui,kuris trunka 24 val per para,panasiai kaip ir pas LEKSA irasyta vaiku skiltyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaika: 13 balandžio 2013 - 20:46
Smaika, bet as niekur nerasau, kas AS nuomininkus tikrinu kiekviena miela savaite, kad narsau po ju daiktus, su balta pirstine ieskau dulkiu ir t.t. Kur radot taip parasyta? As MEGINU ISPETI kitus zmones, kas gali buti, jei jie netinkamam zmogui patikes savo turta. Juk nei vienas tikrai is karto to nepamatys, o paskui jau velu gali but. O vien del to, kad meginu ispeti, patarti, jus rasot, kad many tiesiog alsuoja neapykanta nuomininkams. Idomu kodel? Turit pazistamu, kurie labai nekokie nuomininkai ir bijot, kad ju butu savininkai paklausys mano patarimu? Kuo jums mano patarimai blogi? Kai busit kada priversta SAVO turta isnuomot tada jau kita giesmele giedosit, dabar tai vos ne visi nuomininkai anot jusu sventieji, o nuomotojai tik ir iesko prie ko prikibt. Gi jiems nevalia dometis savo turtu. Isnuomojai, tai ir atsisveikink su visam. Taip, nuomininkas irgi gali pasitaikyti geras ir vertas pasitikejimo, bet ta pasitikejima deretu uzsitarnauti, o ne is karto jo reikalaut. Nuomininkas kaip ir nieko nepraranda, tai savininkas jam savo turta patiki, tai jis rizikuoja.
Bet esat teisi del vieno vienintelio dalyko - turejau nuomininka tikra parazita, kuris taip suniokojo mano turta, kad ir 20 metu nuomodama zalos nepadengsiu. Stai del to as visad stengiuosi ir stengsiuosi patarti ir ispeti butu savininkus, kaip apsisaugoti nuo galimu nuostoliu bent jau kiek nors.
P.S.uz globotini pinigu mums niekas nemoka, taigi tai man ne darbas, tik gyvenimas taip susikloste.
Atsakyti
QUOTE(selen @ 2013 04 12, 18:59)
Dėkui visiems atsakiusiems, nusprendžiau sudaryti naują nuomos sutartį ir smulkiai papunkčiui aptarti kas už ką yra atsakingi, o jeigu jai kas nepatiks siūlysiu didinti nuomos mokestį ir reguliariai samdyti žmogų tvarkyti butą. Na, o jeigu nesusitarsim, teks ieškoti kitų nuomininkų. Neleisiu bute daryti netvarkos. schmoll.gif
Labai ačiū už patarimus.  4u.gif

jei sutarsite dėl naujų sąlygų ir nuomininkė liks, vertėtų laikas nuo laiko užsukti pažiūrėti, kaip jai sekasi tvarkytis 4u.gif Tas jai turbūt nelabai patiks, bet... nepasitikėčiau vien žodžiu, kad staiga nutiks stebuklas, kad ji ims ir pradės tvarkytis. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Leksa ir laumzirge,
tame ir esme, kad jei jus patarinesit pries tam tikra zmoniu grupe(siuo atveju nuomininkus), busit blogietes, alsuojancios neapykanta despotes, o ne tiesiog norincios patarti ar pasidalinti savo ar kitu patirtim. Cia jau nieko nepadarysi.

Man buves panasus ivykis, kai i mane kreipesi buvusi kaimyne del patarimo, nes zinojo, kad as ismanau ta sriti(ne nuoma). Pasakiau ka zinojau, patariau ka gali daryti. Ir isivaizuokit, po kokios savaites atleke pas mane vyras, visai su tuo reikalu nesusijes, ir pradejo man akis draskyt, kad ko as kaimynei padedu. Tai as paklausiau, o kas blogo, jei suteikiu informacija, kuria as turiu? O jis pradejo nesavu balsu klykt "ko tu kisiesi, nesikist reikejo" ir t.t. Nu, dievazi, juokinga buvo ziuret i toki isterika....
Taip ir forume. Jei viena zmoniu grupe klaus patarimo pries kita zmoniu grupe, tai tai antrajai pusei, net su tuo nesusijusiai, pyktis sukils begalinis, kad kaip gi dristi kazka patart, ragana tu! biggrin.gif (cia as aplamai apie forume besilankancius nuomininkus, netaikau asmaniskai Smaikai).
Papildyta:

Del Selen problemos su nuomininkais, pritariu Leksai. Jei nuomininkas nesitvarko vien del saves, kad graziau ir svariau butu, tai sutartys jo neprivers to daryti.

O Smaikai iskart pasakysiu, kad tiek nuomininkai, tiek nuomotojai daznai painioja temas, gal, kad terminai panasus.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 04 14, 08:17)
O Smaikai iskart pasakysiu, kad tiek nuomininkai, tiek nuomotojai daznai painioja temas, gal, kad terminai panasus.

doh.gif lotuliukas.gif Įsimetus šią temą į favoritus nuo seniai ala kaip "nuomotojų" temą ax.gif kol nekilo čia kipišas net neapsižiūrėjau kad ne ten tupiu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 04 13, 23:00)
Smaika, bet as niekur nerasau, kas AS nuomininkus tikrinu kiekviena miela savaite, kad narsau po ju daiktus, su balta pirstine ieskau dulkiu ir t.t. Kur radot taip parasyta? As MEGINU ISPETI kitus zmones, kas gali buti, jei jie netinkamam zmogui patikes savo turta.  Juk nei vienas tikrai is karto to nepamatys, o paskui jau velu gali but. O vien del to, kad meginu ispeti, patarti, jus rasot, kad many tiesiog alsuoja neapykanta nuomininkams. Idomu kodel? Turit pazistamu, kurie labai nekokie nuomininkai ir bijot, kad ju butu savininkai paklausys mano patarimu? Kuo jums mano patarimai blogi? Kai busit kada priversta SAVO turta isnuomot tada jau kita giesmele giedosit, dabar tai vos ne visi nuomininkai anot jusu sventieji, o nuomotojai tik ir iesko prie ko prikibt. Gi jiems nevalia dometis savo turtu. Isnuomojai, tai ir atsisveikink su visam. Taip, nuomininkas irgi gali pasitaikyti geras ir vertas pasitikejimo, bet ta pasitikejima deretu uzsitarnauti, o ne is karto jo reikalaut. Nuomininkas kaip ir nieko nepraranda, tai savininkas jam savo turta patiki, tai jis rizikuoja.
Bet esat teisi del vieno vienintelio dalyko - turejau nuomininka tikra parazita, kuris taip suniokojo mano turta, kad ir 20 metu nuomodama zalos nepadengsiu. Stai del to as visad stengiuosi ir stengsiuosi patarti ir ispeti butu savininkus, kaip apsisaugoti nuo galimu nuostoliu bent jau kiek nors.
P.S.uz globotini pinigu mums niekas nemoka, taigi tai man ne darbas, tik gyvenimas taip susikloste.

Siaip tai ir supratau,kad patariat is savo karcios patirties smile.gif
Kadangi as jau zmous su patirtiim,teko jaunysteje paciai nuomotis,kai mokiausi,tai zinot ,dabar kai prisimenu,tolerantiskos buvo nuomotojos tongue.gif Tik,aisku,buto mes neniokodavom..Veliau apsivedem,pasistatem nama,buvo daug laisvos vietos,kol vaikai suaugo,buvo atskiras pastatas irengtas,vyras sako,galetumem isnuomoti,as sakiau:ne,ne smile.gif Tai buvo musu pasirinkimas.o dabar pasirinkom nuomotis,nes tokia situacija,kuria as labai patenkinta.. thumbup.gif
Siaip tai,kai pasikalbu,ne vienam nuomotojui teko nukenteti nuo parazitu ir nesveiko proto,kitaip nepavadinsi,kurie specialiai sulauzo ka gali,nors nieko jam ta nuomotoja blogo nepadare.Na,bet tikrai nevisi tokie nuomininkai...
Ai,zodziu gyvenimas margas g.gif
Atsakyti