Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

QUOTE(rsc @ 2013 04 23, 19:26)
Bendradarbis pries pusmeti ieskojo buto nuomai. Sake, kad be tarpininku beveik nebuna... Ir seimininkai net nezino, kad kazkas ju buta "padeda" isnuomot schmoll.gif

aš su tokiais padėjėjais buvau susidūrusi smile.gif paskambino, pasiūlė paslaugas, atsisakiau, bet atsitiktinai ėmiau ir patikrinau tos firmos www, ir ką visame gražume mano skelbimas tik ne mano telefonas nurodytas biggrin.gif
Kariavau (įkyriai ir kelias dienas, kibinant NT firmos vadovybę) bet išsikariavau, kad išsiimtų be mano sutikimo paviešintą skelbimą smile.gif
Vienok, pats išnuomojimas vargu bau ar įmanomas be šeimininko žinios, juk buto raktų neturi tarpininkas. Nebent jis suranda klientą o jau tada skambina nuomotojui ir čiulba, kad TURI jam nuomininką doh.gif siūlė taip ir man, siunčiau toli cool.gif (man sakė, kad turi jau nuomininką MANO butui vos pasirodžius skelbimui, tad kuo aš prastesnė susirasti be tarpininko paslaugų biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 23 balandžio 2013 - 19:58
QUOTE(Nerutė @ 2013 04 23, 20:57)
Nebent jis suranda klientą o jau tada skambina nuomotojui ir čiulba, kad TURI jam nuomininką  doh.gif

Taip, skambina, kad turi klientą arba "potencialių klientų", klausia, "ar galima jūsų butą jiems pasiūlyt kaip variantą", bla bla. Nesenai buvo atvejis, kai tarpininkai be savininkų žinios į savo agentūros tinklapį įsidėjo parduodamo buto skelbimą, atsirado klientas, butas klientui tiko, sutarė parduot, o tada išdygsta tarpininkas ir reikalauja savo dalies iš savininko, nors nei sutarties, nei jokių kitų susitarimų (žodinių - taip pat) su savininku sudaryta nebuvo. Neblogai, ar ne - va taip iš nieko kelis tūkst. gauti, už ne savo būsto skelbimo įkėlimą. cool.gif Sunkus tai darbas, varginantis, įkelti nukopintą svetimo buto skelbimą su net ne paties darytom nuotraukom, už tai tikrai galima tokių sumų užsiprašyti.. doh.gif
Minėtu atveju, tarpininkas negavo nieko, nors butas buvo parduotas tam klientui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 24 balandžio 2013 - 08:11
QUOTE(karra @ 2013 04 23, 08:40)
na netinka butas su tarpininkavimo mokesciu - neimkite... yra ir tokių, kur patys savininkai nuomuoja... Nieks juk pistoleto prie galvos nekiša: pasako, kad yra tarpininkavimo mokestis, sakai - viso gero...  smile.gif

Tai ir neimame...bet kai nuo sausio nieko nerandi...o nori kuo greičiau rast kažką... blush2.gif tai tikrai užknisa tie tarpininkai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2013 04 23, 20:54)
Na mes neuzilgo nuomosime. Be tarpininku tikrai  biggrin.gif
paziuresime kaip seksis

Kai įdėsite skelbimą (nesvarbu kad prie jo bus didelėm raidėm užrsašyta - "BE TARPININKŲ") - jau tą pačią dieną sulauksite tarpininkų skambučių. Iš pradžių atrodys, kad skambina potencialus nuomininkas - klausinės apie butą, detales ir kt. Ir tik pačiam pokalbio gale išgirsite - "turime jūsų butui klientų, ar sutinkate...". Todėl patarimas - iš karto, kai kas paskambina, perklausti - ar tai tarpininkai, ar ieškosi buto sau. Labai sutaupo laiką.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 04 23, 20:26)
Bendradarbis pries pusmeti ieskojo buto nuomai. Sake, kad be tarpininku beveik nebuna... Ir seimininkai net nezino, kad kazkas ju buta "padeda" isnuomot schmoll.gif

Mes ieškojom prieš mėnesį, tai tik patvirtinu, kad be tarpininkų beveik neįmanoma biggrin.gif iš mums į akis kritusių butų tik vienas pasitaikė tiesiogiai iš savininkų.

QUOTE(Diditukas @ 2013 04 24, 09:13)
Tai ir neimame...bet kai nuo sausio nieko nerandi...o nori kuo greičiau rast kažką... blush2.gif  tai tikrai užknisa tie tarpininkai  4u.gif

O kaip jūs taip ilgai nerandat, gal kokius labai didelius reikalavimus keliat? rolleyes.gif mes radome per kelias savaites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -čiobrelis-: 24 balandžio 2013 - 08:29
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 04 24, 09:28)
Mes ieškojom prieš mėnesį, tai tik patvirtinu, kad be tarpininkų beveik neįmanoma  biggrin.gif  iš mums į akis kritusių butų tik vienas pasitaikė tiesiogiai iš savininkų.

Būtų Sm'e toleruojamas nuomos skyrelis - būtų šansas rast/pasiūlyt ir daugiau variantų be tarpininkų. O visus kitus skelbimų puslapius anie akylai seka , niekas nepraslys pro jų budrias akis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 04 24, 08:28)
Mes ieškojom prieš mėnesį, tai tik patvirtinu, kad be tarpininkų beveik neįmanoma  biggrin.gif  iš mums į akis kritusių butų tik vienas pasitaikė tiesiogiai iš savininkų.
O kaip jūs taip ilgai nerandat, gal kokius labai didelius reikalavimus keliat?  rolleyes.gif  mes radome per kelias savaites  smile.gif

Na mus domina tik Baltupiai/Jeruzalė/Santariškės/Visoriai ir nuomos kaina iki 600lt. smile.gif Tai geresni variantai staigiai dingsta, o visa kita tik per tarpininkus... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2013 04 24, 08:43)
Būtų Sm'e toleruojamas nuomos skyrelis - būtų šansas rast/pasiūlyt ir daugiau variantų be tarpininkų. O visus kitus skelbimų puslapius anie akylai seka , niekas nepraslys pro jų budrias akis wink.gif

O kodėl SM'e tokio nėra..? blink.gif Tikrai būtų lb liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diditukas @ 2013 04 24, 09:58)
O kodėl SM'e tokio nėra..?  blink.gif  Tikrai būtų lb liux  thumbup.gif

Nes tai - nelegalus verslas biggrin.gif Kas įdomiausia, butus per SM pardavinėti galima ir tai jau - legalus verslas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 04 24, 08:15)
Kai įdėsite skelbimą (nesvarbu kad prie jo bus didelėm raidėm užrsašyta - "BE TARPININKŲ") - jau tą pačią dieną sulauksite tarpininkų skambučių. Iš pradžių atrodys, kad skambina potencialus nuomininkas - klausinės apie butą, detales ir kt. Ir tik pačiam pokalbio gale išgirsite - "turime jūsų butui klientų, ar sutinkate...". Todėl patarimas - iš karto, kai kas paskambina, perklausti - ar tai tarpininkai, ar ieškosi buto sau. Labai sutaupo laiką.

Na taip, su tarpininkais nesileisime i kalbas.
dabartinius nuomininkus pasiule, tai neteko ieskoti per skelbimus.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 04 24, 11:23)
Nes tai - nelegalus verslas  biggrin.gif Kas įdomiausia, butus per SM pardavinėti galima ir tai jau - legalus verslas  biggrin.gif

doh.gif TIKRAI KAD... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 04 24, 09:15)

Auksinis patarimas. Pastaruoju metu tarpininkai visai suįžulėjo. Ypatinga pirmomis dienomis įdėjus skelbimą skaityk 50 proc. skalbučių yra tarpininkų, kurie būtent taip ir kankina, na tikrai kankina.. paskambina , isklausineja visko, o tada .. bla bla... į antrą dieną jau maloniai nebesinori... iškart klausi...
Atsakyti
Sveiki dar kartelį 4u.gif
Gal kas naudojotės agentūrų paslaugomis ieškodami Vilniuje buto nuomai?.. ax.gif Gal ką parekomenduotumėt?
Atsakyti