Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

QUOTE(Smaika @ 2013 04 14, 10:40)
Siaip tai ir supratau,kad patariat is savo karcios patirties smile.gif

na va, matot, kad patarineju, bet vistiek skelbiat kad "jau tokia neapykanta alsuoju nuomininkams". patarimai, tai ne neapykanta, bet, matyt, ne visi skiria tai, kaip ir nuomotojus nuo nuomininku mirksiukas.gif
O man irgi teko but ir nuomininke. Visko buvo, ypac neigiamai galeciau atsiliepti apie ta moteri, kur kambari nuomojausi, bet... su laiku jau net juokinga tai atsimint darosi biggrin.gif

Bet, neziurint to, kad ir jus, ir kiti forume besilankantys nuomininkai ziauriai buna nepatenkinti, kad dristu as ar kiti nuomotojai patart, kaip labiau apsaugoti savo turta nuo visokiu niekadeju, susitaikykit. Tiek as, tiek kiti patarinejom ir patarinesim. Kartais is savo patirties, kartais is girdetos svetimos. Gaila, kad laiku man niekas nepatare, neispejo, nebuciau taip nukentejus ir nebuciau tapus tokia atsargi (ir kitiems tokiu patarimu nedalinciau). Bet, kaip sakoma, gyvenimo pamoka ismokau. Daug pamoku. Ir nesakau, kad visi nuomininkai potencialus kenkejai. visokiu ir pas mane pasitaike, bet...pasitikejima reikia uzsitarnauti, o ne jo reikalauti. Nes tai as, kaip buto savininke rizikuoju patikedama savo turta. Nuomininkas praktiskai niekuo nerizikuoja, na, bent jau labai minimaliai.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 04 14, 12:48)
Nuomininkas praktiskai niekuo nerizikuoja, na, bent jau labai minimaliai.

pagrinde rizikuoja depozitu ir tuo, kad gali būti išmestas.

Bent jau man kraustymaisi nėra malonus dalykas. Naują butą susirasti, jame įsikurti reikalauja nemažai laiko ir pastangų. Man reikia visus kampus savom rankom išsišveisti, kad nauja vieta taptų "sava".

Beje, yra žmonių, kurie nešvarumų tiesiog "nemato", arba mato, bet jiems tai nesvarbu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumzirge: 14 balandžio 2013 - 17:22
doh.gif tik dabar pastebėjau, kad su savo problemom įsibroviau ne į tą temą doh.gif Nepykit - klysti žmogiška ax.gif
Bet ačiū už nuomones ir patarimus...nuo šiol teks dažniau apsilankti virtuvėje,vonioje, ko anksčiau nedarydavau, o akys jau pačios dabar kryps į visus kampus -pati prisiprašė. Štai tokios pamokos ir padaro nuomotojus cerberiais, tikrintojais, landžiotojais kur nereikia ir pan. O ką daryti? Nenoriu konfliktuot, bet netvarkos nepakęsiu ir už ją daugiau nevalysiu schmoll.gif
Patarimas nuomininkams- būkit žmonės, tai ir nuomotojai elgsis su jumis kaip su žmonėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2013 04 14, 19:13)
pagrinde rizikuoja depozitu ir tuo, kad gali būti išmestas.

Bent jau man kraustymaisi nėra malonus dalykas. Naują butą susirasti, jame įsikurti reikalauja nemažai laiko ir pastangų. Man reikia visus kampus savom rankom išsišveisti, kad nauja vieta taptų "sava".

Beje, yra žmonių, kurie nešvarumų tiesiog "nemato", arba mato, bet jiems tai nesvarbu.

Butent,kad irgi rizikuoja,teko jau viena karta kraustytis-aciu,tik tiek,kad patiems reikejo didesnio ploto.O dabar irgi,sugalvos seimininke nama parduoti,perspes,aisku ,na ir ka,kol atsigausim po tu kraustimosi.Turtas dar ne viskas,gerai,kad blogiausiu atveju as pvz., turiu,kur gyventi ,o jei kas neturi,verskis per galva kol vel susirandi norima busta...
Atsakyti
Sveiki... 4u.gif
Ilgai ir nuobodžiai ieškomės buto išsinuomoti... Gal man gali kas paaiškinti skelbimuose tarpininkų skelbiamą sakinį: Jei butas tiks bus taikomas tarpininkavimo mokestis 500lt/300lt/600lt... Čia reik suprast turiu susimokėt už tai kad man butas TIKO? lotuliukas.gif
Aš gi pati skelbimus narstau...tai už ką aš jam turiu dar mokėt? ax.gif
Gal aš kažko nesuprantu..? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diditukas @ 2013 04 22, 18:19)
Sveiki...  4u.gif
Ilgai ir nuobodžiai ieškomės buto išsinuomoti... Gal man gali kas paaiškinti skelbimuose tarpininkų skelbiamą sakinį: Jei butas tiks bus taikomas tarpininkavimo mokestis 500lt/300lt/600lt... Čia reik suprast turiu susimokėt už tai kad man butas TIKO?  lotuliukas.gif
Aš gi pati skelbimus narstau...tai už ką aš jam turiu dar mokėt?  ax.gif
Gal aš kažko nesuprantu..?  blush2.gif

Mes neseniai issinuomavom butą, agentūrai sumokejom 400 Lt mokest, norit išvengti, ieškokite kas nuomoja be tarpininkų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diditukas @ 2013 04 22, 18:19)
Gal man gali kas paaiškinti skelbimuose tarpininkų skelbiamą sakinį: Jei butas tiks bus taikomas tarpininkavimo mokestis 500lt/300lt/600lt... Čia reik suprast turiu susimokėt už tai kad man butas TIKO?  lotuliukas.gif

Tarpininkai medžioja savininkus ir gundo juos, kad patys sudės skelbimus, bendraus su potencialiais nuomininkais, atsakinės į skambučius, ir už visa tai - buto savininkui NIEKO NEKAINUOS. Savininkas džiuagiasi, sutinka, o štai nuomininkas - susimoka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 04 22, 18:09)
Tarpininkai medžioja savininkus ir gundo juos, kad patys sudės skelbimus, bendraus su potencialiais nuomininkais, atsakinės į skambučius, ir už visa tai - buto  savininkui NIEKO NEKAINUOS.  Savininkas džiuagiasi, sutinka, o štai nuomininkas - susimoka wink.gif

Baisuma doh.gif tai tegul ir moka savininkas jei jau "tingi" nuomininkus sau atsirinkt... blush2.gif
Mus dabartiniam bute gerokai apšvarino vagys... verysad.gif tai mum ir ta tarpininkavimo suma gyvybiškai svarbi... unsure.gif O norisi kuo greičiau pabėgt iš čia...
Atsakyti
QUOTE(Diditukas @ 2013 04 22, 20:47)
Baisuma  doh.gif  tai tegul ir moka savininkas jei jau "tingi" nuomininkus sau atsirinkt...  blush2.gif
Mus dabartiniam bute gerokai apšvarino vagys...  verysad.gif  tai mum ir ta tarpininkavimo suma gyvybiškai svarbi... unsure.gif  O norisi kuo greičiau pabėgt iš čia...

na netinka butas su tarpininkavimo mokesciu - neimkite... yra ir tokių, kur patys savininkai nuomuoja... Nieks juk pistoleto prie galvos nekiša: pasako, kad yra tarpininkavimo mokestis, sakai - viso gero... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diditukas @ 2013 04 22, 20:47)
Baisuma  doh.gif  tai tegul ir moka savininkas jei jau "tingi" nuomininkus sau atsirinkt...  blush2.gif

O kartais tas vyksta net be savininkų žinios. Pavagiamas skelbimas, paplatinamas su nuotraukomis kituose tinklapiuose, o atsiradus susidomėjusiems, tarpininkas skambina savininkui ir sako - radau jums klientą, jums tas nieko nekainuos, ar norit?

Viena draugė ne per seniausiai pirko butą, tai tokių faktų pripasakojo apie NT agentų darbo pobūdį, kad... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 23 balandžio 2013 - 10:38
QUOTE(flight @ 2013 04 23, 10:35)

Viena draugė ne per seniausiai pirko butą, tai tokių faktų pripasakojo apie NT agentų darbo pobūdį, kad... doh.gif

Bendradarbis pries pusmeti ieskojo buto nuomai. Sake, kad be tarpininku beveik nebuna... Ir seimininkai net nezino, kad kazkas ju buta "padeda" isnuomot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 04 23, 19:26)
Bendradarbis pries pusmeti ieskojo buto nuomai. Sake, kad be tarpininku beveik nebuna... Ir seimininkai net nezino, kad kazkas ju buta "padeda" isnuomot schmoll.gif

Na mes neuzilgo nuomosime. Be tarpininku tikrai biggrin.gif
paziuresime kaip seksis
Atsakyti