Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

Kaip ir pagirti mano šiandieniniai Hussein Chalayan Airborne (ania, v-i-k-a? mirksiukas.gif )
Atsakyti
aš šiandien net iš trijų bendradarbių gavau pagyrimų, kad laaaaaaaaaaaabai skaniai kvepiu biggrin.gif
YSL Elle edp mirksiukas.gif
Atsakyti
o as sianden neisdrisau pasakyt, bet kolege taip nemoniai kvepejo-smirdejo, paskui paklausiau tai coco chanel mademoiselle, net nezinau kodel, nes mama siais kvepinasi tai visada man skaniai kvepejo, gal moteriske padaugino kvepalu, o gal "ant jos" visai kitaip kvepia g.gif ir kaip tycia vis reikejo eiti pas ja i kabineta, kur sedi ir kita kolege, tai neiskentus kvapo pasikvieciau pas save blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 06 05, 20:49)
o as sianden neisdrisau pasakyt, bet kolege taip nemoniai kvepejo-smirdejo, paskui paklausiau tai coco chanel mademoiselle, net nezinau kodel

blink.gif doh.gif uzsisakiau siu kvepalu edt 8ml.. tikiuosi kvapas bus geras ant manes lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau paklausta apie mano kvepalu pavadinima - L'or de Torrente pasnekovei ryskiai nieko nepasake cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 06 05, 19:49)
o as sianden neisdrisau pasakyt, bet kolege taip nemoniai kvepejo-smirdejo, paskui paklausiau tai coco chanel mademoiselle, net nezinau kodel, nes mama siais kvepinasi tai visada man skaniai kvepejo, gal moteriske padaugino kvepalu, o gal "ant jos" visai kitaip kvepia g.gif ir kaip tycia vis reikejo eiti pas ja i kabineta, kur sedi ir kita kolege, tai neiskentus kvapo pasikvieciau pas save blush2.gif

Jie padirbinėjami labai, gal bus kokių ale chanel bet ne chanel užsipurškus...
Atsakyti
tavo kvapas gali gyva uzmust lotuliukas.gif ,as klausiu kuria prasme ,ai jau labai skaniai kvepi
,o kvepejau nilo sodais wub.gif
Atsakyti
Man jau nebepatogu sioje temoje vaidentis blush-anim-cl.gif bet tiek to devil.gif
Komplimentas Chanel Allure Sensuelle, jis ju apskritai surenka daug!
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 06 07, 09:32)
Man jau nebepatogu sioje temoje vaidentis blush-anim-cl.gif bet tiek to devil.gif
Komplimentas Chanel Allure Sensuelle, jis ju apskritai surenka daug!

aš gal ne i tema bet kuriuo metu laiku jis manot tinkamiausias? ax.gif blush2.gif 4u.gif
bandžiau žiemą atrasti jų groži ale nelabai jaučiu pavyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 06 07, 08:43)
aš gal ne i tema bet kuriuo metu laiku jis manot tinkamiausias?  ax.gif  blush2.gif  4u.gif
bandžiau žiemą atrasti jų groži ale nelabai jaučiu pavyko  g.gif

Ziema jis man labiau spygliuotas, badosi kazkaip, labiau pipirai jaucias, o dabar mano megstamos paciules su gelem. Reikes pabandyt ir per karscius. Eksperimentuokit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 06 07, 09:54)
Ziema jis man labiau spygliuotas, badosi kazkaip, labiau pipirai jaucias, o dabar mano megstamos paciules su gelem. Reikes pabandyt ir per karscius. Eksperimentuokit bigsmile.gif

Per karscius jie skamba nerealiai! Taip pat labai graziai vasara naktiniame klube ant karsto kuno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 06 07, 10:54)

QUOTE(CINEMA @ 2012 06 07, 12:25)
Per karscius jie skamba nerealiai! Taip pat labai graziai vasara naktiniame klube ant karsto kuno  biggrin.gif

Man dar gražus buvo per lijundrą be vėjo (buvo, nes Chanel, nes pipirai smile.gif )
Atsakyti