Kaip ir pagirti mano šiandieniniai Hussein Chalayan Airborne (ania, v-i-k-a?
)

aš šiandien net iš trijų bendradarbių gavau pagyrimų, kad laaaaaaaaaaaabai skaniai kvepiu
YSL Elle edp

YSL Elle edp

o as sianden neisdrisau pasakyt, bet kolege taip nemoniai kvepejo-smirdejo, paskui paklausiau tai coco chanel mademoiselle, net nezinau kodel, nes mama siais kvepinasi tai visada man skaniai kvepejo, gal moteriske padaugino kvepalu, o gal "ant jos" visai kitaip kvepia
ir kaip tycia vis reikejo eiti pas ja i kabineta, kur sedi ir kita kolege, tai neiskentus kvapo pasikvieciau pas save

QUOTE(spin2liux @ 2012 06 05, 20:49)
o as sianden neisdrisau pasakyt, bet kolege taip nemoniai kvepejo-smirdejo, paskui paklausiau tai coco chanel mademoiselle, net nezinau kodel

Buvau paklausta apie mano kvepalu pavadinima - L'or de Torrente pasnekovei ryskiai nieko nepasake

QUOTE(spin2liux @ 2012 06 05, 19:49)
o as sianden neisdrisau pasakyt, bet kolege taip nemoniai kvepejo-smirdejo, paskui paklausiau tai coco chanel mademoiselle, net nezinau kodel, nes mama siais kvepinasi tai visada man skaniai kvepejo, gal moteriske padaugino kvepalu, o gal "ant jos" visai kitaip kvepia
ir kaip tycia vis reikejo eiti pas ja i kabineta, kur sedi ir kita kolege, tai neiskentus kvapo pasikvieciau pas save 

Jie padirbinėjami labai, gal bus kokių ale chanel bet ne chanel užsipurškus...
tavo kvapas gali gyva uzmust
,as klausiu kuria prasme ,ai jau labai skaniai kvepi
,o kvepejau nilo sodais

,o kvepejau nilo sodais

Man jau nebepatogu sioje temoje vaidentis
bet tiek to
Komplimentas Chanel Allure Sensuelle, jis ju apskritai surenka daug!

QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 06 07, 09:32)
Man jau nebepatogu sioje temoje vaidentis
bet tiek to

aš gal ne i tema bet kuriuo metu laiku jis manot tinkamiausias?

bandžiau žiemą atrasti jų groži ale nelabai jaučiu pavyko

QUOTE(egliuchiux @ 2012 06 07, 08:43)
aš gal ne i tema bet kuriuo metu laiku jis manot tinkamiausias?

Ziema jis man labiau spygliuotas, badosi kazkaip, labiau pipirai jaucias, o dabar mano megstamos paciules su gelem. Reikes pabandyt ir per karscius. Eksperimentuokit

QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 06 07, 09:54)
Ziema jis man labiau spygliuotas, badosi kazkaip, labiau pipirai jaucias, o dabar mano megstamos paciules su gelem. Reikes pabandyt ir per karscius. Eksperimentuokit 

Per karscius jie skamba nerealiai! Taip pat labai graziai vasara naktiniame klube ant karsto kuno

QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 06 07, 10:54)

QUOTE(CINEMA @ 2012 06 07, 12:25)
Per karscius jie skamba nerealiai! Taip pat labai graziai vasara naktiniame klube ant karsto kuno 

Man dar gražus buvo per lijundrą be vėjo (buvo, nes Chanel, nes pipirai