Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

Vakar Juozukas gavo net du komplimentus smile.gif
"kokie čia kvepalai tokie geruliai?"
"kurie čia šitaip sodriai skaniai kvepalai kvepia?"
Atsakyti
ka tik I love love sulauke komplimento is bendradarbio, bet pati jo neuzuodziu, maniau jis visiskai trumpalaikis ir nekvepia g.gif
Atsakyti
kiek reikia pasipust, kad gauti komplimenta? nes jo niekada nesu gavusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 06 15, 19:21)
kiek reikia pasipust, kad gauti komplimenta? nes jo niekada nesu gavusi  verysad.gif

ai, velniop tuos komplimentus, svarbu paciai kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
Vel Mystere sulaike komplimentu
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 06 15, 20:28)
ai, velniop tuos komplimentus, svarbu paciai kvepia  lotuliukas.gif

tai noris, kad ir kitiems k ax.gif vepetu
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 06 15, 20:21)
kiek reikia pasipust, kad gauti komplimenta? nes jo niekada nesu gavusi  verysad.gif

bent antikomplimento nesulauket biggrin.gif 4u.gif manau svarbu ne kiek, o kokius ir kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 06 15, 21:53)
bent antikomplimento nesulauket biggrin.gif  4u.gif manau svarbu ne kiek, o kokius ir kada mirksiukas.gif

esu sulaukusi antikomplimento DIOR ADICT sake smirdu pusu kerpemis, bet mastau nedideli kieki isigyt vel bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 06 17, 19:07)
esu sulaukusi antikomplimento DIOR ADICT sake smirdu pusu kerpemis, bet mastau nedideli kieki isigyt vel  bigsmile.gif

pusu kerpemis? blink.gif jei kerpes taip kvepetu, patiktu man jos lotuliukas.gif
Atsakyti
Parduotuvej moteriske priejo ir paprase isduoti kvepalu pavadinima biggrin.gif
La Belle Helene MDCI
user posted image
Atsakyti
Net 3 komplimentai Escada ,,Ocean Lounge" ax.gif
Atsakyti
"mama, tavo kvepalai labai skaaanus", nuo dukrytes patys maloniausi komplimentai cool.gif Dior midnight poison
Atsakyti