Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

Vakar vaziuojant pietu kolege gan ilgai ieskojo kas taip skaniai kvepia jos automobilyje biggrin.gif kol galop issiaiskinom, kad tai yra mano Safari ax.gif
Atsakyti
Gavau šiandien antikomplimentą dėl moschino light clouds... rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar pasikvėpinau ne savo Madonna: Truth or Dare, o kvepalų savininkė atėjusi prie manęs sako: ojoj, koks kamparas doh.gif biggrin.gif Sakau, čia gi tavieji kvepalai biggrin.gif

Išties stiproki, bet saldžiai muiluoti man pasirodė. Tolimas Guerlain Insolence giminaitis ant mano odos.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 06 15, 20:28)
ai, velniop tuos komplimentus, svarbu paciai kvepia  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Komplimentikas iš nuosavo diedo (ne pirmą kartą) - "kas čia taip kvepia??? aaa, taigi čia šitie " wub.gif
Lanvin Arpege
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 06 22, 23:26)
Komplimentikas iš nuosavo diedo (ne pirmą kartą) - "kas čia taip kvepia??? aaa, taigi čia šitie wub.gif
Lanvin Arpege

geras diedas bigsmile.gif
maniškio reakcija į Maroko vėją - "ir vėl šitieeeeee?????!!!!!!!" ir maždaug toks feisas - blink.gif
ai ką tie diedai supranta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 22 birželio 2012 - 22:54
QUOTE(Monmorensi @ 2012 06 23, 00:54)
"ir vėl šitieeeeee?????!!!!!!!" 
ai ką tie diedai supranta  biggrin.gif

lotuliukas.gif
aišku, kad supranta kartais visai menkai - kažkurią dieną pasikvėpinau jo vyriškais Jacomo Anthracite - tai sakė, kad ir vėl kvepiu rožėm biggrin.gif
Atsakyti
L'agent gavo ivertinima nuo brangiausiojo- "kaip skaniai kveeeepiaaa, rukytomis slyvomis, ar ne?" doh.gif
lotuliukas.gif
p.s. komplimentas, nes slyvas tai megsta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 06 23, 00:54)
geras diedas  bigsmile.gif
maniškio reakcija į Maroko vėją - "ir vėl šitieeeeee?????!!!!!!!"  ir maždaug toks feisas - blink.gif
ai ką tie diedai supranta  biggrin.gif

QUOTE(eglegle @ 2012 06 23, 01:00)
lotuliukas.gif
aišku, kad supranta kartais visai menkai - kažkurią dieną pasikvėpinau jo vyriškais Jacomo Anthracite - tai sakė, kad ir vėl kvepiu rožėm biggrin.gif

QUOTE(MOja @ 2012 06 23, 01:55)
L'agent gavo ivertinima nuo brangiausiojo- "kaip skaniai kveeeepiaaa, rukytomis slyvomis, ar ne?" doh.gif
lotuliukas.gif
p.s. komplimentas, nes slyvas tai megsta hihihi.gif

o man vakar diedas matyt ar prisigerint norejo ar ka, sako "ooo pasikvepinai"? kai as isvis be nieko buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 06 23, 08:40)

o cia tai geras biggrin.gif
Atsakyti
Vakar komplimentą gavo Paco Rabanne Black XS smile.gif mano kirpėja juos išgyrė.
Atsakyti
"Seksualiai kvepi"...
user posted image
Atsakyti