Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

QUOTE(LEEja @ 2012 11 23, 12:09)
absoliuciai sutinku, niekad daugiau dvieju kartu nepurskiu
pagalvojus apie 12, kazkaip isteriskas juokas ima - kas turi buti zmogui negerai, kad tiek purkstu? biggrin.gif

čia jau tikriausiai įpratimo reikalas ax.gif man labai įstrigo viena Guerlain'ų mylėtoja (gaila taip greit, neatsimenu nicko), kuri kvėpinasi kiekvieą rankos, kelių linkį, paausius, riešus.. skaičiukas nemažas pšykų susidaro
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 11 23, 12:02)
3-4purkštelėjimai, tai jau netruputis smile.gif o jei dar ant drabužių užtaiko.. taip taip, žinau, kad kažkam čia nedaug, net 12 purkštelėjimų kažkam pats tas blush2.gif  kai reikia kvepėti kukliau, bet norisi pačiai pasimėgauti kvapu, pasitenkinu tik vienu pšyku ant kaklo, tada truputis patenka ant plauikų, o nuo jų kvapas ypatingai ilgai sklinda ir gan stipriai, bet tik tiek kiek reikia man.

Užtat tais 3-4 "pšykais" ir užsitraukiau kolegų nemalonę. Apie 12 net nediskutuotina... Ant drabužių niekad nepurškiu, paprastai kukliai vienu ar pora "pšykų" pasitenkinu, tik tąkart nuotaika ir reikalas buvo su pasekme - pamoka biggrin.gif .
Atsakyti
Tris kartus, net tris kartus buvo pagirti Lancome la vie est belle kvepalai. Jie nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 11 27, 22:59)
Tris kartus, net tris kartus buvo pagirti Lancome la vie est belle kvepalai. Jie nuostabus  wub.gif

Ohooo thumbup.gif nebereikalo, taip norejot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 11 27, 22:59)
Tris kartus, net tris kartus buvo pagirti Lancome la vie est belle kvepalai. Jie nuostabus  wub.gif

As siandien irgi jais esu pasikvepinusi. Viena kolege pareiske, kad jie yra labai saldus, o kita pareiske, kad jai nuo ju nosi kutena.... doh.gif Dabar galvoju kaip jais kvepintis i darba.
Atsakyti
Siandien sulauke pagyru darbe CD Pure poison smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2012 11 28, 09:21)
As siandien irgi jais esu pasikvepinusi. Viena kolege pareiske, kad jie yra labai saldus, o kita pareiske, kad jai nuo ju nosi kutena.... doh.gif  Dabar galvoju kaip jais kvepintis i darba.

Jie labai saldūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olliukas @ 2012 11 28, 10:24)
Siandien sulauke pagyru darbe CD Pure poison smile.gif

Apibudinkite sita kvapa, kaip jus ji uzuodziate smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 28 lapkričio 2012 - 11:12
QUOTE(kotri_ @ 2012 11 28, 11:00)
Jie labai saldūs doh.gif

ne doh.gif labai saldus, o wub.gif labai saldus
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 11 27, 21:59)

+1 i La vie est belle taupykle bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 11 28, 12:02)
Apibudinkite sita kvapa, kaip jus ji uzuodziate smile.gif

Ooojoj...su apibudinimais pas mane ne kas blush2.gif bandau,jauciu ant savo odos svaigius kreminius jasminus,butent kreminius,juokio rugstumo ar sterilumo,puikus sleifinis kvapas.Jauciu kvapa visa diena,tai manes visiskai neerzina,o kaip tik labai patinka smile.gif labai ilgai laikosi ir ant odos ir ant plauku. Komplimentus gauna jau nebe pirma karta ir siaip daznai ji pastebi aplinkiniai. ax.gif
Atsakyti
O mane vėl dėl tų pačių darbe pagyrė,juokas juokais ,bet net kokius penkis ar šešis kartus tą pačią dieną g.gif
user posted image
man su jais kažkoks fenomenas gaunasi mastau.gif o gal feromonas mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti