Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

QUOTE(Gafsa @ 2012 11 30, 21:54)
man su jais kažkoks fenomenas gaunasi mastau.gif o gal feromonas mastau.gif  biggrin.gif

Jie ant tavęs absoliučiai kitaip kvepia nei iš buteliuko, kaip visai kitas kvapas biggrin.gif
Atsakyti
stai tau ir labas sonia nauji metai.
nosys uzkimsta, su vieninteliu noru pramusti, kad bent ka nors isgirsti, bet atsargiai, bo per stipru, vos prisilietus plastikine purkstuko trubele prie erdves tarp didziojo ir smiliaus, "pasikvepinau" SL Bas de Soie. pramuse, nuodingas giacintas pramus bet ka! kazkaip per greit aprimo, net pradejo skambeti pudriskai svelniai. senokai del pirmu natu jo nevartojau, bet ir tokio skambejimo nepamenu. pagalvojau - nosi kazkaip pravalyti, ir viskas gris...
vyras atleke is tolimiausio kambario. visai netiketai nuskambejo jo reakcija - kaip skaniai kvepia. pavasariu, ar vasara, kas tai? daviau pauostyti nuo rankos, sake, jog ne visai taip, bet irgi skanu. tada daviau atomika, sake, jog cia kitas kvapas ir jis ji pazista (aisku pazista, nes turejau) bet ore - skaniausiai kvepia. zodziu, supratau, siandien silkiniu kojiniu naktis. ir sleifas nuo ju tiesiog beprotiskai milziniskas. turbut iki pat ryto, gaila, jog as negirdziu. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 04 gruodžio 2012 - 00:00
MB labai mani gyrė kai Cacharel Liberte ir Chanel Coco Mademoiselle kvepėjau smile.gif
Atsakyti
Net iš dviejų žmonių šiandien maloningų reakcijų sulaukė Hermes Vetiver Tonka. Ir dar trečią komplimentą pasisakau pati sau biggrin.gif
Atsakyti
dukra: " oi, kas cia taip kvepia?"
as: "cia as pasipurskiau"
d.: "o fui, kaip smirda, kaip sirupas kazkoks"

biggrin.gif

Back to black smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 08 gruodžio 2012 - 18:42
QUOTE(Olliukas @ 2012 11 29, 11:32)
Ooojoj...su apibudinimais pas mane ne kas blush2.gif  bandau,jauciu ant savo odos svaigius kreminius jasminus,butent kreminius,juokio rugstumo ar sterilumo,puikus sleifinis kvapas.Jauciu kvapa visa diena,tai manes visiskai neerzina,o kaip tik labai patinka smile.gif labai ilgai laikosi ir ant odos ir ant plauku. Komplimentus gauna jau nebe pirma karta ir siaip daznai ji pastebi aplinkiniai. ax.gif

Man irgi jis tiks grynas sviezias nedusinantis labai moteriskas kvapas, visada griztu prie ju nors jau kartais i buteliuka nebegaliu ziureti, pats paciausias. CD Pure Poison wub.gif
Atsakyti
Penktadieni buvo gautas komplimentas Coco Mademoiselle sleifui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikta liūtė: 09 gruodžio 2012 - 09:07
Siandien gavau komplimenta, kvepedama Lancome La vie est belle wub.gif
Atsakyti
Nuo dukros komplimentai
user posted image
Atsakyti
Užvakar berniokas paskelbė, kad Dior Poison jį uždveda biggrin.gif

O vat Escada Magnetism nesulaukia komplimentų biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Vakar vyras pagyre TF Tabacco Vanille. Prigule prie manes ir klausia "kas cia taip skaniai kvepia?'' O as jau buvau persirengus, tai sakau-" pauostyk kakla ar sie?" Pasakes, kad -"TAIP" wub.gif
Atsakyti
Vyras snd sake "skaniai kvepi... uogiene" biggrin.gif Kvepejau Lancôme La vie est belle biggrin.gif
Atsakyti