Reakcija į Fendi Theorema - kvepi Kalėdomis, mmmm ....
Vaikas lifte, kai prasiseginėjau paltą - "kaip čia taip skaniai lifte kvepia?" 

ir vel Déjà vu. dabar dukters reakcija - "mamyyyyyyyyyte. cia kas? as ji pamenu. is kur? kada as visai-visai mazyte buvau". ir, rieciant kakla prie kvapo, kuris kazkur cia pat, aplinkui, nosyte ora trauke, ir veide - laime.
as ji tikrai pazistu. as ji tikrai turejau, ar ne as - bet kazkas is manu. bet jis tada vadinosi ne amouage memoir. o gal jis ir yra prisiminimas, koliazas, citata ir jo stebuklas tame, kad kiekvienas jis savo?

o ar negali buti kokie nors nefertiti, mayja, cairo? kurie buvo tarybiniais laikais is egypt'o importuojami? gal kas pamenate?
as ji tikrai pazistu. as ji tikrai turejau, ar ne as - bet kazkas is manu. bet jis tada vadinosi ne amouage memoir. o gal jis ir yra prisiminimas, koliazas, citata ir jo stebuklas tame, kad kiekvienas jis savo?

o ar negali buti kokie nors nefertiti, mayja, cairo? kurie buvo tarybiniais laikais is egypt'o importuojami? gal kas pamenate?
oi, mergaites, ka radau fragrantikoje, tuoj i kvepalus pakopijuosiu

Iseinu is buto, girdziu is virsutinio auksto irgi kazkas leidziasi laiptais. Rakinu duris ir einu zemyn. Girdziu, tas "kazkas" pagreitino zingsni. Pasivijo mane kaimyne ir klausia "Kuo kvepi? Nuostabus sleifas!"

Su Technique Indiscrete Delivre Moi išskirtinio dėmesio vakar susilaukiau. Sunku pasakyt, tai daugiau komplimentai ar antikomplimentai, bet pastebėti ir apklausinėti buvo visų, su kuo tik bendravau. Daugiausiai pabrėžė būtent išskirtinumą - tokiais dar niekad nebuvai pasikvėpinus, kažkokiu keistu augalu lyg, iš viso nepagalvočiau, kad čia kvepalai - labiau kokiu kepiniu ir pan. Taip ir likau negavus atsakymo į tiesų klausimą - tai kvepia ar smirda
, auditorija buvo tokia, kuri būtų rėžus tiesiai
.

QUOTE(by ki @ 2012 12 15, 21:57)
ir vel Déjà vu. dabar dukters reakcija - "mamyyyyyyyyyte. cia kas? as ji pamenu. is kur? kada as visai-visai mazyte buvau". ir, rieciant kakla prie kvapo, kuris kazkur cia pat, aplinkui, nosyte ora trauke, ir veide - laime.

Gal rizikuoju nusikalbėti,bet man dauguma Amouage kvepalų turi kažką "iš senų laikų"-ta prasme,atrodo,lyg juos pažinočiau labai labai seniai... kol kas "atsirinkau" tik pora,Dia panašumą į Climat PP ir Ubar bendras natas su senuoju Trussardi DONNA.
E. Lauder "Spellbound". Gavau siandien is sunaus tipiska paaugliska komplimenta: "Vel tavo kvepalai... Bent jau kvepia!"

Man dukra siand.pasake: "Skaniai kvepi" Bet ir pati sau daviau komplimenta, kaip JIE ziema skaniai skleidziasi! O as juos vasara pirkau (atomika) ir man buvo per saldus. Stai JIE:

by kilian love (bendradarbe iejus i kabinieta)
kaip pas jus kvepia! seksovai...
kaip pas jus kvepia! seksovai...
QUOTE(by ki @ 2012 12 19, 01:10)
Labai

QUOTE(by ki @ 2012 12 19, 02:10)
oooo geras komplimentas!