Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

komplimentas nuo vyro Hermes Kelly Caleche Eau de Parfum thumbup.gif sake,kad kvapas ''kitoks'',''idomus'' ir KAZKUR pazystamas
Atsakyti
Vakar testavau Black XS Paco Rabanne for men , MB užuodė benziną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2012 12 21, 09:42)
Vakar testavau Black XS Paco Rabanne for men , MB užuodė benziną biggrin.gif

lotuliukas.gif As kai turejau ir bandziau naudoti Paco Rabanne LadyMillion,tai viskas ka uzuosdavau buvo tepalu, mazuto ir degancios plasmases kvapas blink.gif g.gif , kad ir kiek stengiaus pamilti bet vis islysdavo tas nepaaiskinamas kvapas,dabar matau kad ne as viena tokia ir kad man vis delto ne paranoja cool.gif Tikriausi PR kvepalai kazka tokio tikrai turi.

Ir dar,uzvakar mamos darbe buvo ispeikti Prados l'eau ambree doh.gif , kazkokia moteris is kito skyriaus atejus pasake,kad as tikriausiai labai jau megstu smilkytis smilkaluose,gal rukau ir taip bandau susvelninti cigareciu kvapa blink.gif ?
As pribloksta tokios jos atviros ispazinties apie mano kvepaliukus, truksta zodziu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 21 gruodžio 2012 - 10:12
QUOTE(kristinelez @ 2012 12 21, 11:11)
Ir dar,uzvakar mamos darbe buvo ispeikti Prados l'eau ambree  doh.gif , kazkokia moteris  is kito skyriaus atejus pasake,kad as tikriausiai labai jau megstu smilkytis smilkaluose,gal rukau ir taip bandau susvelninti cigareciu kvapa  blink.gif ?
As pribloksta tokios jos atviros ispazinties apie mano kvepaliukus, truksta zodziu.....

Oi kaip juokiausi lotuliukas.gif ... galbut tai buvo komplimentas?
nors tai daugiau pasako apie komentuotojos proteli nei apie kvapa (ir surisk tu man taip kvapa su ypatos buitiais iprociais cool.gif )
Atsakyti
Tradiciskai komplimentas TM Angelui: Cia tu taip skaniai kvepi? Kokie kvepalai? ax.gif
Atsakyti
Vakar vel vienas seimos draugas pagyre Lancome La Vie est belle.
Nepagalvokit, kad bandau eilini karta prapiarinti siuos kvepalus, man jau paciai nebepatogu cia girtis, BET! Nei vieni is turimu kvepalu tiek nesurinko komplimentu nuo priesingos lyties atstovu per 5 metus, kiek sugebejo surinkti La Vie est belle per nepilna menesi nuo pirkimo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 12 21, 13:01)
Vakar vel vienas  seimos draugas pagyre Lancome La Vie est belle.
Nepagalvokit, kad bandau eilini karta prapiarinti siuos kvepalus, man jau paciai nebepatogu cia girtis, BET! Nei vieni is turimu kvepalu tiek nesurinko komplimentu nuo priesingos lyties atstovu per 5 metus, kiek sugebejo surinkti La Vie est belle per nepilna menesi nuo pirkimo.  blink.gif

Nu blyn niekas man ju negiria apart MB biggrin.gif

I tema, vakar gavau is nepazistamo vyro komplimenta, kad kvepiu elegantiskai bigsmile.gif
Robert Piguet Bois Noir rolleyes.gif aplamai jie dregnu oru skleidziasi fantastiskai. Geriausias mano pirkinys ant nematuskiu
Atsakyti
QUOTE(Daim_Blond @ 2012 12 21, 13:08)
Nu blyn niekas man ju negiria apart MB biggrin.gif

Tai gal namie sedit ir niekur neiseinate? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 12 21, 14:30)
Tai gal namie sedit ir niekur neiseinate?  biggrin.gif

Aha, uzrakina mane ir liepia kvepintis la vie est belle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daim_Blond @ 2012 12 21, 13:51)
Aha, uzrakina mane ir liepia kvepintis la vie est belle biggrin.gif

Ooo, kaip viskas rimta. g.gif Gal bandykit labai smarkiai prisikvepinti ir langus atidaryti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 12 21, 14:57)
Ooo, kaip viskas rimta.  g.gif  Gal bandykit labai smarkiai prisikvepinti ir langus atidaryti.  biggrin.gif

Pas mane praeiviu mazai, praeina kox senukas i savaite karta ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 12 21, 12:11)
lotuliukas.gif ...viskas ka uzuosdavau buvo tepalu, mazuto ir degancios plasmases kvapas  blink.gif  g.gif ... Tikriausi PR kvepalai kazka tokio tikrai turi.

Man su kai kuriais kvapais lygiai tas pats. Atrodo, kad kvepalų skystis chemiškai sureagavo su purkštuko plastmase ir užtat sklinda toks kvapas g.gif biggrin.gif

---------------------------------------------------------------------------------------

Speige skaniai pakvipo Chanel Coco Noir: kokie puikūs jūsų kvepalai - pagyra iš kaimyno bigsmile.gif
Atsakyti