komplimentas nuo vyro Hermes Kelly Caleche Eau de Parfum
sake,kad kvapas ''kitoks'',''idomus'' ir KAZKUR pazystamas

Vakar testavau Black XS Paco Rabanne for men , MB užuodė benziną

QUOTE(Marokietė @ 2012 12 21, 09:42)

Ir dar,uzvakar mamos darbe buvo ispeikti Prados l'eau ambree

As pribloksta tokios jos atviros ispazinties apie mano kvepaliukus, truksta zodziu.....
QUOTE(kristinelez @ 2012 12 21, 11:11)
Ir dar,uzvakar mamos darbe buvo ispeikti Prados l'eau ambree
, kazkokia moteris is kito skyriaus atejus pasake,kad as tikriausiai labai jau megstu smilkytis smilkaluose,gal rukau ir taip bandau susvelninti cigareciu kvapa
?
As pribloksta tokios jos atviros ispazinties apie mano kvepaliukus, truksta zodziu.....

Oi kaip juokiausi

nors tai daugiau pasako apie komentuotojos proteli nei apie kvapa (ir surisk tu man taip kvapa su ypatos buitiais iprociais

Tradiciskai komplimentas TM Angelui: Cia tu taip skaniai kvepi? Kokie kvepalai?

Vakar vel vienas seimos draugas pagyre Lancome La Vie est belle.
Nepagalvokit, kad bandau eilini karta prapiarinti siuos kvepalus, man jau paciai nebepatogu cia girtis, BET! Nei vieni is turimu kvepalu tiek nesurinko komplimentu nuo priesingos lyties atstovu per 5 metus, kiek sugebejo surinkti La Vie est belle per nepilna menesi nuo pirkimo.
Nepagalvokit, kad bandau eilini karta prapiarinti siuos kvepalus, man jau paciai nebepatogu cia girtis, BET! Nei vieni is turimu kvepalu tiek nesurinko komplimentu nuo priesingos lyties atstovu per 5 metus, kiek sugebejo surinkti La Vie est belle per nepilna menesi nuo pirkimo.

QUOTE(MilGana @ 2012 12 21, 13:01)
Vakar vel vienas seimos draugas pagyre Lancome La Vie est belle.

Nu blyn niekas man ju negiria apart MB

I tema, vakar gavau is nepazistamo vyro komplimenta, kad kvepiu elegantiskai

Robert Piguet Bois Noir

QUOTE(Daim_Blond @ 2012 12 21, 13:08)
Tai gal namie sedit ir niekur neiseinate?

QUOTE(MilGana @ 2012 12 21, 14:30)
Aha, uzrakina mane ir liepia kvepintis la vie est belle

QUOTE(Daim_Blond @ 2012 12 21, 13:51)
Ooo, kaip viskas rimta.

QUOTE(MilGana @ 2012 12 21, 14:57)
Ooo, kaip viskas rimta.
Gal bandykit labai smarkiai prisikvepinti ir langus atidaryti. 

Pas mane praeiviu mazai, praeina kox senukas i savaite karta ir tiek

QUOTE(kristinelez @ 2012 12 21, 12:11)

Man su kai kuriais kvapais lygiai tas pats. Atrodo, kad kvepalų skystis chemiškai sureagavo su purkštuko plastmase ir užtat sklinda toks kvapas

---------------------------------------------------------------------------------------
Speige skaniai pakvipo Chanel Coco Noir: kokie puikūs jūsų kvepalai - pagyra iš kaimyno