Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(kristinelez @ 2013 02 22, 13:18)
Joa unsure.gif , as irgi praeitais metais mamai dovana pirkau is ten,tai turejo per kazkur  10dienu atvezt,bet gavau tik po daugiau nei 20dienu ir tai turejau skambinti ir klausti kas nutiko,ko veluoja.

Tai jūs per dvidešimt dienų gavote, gerai būtų, o aš jau pusantro mėnesio laukiu... verysad.gif Kas daugiau? biggrin.gif
Vakar skambinau tam p.Zigmui, ale nekėlė ragelio. Neperskambino verysad.gif
Dar mėginsiu g.gif
Neduosiu kvepalai.us ramybės savaitgalį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 07 23, 22:29)
O siaip Lietuvoj ar yra svetainiu, kuriom galima pasitiket? Kaip jum pigu.lt, olialiashop, pex?

Pirma kart kai pirkau is Olialiashop buvo viskas ok thumbup.gif , bet antra kart mane labai nuvyle. 2 sav kvepalai kvepejo, o paskui gali kvepintis kiek nori, ir jausmas kad butum nusipirkus is rietavo turgaus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(toma1986 @ 2013 02 23, 15:26)
Pirma kart kai pirkau is Olialiashop buvo viskas ok thumbup.gif  , bet antra kart mane labai nuvyle. 2 sav kvepalai kvepejo, o paskui gali kvepintis kiek nori, ir jausmas kad butum nusipirkus is rietavo turgaus sad.gif

Kažkaip keistai skamba, kvepėjo, o dabar nebekvepia. Pirkau ir iš parfum24 ir olialiashop'o viskas be priekaištų, o jei įtariama klastotė, pradžiai normalūs žmonės kreipiasi į parduotuvę iš kurios pirko, jei ši nenori bendrauti, tada į vartotojų teises, ne tik čia SM paverkšlena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(toma1986 @ 2013 02 23, 15:26)
2 sav kvepalai kvepejo, o paskui gali kvepintis kiek nori, ir jausmas kad butum nusipirkus is rietavo turgaus sad.gif

biggrin.gif purškiu purškiu, bet niekas nekvepia - o gal tiesiog buteliukas jau tuščias? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(toma1986 @ 2013 02 23, 13:26)
Pirma kart kai pirkau is Olialiashop buvo viskas ok thumbup.gif  , bet antra kart mane labai nuvyle. 2 sav kvepalai kvepejo, o paskui gali kvepintis kiek nori, ir jausmas kad butum nusipirkus is rietavo turgaus sad.gif

man kazkaip irgi keistai skamba - kad jokio kvapo, kad laiko tik 5 minutes.. esu pirkusi karteli chanel bei d&g analogus, kvapas tikrai praktiskai identiskas, tikrai pukiai sugeba padibrt, ir tokio dalyko, kad po 5 minuciu nebekvepia, tikrai nera schmoll.gif aisku, toli grazu ne originalas, tas net nediskutuotina, ar verta pirkt originalius kvepalus, ar kopija, bet kad kvapo isvis nebutu... g.gif
Atsakyti
Sveikos
Gal kuri žinot, gal nebegalima siųsti kvepalų oro paštu?
Anksčiau esu pirkus iš feelunique.com o dabar ten pasirinkus kvepalus man išmeta užrašą:
Due to shipping restrictions, this product is not available in Lithuania
O kitos užsienio parduotuvės siunčia į LT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 23 vasario 2013 - 17:43
QUOTE(toma1986 @ 2013 02 23, 13:26)

Tiesiog pripratot prie kvapo ir nebejaučiat taip gerai, kaip anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2013 02 23, 17:39)
Sveikos
Gal kuri žinot, gal nebegalima siųsti kvepalų oro paštu?

čia UK neseniai įsivedė naują restriction - nebegalima kvepalų siųsti oro paštu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 23 vasario 2013 - 19:39
QUOTE(Monmorensi @ 2013 02 23, 19:39)
čia UK neseniai įsivedė naują restriction - nebegalima kvepalų siųsti oro paštu.

blink.gif kodel?
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 02 23, 20:28)

tai turbūt dėl tos pačios priežasties kaip ir iš LT negalima siųsti alkoholio virš 70 proc.
dangerous goods smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 23 vasario 2013 - 21:04
Visos temos neskaiciau,tad jei kartojuos atsiprasau mirksiukas.gif
ar esate pirke is cia?kodel man neleidzia registruotis? http://www.lalique-p...lique-le-parfum
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2013 02 23, 15:05)
biggrin.gif purškiu purškiu, bet niekas nekvepia - o gal tiesiog buteliukas jau tuščias?  rolleyes.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristeen: 23 vasario 2013 - 21:31
QUOTE(Monmorensi @ 2013 02 23, 21:01)
tai turbūt dėl tos pačios priežasties kaip ir iš LT negalima siųsti alkoholio virš 70 proc.
dangerous goods smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti