Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

ir vel kreipiuosi jusu pagalbos.
1.Pirkau kvepalus is FragranceNet
2.Susimokejau PayPal
3.FragranceNet negavo pinigu, PayPal REZERVAVO pinigus is mano saskaitos Americanexpress, priristos prie PayPal, ir pazymejo saskaitoje Panding (Nebaigta)
4.Itariau, jog tai del to, jog mano korteles galiojimas iki 2013.02, bet jau uzvesta kita kortele (atnaujinta)
5.Nuvaziavau i banka, aktivavau nauja, kortele, pakeiciau PayPal apsaugos rodmenys -4zenkli i 3-zenkli naujos korteles numeriukus, patvirtinau email adresa
6. mokejimo statusas nepakito.

KO as nepadariau, arba KA as padariau netaip
KA tureciau daryti dabar?

aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 24 vasario 2013 - 11:29
QUOTE(by ki @ 2013 02 24, 12:28)
ir vel kreipiuosi jusu pagalbos.

aciu visoms, reiktu palaukti iki pirmadienio, parasiau PayPal'ui, gavau atsakyma, susisiekiau su dirbanciu AEx skiriumi ir gavau atsakyma - tarpbankiniu operaciju penktadieni 2 dienos puseje nevykdo. paziuresim, kas bus pirmadieni.
o si informacija gal kam irgi pades 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal patarsite.

Radau mėgstamus kvepalus e-parduotuvėje parfumeria.lt, kurių šiaip prekyboje nėra jau porą metų.
Nerandu jokių atsiliepimų apie šią e-parduotuvę, gal kas esat užsisakinėję? Ar patikimi?
Atsakyti
QUOTE(DLike @ 2013 02 25, 01:35)
Dar prie tos temos, aš kaip suprantu nebesiunčia tos pardės, kurios naudojasi Royal Mail paslaugomis, o jei kurjeriai, tai siunčia toliau? Čia va biški info:
www.perkuinternete.lt/nesiuniamos-preks.html

taip, čia Royal Mail'as pakilino kvepalų siuntimą.
Atsakyti
Merginos, gal kas pirko neseniai is fragrancedirect.co.uk- ar greitai gavot siuntinius? As saviski laukiu jau 3 savaite, kazkaip neramu, ypac prisiminus kad pries Naujuosius paste dingo siuntinis is Prancuzijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2013 03 02, 16:16)
Merginos, gal kas pirko neseniai is fragrancedirect.co.uk- ar greitai gavot siuntinius? As saviski laukiu jau 3 savaite, kazkaip neramu, ypac prisiminus kad pries Naujuosius paste dingo siuntinis is Prancuzijos  doh.gif

Kvepalus pirkot? Jei taip, tai abejoju ar begausit. Parasykit jiems emaila.
Atsakyti
QUOTE(Daim_Blond @ 2013 03 02, 16:52)

esu pirkusi gal du kartus kvepalus, o kosmetika n kartu ir viskas visada buvo ok. tiesa as perku per tarpininke, o palaukti irgi tekdavo iki poros savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(Daim_Blond @ 2013 03 02, 16:52)

Ne, ne kvepalus- kosmetika g.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2013 03 02, 17:19)
Ne, ne kvepalus- kosmetika  g.gif

Tai parasykit jiems. Siaip daba visi siuntiniai labai tikrinami ir uztrunka ilgiau, bet abejoju ar 3sav keliautu iki LT.
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 03 02, 17:06)
esu pirkusi gal du kartus kvepalus, o kosmetika n kartu ir viskas visada buvo ok. tiesa as perku per tarpininke, o palaukti irgi tekdavo iki poros savaiciu.

Taigi Amarilis ne per tarpininke pirko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daim_Blond: 02 kovo 2013 - 16:41
QUOTE(AMARILIS @ 2013 03 02, 16:16)
Merginos, gal kas pirko neseniai is fragrancedirect.co.uk- ar greitai gavot siuntinius? As saviski laukiu jau 3 savaite, kazkaip neramu, ypac prisiminus kad pries Naujuosius paste dingo siuntinis is Prancuzijos  doh.gif

Pirkau maždaug prieš mėnesį, siuntinį gavau per 4 darbo dienas.
Atsakyti
QUOTE(pokst @ 2013 03 03, 23:22)
Pirkau maždaug prieš mėnesį, siuntinį gavau per 4 darbo dienas.

oho, matyt reikes ryt rasyti jiems skunda g.gif
Atsakyti
gal kas pirko ar zino www.pirk-pigiau.lt prekiauja orginaliais kvepalais, nes nusiziureti kvepalai itartinai pigus. jie nera is paciu brangiausiu, bet vis gi...aciu atsakiusioms.
Atsakyti