Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

Esu pasipiktinus pigu lt skelbiamomis nuolaidomis iki 80%.
Nusiziureti mano paco rabanne Lady Million 30ml anksciau kainavo 129Lt,o dabar net 124Lt ir nurodo kazkokia pradine 185Lt kaina,kad tipo nuolaida,tas pats ir su kitais kvepalais doh.gif Jau buvau tookia laiminga,kad nuolaidos kovo 8d.,galvojau ka nusipirksiu dar pigiau nei ten siulo,o cia mat kainu akcija atrakcija ziopliems pirkejams. Nu opiumas laiudziai vidury baltos dienos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2013 03 07, 12:48)
Esu pasipiktinus pigu lt skelbiamomis nuolaidomis iki 80%.
Nusiziureti mano paco rabanne Lady Million 30ml anksciau kainavo 129Lt,o dabar net 124Lt ir nurodo kazkokia pradine 185Lt kaina,kad tipo nuolaida,tas pats ir su kitais kvepalais  doh.gif  Jau buvau tookia laiminga,kad nuolaidos kovo 8d.,galvojau ka nusipirksiu dar pigiau nei ten siulo,o cia mat kainu akcija atrakcija ziopliems pirkejams. Nu opiumas laiudziai vidury baltos dienos. unsure.gif

Manau, kad ten nurodyta ne pradinė kaina, o parduotuvės kaina (Kristianos ar Douglas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 07 kovo 2013 - 13:08
Na va, vėl teikiu žinias - užsakytų kvepalų iš kvepalai.us negaunu, jau bus du mėnesiai tuoj (po apmokėjimo, užsakiau anksčiau, bet jie ilgai nereagavo, neatsiunė sąskaitos nr.)blink.gif.

Praeitą savaitę po mano ultimatumo parašė el.laišką, kad išsiųs kitos savaitės (vadinasi šios) bėgyje g.gif
Bėgis jau eina į galą (man rodos - tikrąja prasme). Mano kantrybė - irgi.

Nebežinau nė kaip tie kvepalai bekvepia, nė ar aš jų benoriu... Nes norėjau žiemai.
Na, nebent žiema tęsis, kaip žada orų pranašai g.gif .
Atsakyti
www.luxuryparlor.com
www.perfumeandcolognemall.com

atsargiai! užsieniniai scammer'ių puslapiai. atrodo labai gražiai viskas, gerai kad pagooglinau smile.gif negausit nei prekės nei pinigų atgausit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 10 kovo 2013 - 13:04
FragranceNet.com tik per tarpininkus. Netikėti, jog galimos įmokos PayPal. Pinigus PP užšaldo mėnesiui banko sąskaitoje. Nepatogumai. Bet lyg yra garantija, kad nuims rezervavimą ir galėsiu leisti pagal poreikį smile.gif
Atsakyti
sveikos gal as ne i tema bet parasu atsiliepti forumietes kuri uzsako kvepaliukus ir atsiuncia na tarpininkes laukiu i az bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligitukas @ 2013 03 12, 21:12)
sveikos gal as ne i tema bet parasu atsiliepti forumietes kuri uzsako kvepaliukus ir atsiuncia na tarpininkes laukiu i az bigsmile.gif

tarpininkių ieškokite čia
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2013 03 03, 22:54)
oho, matyt reikes ryt rasyti jiems skunda  g.gif

aš iš lovelula.com siuntos irgi ilgai laukiu. vasario 18 išsiųsta. čia gal dėl tų jų taisyklių pasikeitimo (Royal Mail) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 03 13, 00:21)
aš iš lovelula.com siuntos irgi ilgai laukiu. vasario 18 išsiųsta. čia gal dėl tų jų taisyklių pasikeitimo (Royal Mail)  g.gif

As is fragrancedirecto vis gi gavau po poros dienu ta siunta smile.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
gal žinot, ar originalai?
http://www.b-a.lt/c2...ai-ir-kosmetika
Atsakyti
QUOTE(jurgute91 @ 2013 03 18, 14:09)

taip
Atsakyti
Laukiau du mėnesius verysad.gif Bet sulaukiau biggrin.gif
Iš kvepalai.us.
Šiaip bendravo pomaloniai (savotiškai), bet kada bendrauti sprendė jie.
Žadėjo, tempė, bet atsiuntė galop. Na, negi sunku paaiškinti kas trukdo užsakymą įvykdyti laiku, gal tikrai iš Amerikos siunčiasi? Visi esam žmonės, suprasčiau, o tas tempimas labiausiai ir siutino.
Nepaaiškino.
Ačiū Dievui, kvepalai tokie, kad buvo verta laukti mirksiukas.gif .
Atsakyti