Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

simpatiski zveriukai thumbup.gif bet as, jei lakuociau tai matiniu laku ax.gif man tas blizgesys, atrodo, gadina vaizda blush2.gif bet sia skonio reikalas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 08 20, 10:34)
simpatiski zveriukai  thumbup.gif bet as, jei lakuociau tai matiniu laku  ax.gif man tas blizgesys, atrodo, gadina vaizda  blush2.gif bet sia skonio reikalas... mirksiukas.gif

nebandziau matiniu smile.gif, matinis kai nelakuotas vaizdas man nelabai,kai nusilakuoja pagyvina vaizda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexi9: 20 rugpjūčio 2012 - 09:39
QUOTE(Alexi9 @ 2012 08 20, 10:39)
nebandziau matiniu smile.gif, matinis kai nelakuotas vaizdas man nelabai,kai nusilakuoja pagyvina vaizda smile.gif

tada bent jau nufotkink nelakuotus - lakas vaizdą "suėda" atspindėdamas blicą, ir ... vaizdo "nelieka" (darbeliai fotgrafijose elementariai suprimityvėja), bet tai dažna fotografilų "liga"
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 08 20, 11:31)
tada bent jau nufotkink nelakuotus - lakas vaizdą "suėda" atspindėdamas blicą, ir ... vaizdo "nelieka" (darbeliai fotgrafijose elementariai suprimityvėja), bet tai dažna fotografilų "liga"

astriai pasakyta smile.gif

as padvokatausiu biggrin.gif manau tikslas buvo ne nuotrauka, bet darbelis, tad fotografilu "ligos" gal ir nera..tiesiog vieta pamastymas apie laka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 08 20, 12:21)
as padvokatausiu  biggrin.gif

Margo, ne ašrtiai, bet iš skaudžios nsuvilimo praktikos - graudulys pro ašaras.
Dirbi dirbi, išcackini, nufotkini ir ......................... plia..pt. Vaizdo nulis sveikų (blicas blykstes numeta, šešėliukus padaro ir gaunasi marazmas).

O Alexi9 tik pirmas foto kelia, tai geriau žmogui vertingą patarimą duoti, nes vėliau pati suvoks koks nuotraukų skirtumas prieš lakuojant fotkintos ir po lako sluoksnio padengimo.
Man ta rožė tokia miela miela, nes matosi jos privalumai ir ji man kaifiška, o kita gėlių puokštelė nuotraukoje "nupiginta" būtent tų blikų. Realiai gal atvirkščiai viskas, bet čia gi mes ne realijas matome, deja, bet tik fotkes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 08 20, 13:35)
Dirbi dirbi, išcackini, nufotkini ir ......................... plia..pt. Vaizdo nulis sveikų (blicas blykstes numeta, šešėliukus padaro ir gaunasi marazmas).

O Alexi9 tik pirmas foto kelia, tai geriau žmogui vertingą patarimą duoti, nes vėliau pati suvoks koks nuotraukų skirtumas prieš lakuojant fotkintos ir po lako sluoksnio padengimo.
Man ta rožė tokia miela miela, nes matosi jos privalumai ir ji man kaifiška, o kita gėlių puokštelė nuotraukoje "nupiginta" būtent tų blikų. Realiai gal atvirkščiai viskas, bet čia gi mes ne realijas matome, deja, bet tik fotkes  g.gif

Butent gyvai yra gyvai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 08 20, 13:35)

Tai, kad isvis tokiu dalyku su blicu nelabai fotografuojama arba jis bent jau nukreipiamas i virsu. Tiesiog reikia gero apsvietimo.
Atsakyti
taip... fotkinimas sudetingas reikalas. Seip darbelius geriausia fotkint be blico, susirast vietele kur gerai krenta apsvietimas pro langa ir visada fotkint ten. Tarkim as darbelius fotkinu visada ryte, man daugiausia sviesos. Niekada nuotraukos graziai nesigavo prie lempos sviesos..
Tai va tiek apie ta fotkinima. Imesiu ir as pora paskutiniu darbeliu. Tik pastaruoju metu daugiau vielutemis uzsiimu nei polimerinio molio lipdymu.. biggrin.gif

Sagė - pakabutis "Drugelis Mėlynius"
user posted image

Auskarai "Talija"
user posted image

------------------------------------------------------------------
SagiuManija
Atsakyti
Sagiu Manija, tos vielutes labai graziai atrodo, patinka man ta kompozicija, bet as bijociau susibadyti nesiodama tokius doh.gif biggrin.gif

drugelis tai nusipenejes toks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 22 rugpjūčio 2012 - 09:00
QUOTE(Margareta @ 2012 08 22, 09:00)
Sagiu Manija, tos vielutes labai graziai atrodo, patinka man ta kompozicija, bet as bijociau susibadyti nesiodama tokius  doh.gif  biggrin.gif

drugelis tai nusipenejes toks thumbup.gif

Aciu smile.gif
Del badymosi daviau zmonai "pratestuoti" tai sake niekas nebado.. biggrin.gif Realiai ausyje labai graziai atrodo.. O del drugelio tai turejo but ten plastake biggrin.gif Bet plastake nelabai kaip skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 08 17, 19:52)
Ir žaliuokes, ir vovieruškas  tongue.gif

notworthy.gif

Ta proga dar para klausimeliu turiu:
Kur jus perkat detales papuosalams, as noreciau kad viskas butu sidabras (ne pasidabruota) ar buna tokiu?
Ar galima maisyti skirtingu firmu modulinus?
Kaip jus saugot nepanaudota modulina, bet jau ispakuota - taip ir paliekat ar dedat i koki politilenini maiseli?

QUOTE(SagiuManija @ 2012 08 21, 23:20)

Auskarai "Talija"
user posted image

------------------------------------------------------------------
SagiuManija

Man sitie labai grazus:) Originalus svarbiausia thumbup.gif

P.S. as jau uzruosiai pirmus savo bandymukus, bandysiu kepti:) ir tada prisiduosiu jusu teismui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almukass: 22 rugpjūčio 2012 - 09:37
Pirma tai mes cia kalbam apie modElina nuo anglu kalbos zodzio modeling - lipdymas. mes cia nieko nemoduliuojam wink.gif o jei jau lipdom, tai cia yra molis (polimerinis) tongue.gif

galima maisyti skirtingu firmu p. molius, tik reiketu atsizvelgti i ju kietinimo temperatura. as maisau visokius blush2.gif

laikyti galima fiminiuose ipakavimuose arba as vynioju i maiselius, maistine plevele ir pan.
Atsakyti