Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

sveikutes,raset,kad taure per ligi modelinui ir todel po kurio laiko jis nukrenta. gal turite kokiu pamastimu su kuo galima butu padaryti ta didesni sukibima. gal ka patarsit gal stiklo dazais padazyti ta vieta o poto klijuoti g.gif ,bet gali is kitos puses negrazu buti,o gal jau iskeptas gelytes su permatomais klijais priklijuoti g.gif .gal kas ka bandete? gal turite pamokeliu nuoroda kaip lipdyti gelites ivairiasnes?
Atsakyti
SagiuManija Asukarai labai idomus ir grazus 4u.gif

Pasirodau nauja apyranke
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vetute @ 2012 08 23, 21:17)
SagiuManija Asukarai labai idomus ir grazus 4u.gif 

Pasirodau nauja apyranke

Aciu.
Superine tavo apyranke wink.gif
As tai apie karoliukus ir ju verima pagalvoju net nupurto, kaip ilgai nuobodziai ir monotoniskai reikia prie ju sedet, kol panasu grozi padarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SagiuManija @ 2012 08 25, 21:15)
Aciu.
Superine tavo apyranke wink.gif
As tai apie karoliukus ir ju verima pagalvoju net nupurto, kaip ilgai nuobodziai ir monotoniskai reikia prie ju sedet, kol panasu grozi padarai smile.gif

Aciu 4u.gif
O man vienas malonumas, megstu daryti darbus kurie atima daug laiko. Man kaip kokia terapija, sedi ir siuvineji biggrin.gif
Atsakyti
O as vel su klausimais pas jus 4u.gif
Bandziau kepti pirmus darbus, tai nezinau... Klausimas - iskepe turi buti kieta kaip akmuo ar visgi ne visai? As kepiau pagal instrukcijas, bet kazkaip minkstokai paemus koki kietesni daikta net ispausti galima, taip turi but?
Kaip jus darot jei kepat skirtingu storiu daiktus?
Ir dar jus kepat kiekviena kart kai kazka nulipdot, ar susirenkat daugiau daiktu ir tada kepat? As per diena turiu l.nedaug laiko, tai galiu nulipdyti vos viena daigteli, bet kepti po viena kazkaip nesinori...
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2012 08 27, 12:27)
O as vel su klausimais pas jus 4u.gif
Bandziau kepti pirmus darbus, tai nezinau... Klausimas - iskepe turi buti kieta kaip akmuo ar visgi ne visai? As kepiau pagal instrukcijas, bet kazkaip minkstokai paemus koki kietesni daikta net ispausti galima, taip turi but?
Kaip jus darot jei kepat skirtingu storiu daiktus?
Ir dar jus kepat kiekviena kart kai kazka nulipdot, ar susirenkat daugiau daiktu ir tada kepat? As per diena turiu l.nedaug laiko, tai galiu nulipdyti vos viena daigteli, bet kepti po viena kazkaip nesinori...

Na jei labai plovas darbas, tai jis lankstus truputeli buna, o vat storesni tai kieti. Molis sukieteja kai jis galutinai atvesta.
Jei daiktai skirtingu storiu as juos sudelioju ant atskiru kepimo popieriaus lapu ir istraukiu plonesnius anksciau ir likusieji kepa toliau.
Molis nedziusta ore, svarbu uzdengti kuom nors kad dulkes nesestu ant darbu. Ir gali laikyti kol prilipdysi daugiau.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 08 23, 14:25)
sveikutes,raset,kad taure per ligi modelinui ir todel po kurio laiko jis nukrenta. gal turite kokiu pamastimu su kuo galima butu padaryti ta didesni sukibima. gal ka patarsit gal stiklo dazais padazyti ta vieta o poto klijuoti g.gif ,bet gali is kitos puses negrazu buti,o gal jau iskeptas gelytes su permatomais klijais priklijuoti g.gif .gal kas ka bandete? gal turite pamokeliu nuoroda kaip lipdyti gelites ivairiasnes?

auuuuuuuuuuuuuu. gal man gali kas patarti kaip tvirciau prilipdyti modelina prie stiklo?
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 08 27, 19:42)
auuuuuuuuuuuuuu. gal man gali kas patarti kaip tvirciau prilipdyti modelina prie stiklo?

Manau, kad iskeptu detaliu priklijavimas su kokiais skaidrais klijais butu variantas.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 08 27, 18:42)

aš kaip tik ryt/poryt pirmą kartą bandysiu taurų dekoravimą, tai darysiu taip - viską prilipdysiu ir iškepsiu ant 'bandomosios' taurės, paskui atlupsiu ir jau priklijuosiu super klijais prie dovanojamų taurių, forma liks ta pati, svarbiausia, manau, kad klijai nebūtų geltoni, aš turiu kažkokius, kurie skaidrūs lieka. Na, čia tik pamąstymai, daryt dar nepradėjau, o rezultatą galėsiu parodyt tik po vestuvių, po kokių poros savaičių smile.gif

aš tai pastaruoju metu žaidžiu su gintaru wub.gif ir kodėl jį vadina bobučių akmeniu...? doh.gif labai gražiai galima su polimeriniu moliu jį 'įrėmint', idėjų krūvą....o jei dar radus normalių gintaro pardavimo 'taškų'...gal žinot ? nes Trakuose įsivaizduoju, kad per brangiai perku, bet kad daugiau nežinau kur būtų toks pasirinkimas, tenka mokėt pinigėlius
user posted image

user posted image
o čia linksmas toks biggrin.gif pačios geriausios moters pasaulyje biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
http://www.youtube.c...heCraftsChannel
Čia gal kam pravers lipdant.

mijaka, labai gražu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mijaka, nagi grazu, bet man taip noretusi is arciau paziureti ax.gif

Irunia, aciu uz nuoroda - idomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetute @ 2012 08 27, 15:53)
Na jei labai plovas darbas, tai jis lankstus truputeli buna, o vat storesni tai kieti. Molis sukieteja kai jis galutinai atvesta.
Jei daiktai skirtingu storiu as juos sudelioju ant atskiru kepimo popieriaus lapu ir istraukiu plonesnius anksciau ir likusieji kepa toliau.
Molis nedziusta ore, svarbu uzdengti kuom nors kad dulkes nesestu ant darbu. Ir gali laikyti kol prilipdysi daugiau.

Aciu labai uz atsakyma:)

Mijaka, labai grazus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti