Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

QUOTE(_Smilga_ @ 2012 09 28, 08:45)
Įkišiu ir aš savo  tris kapeikas.
.............. Bus karamelka tokia

Smilga teisi - nieko nebus su ta konditerine mase. Jos prigimtis - kaip ore stingstančio modelino: jis nekepamas.
Atsakyti
tep tep...man ir ta cukraus mase itartina g.gif labiausiai tai man idomu Itos budas, manau is to gali kazkas gautis bigsmile.gif
Atsakyti
Vat reikejo viska savo izvalgomis sugadinti... biggrin.gif
Atsakyti
As narsydama po rusiskus puslapius radau dar viena buda, viduriuka is vasko daryti. Nuorodoje nr2 budas biggrin.gif
http://challengeforc...og-post_28.html
Atsakyti
QUOTE(Vetute @ 2012 09 28, 11:39)
As narsydama po rusiskus puslapius radau dar viena buda, viduriuka is vasko daryti. Nuorodoje nr2 budas  biggrin.gif
http://challengeforc...og-post_28.html

ideja verta demesio, bet neisivaizduotu kaip reiktu taip svariai isvarvinti ta parafina kad neliktu pedsaku g.gif
Atsakyti
na man del sportinio idomumo buvo idomu rasti optimaliausia buda smile.gif
kaip chemikas, pasirinkau chemiska ax.gif
su vasku tai man bedos buvo, visa orkaite ispaskudijau istirpusiu ir visur tekanciu vasku smile.gif
o del cukraus mases smile.gif ... yra toks receptas ... imi tokius alia zefyrus ( na kur amerikeje ant lauzo vaikai kepa smile.gif ( paprastieji zefyrai netinka) juos maisais su biskiu cukraus pudros ir aliejaus laseliu, i mikrobange keliom sekundem, perminkai tesla ir gauni mase tortu gelem, jinai minkosi normaliai kol silta smile.gif gali isgauti formas, padziuvusios visai gerai laiko forma... bet vat kai kepi su modelinu is vidaus lyg ir priskrenta prikepa, ir viduje labai nekoks vaizdas gaunasi... o atkrapstyti jau nebelabai gaunasi smile.gif isbandziau visokiu nesamoniu, del situ tusciaviduriu... jau net namie is manes juokiasi, kad visa virtuve ispaskudijau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 09 28, 03:36)
Vat reikejo viska savo izvalgomis sugadinti... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o modelinas nelaiko tusciavidures formos kepdamas?pvz padarai su cukrum, istirpdini ir paskui jau kepi tusciaviduri?
ItaBita tu nepergyvenk, man atrodu cia is susiburusiu visos tokios "nenormalios" ir namiskiai visko mato ir visaip isreiskia savo nuomones lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 09 28, 16:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o modelinas nelaiko tusciavidures formos kepdamas?pvz padarai su cukrum, istirpdini ir paskui jau kepi tusciaviduri?
ItaBita tu nepergyvenk, man atrodu cia is susiburusiu visos tokios "nenormalios" ir namiskiai visko mato ir visaip isreiskia savo nuomones lotuliukas.gif

nelabai laiko forma, jis nuo silumos suminksteja ir gali biski subliuksti kol prades kieteti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 09 28, 16:47)

Va va. O jei dar antroji pusė nemažiau trinktelta.
maniškis dabar laikrodžiais susidomėjo. Tai pilni namai išardytų.
Švitrinius iš manęs vagia, stikliukus poliruoja. Tai man visiška ramuma. Jam tik geriau, nes dažnai atkasa darp mano įrankių jam visai reikalingų dalykėlių. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

As tai truputi ne i jusu tusciaviduriu tema - nezinau ka as ne tap darau, kepiau vakar papuosaliukus bevei valanda (po 30 min.du kartus) ir vistiek jie man tokie, kad siek tiek lankstosi... Kaip suprantu taip neturetu buti? Ka as ne taip darau?
Atsakyti
Jei gaminukas plonas, tai jis ir liks lankstus. Kuo storesnis sluoksnis, tuo jis maziau lankstosi.
Atsakyti
tep, Bjaurushka teisi. be to nieko blogo, kad lankstus kiek. Ankščiau aš ir dėl to nervinausi, bet paskui supratau, kad tai gali būti ir privalumas. gi lankstus daiktas ne taip greit lužta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 02 spalio 2012 - 08:43