Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

turiu klausima, man skaidrus fimas kai iškepu, tarsi kokiais tai žvyneliais pasidengia
sad.gif ar jums taip pat? ar maniškis koks tai pasenęs ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 05 spalio 2012 - 21:47
QUOTE(ItaBita @ 2012 10 05, 22:32)
turiu klausima, man skaidrus fimas kai iškepu, tarsi kokiais tai žvyneliais pasidengia

Aha, ir man taip jis daro keistai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2012 10 05, 21:32)

Man taip ir daro jis kai buna storesnis sluoksnis. Bet jei kur uzdedu labai plona sluoksni tai nepasidengia zvyneliais
Atsakyti
Kiek pastebejau tai zvyneliai pasidaro kai modelinas buna jau truputi pastovejes. Ir dar jeigu pries kepima ilgai ir daug minkyt tada irgi zvyneliai atsiranda.
Atsakyti
na maniskis tai isvis gal 2 metu senumo, vat issitraukiau ir bandziau kazka sutverti, bet gavosi snipstas, tai ir pamaniau, kad gal pasenes/sugedes g.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2012 10 07, 01:54)
na maniskis tai isvis gal 2 metu senumo, vat issitraukiau ir bandziau kazka sutverti, bet gavosi snipstas, tai ir pamaniau, kad gal pasenes/sugedes  g.gif

O nebandėte įlieti kažkiek minkštiklio? Man jis pagelbėjo - "atšviežino" modeliną.
Atsakyti
O minkstiklio tai cia ko? Skysto modelino? Ar kazkoks ten spec buna?
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2012 10 07, 14:57)
O minkstiklio tai cia ko? Skysto modelino?

jep
Atsakyti
na reiks isbandyt g.gif
Atsakyti
sveiki,

kas naudoja svirksta..gal zinote kaip greiciau ir patogaiu galima greitai isvalyti pries naudojant kita spalva? wink.gif
Atsakyti
as naugoju spiritu sudrekinta servetele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moniakute @ 2012 10 08, 19:52)
sveiki,

kas naudoja svirksta..gal zinote kaip greiciau ir patogaiu galima greitai isvalyti pries naudojant kita spalva? wink.gif

O ka jus darot su svirkstu? ax.gif
Atsakyti