turiu klausima, man skaidrus fimas kai iškepu, tarsi kokiais tai žvyneliais pasidengia
ar jums taip pat? ar maniškis koks tai pasenęs ?
QUOTE(ItaBita @ 2012 10 05, 22:32)
turiu klausima, man skaidrus fimas kai iškepu, tarsi kokiais tai žvyneliais pasidengia
Aha, ir man taip jis daro keistai
QUOTE(ItaBita @ 2012 10 05, 21:32)
Man taip ir daro jis kai buna storesnis sluoksnis. Bet jei kur uzdedu labai plona sluoksni tai nepasidengia zvyneliais
Kiek pastebejau tai zvyneliai pasidaro kai modelinas buna jau truputi pastovejes. Ir dar jeigu pries kepima ilgai ir daug minkyt tada irgi zvyneliai atsiranda.
na maniskis tai isvis gal 2 metu senumo, vat issitraukiau ir bandziau kazka sutverti, bet gavosi snipstas, tai ir pamaniau, kad gal pasenes/sugedes
QUOTE(ItaBita @ 2012 10 07, 01:54)
na maniskis tai isvis gal 2 metu senumo, vat issitraukiau ir bandziau kazka sutverti, bet gavosi snipstas, tai ir pamaniau, kad gal pasenes/sugedes 
O nebandėte įlieti kažkiek minkštiklio? Man jis pagelbėjo - "atšviežino" modeliną.
O minkstiklio tai cia ko? Skysto modelino? Ar kazkoks ten spec buna?
QUOTE(ItaBita @ 2012 10 07, 14:57)
O minkstiklio tai cia ko? Skysto modelino?
jep
na reiks isbandyt
sveiki,
kas naudoja svirksta..gal zinote kaip greiciau ir patogaiu galima greitai isvalyti pries naudojant kita spalva?
kas naudoja svirksta..gal zinote kaip greiciau ir patogaiu galima greitai isvalyti pries naudojant kita spalva?
as naugoju spiritu sudrekinta servetele
QUOTE(moniakute @ 2012 10 08, 19:52)
sveiki,
O ka jus darot su svirkstu?