Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

QUOTE(Iruta @ 2012 12 07, 11:35)
user posted image

Kažkaip net nejauku... g.gif
ČIA

Oho, aukstasis pilotazas blink.gif smile.gif
Labai tiktu prie lelyciu temos ideti.
Atsakyti
kokias grožybes jūs čia padarėt,labai gražu
Atsakyti
QUOTE(Iruta @ 2012 12 07, 11:35)

Kažkaip net nejauku... g.gif
ČIA

vaje... ne tas žodis nejauku... unsure.gif
Atsakyti
Tinkamoje temoje man niekas neatsiliepe, tad kreipiuosi cia..tikiuosi nieks nesupiks 4u.gif gal kas galetu Vilniuje man pagaminti papuosla is modelino, pagal mano nuotrauka.. lauksiu i az 4u.gif aciu..
Atsakyti
QUOTE(evinoble @ 2012 12 12, 14:00)
Tinkamoje temoje man niekas neatsiliepe, tad kreipiuosi cia..tikiuosi nieks nesupiks 4u.gif  gal kas galetu Vilniuje man pagaminti papuosla is modelino, pagal mano nuotrauka.. lauksiu i az 4u.gif  aciu..

Radau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o keramikos efektui isgauti butina tas alcohol ink? Ar galima ji kuo nors pakeist?
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2012 12 21, 19:45)
Sakykit, o keramikos efektui isgauti butina tas alcohol ink? Ar galima ji kuo nors pakeist?

As panaudojau pastelines kreidutes, pridroziau truputeli i skysta polimerini moli ir palaukiau siek tiek , kol viskas istirpo, tada sumaisiau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetute: 21 gruodžio 2012 - 21:34
QUOTE(Vetute @ 2012 12 21, 22:34)
As panaudojau pastelines kreidutes, pridroziau truputeli i skysta polimerini moli  ir palaukiau siek tiek , kol viskas istirpo, tada sumaisiau .

Aciu 4u.gif bet irgi nei to nei ano neturiu doh.gif
Atsakyti
Oi kaip į temą informacija drinks_cheers.gif

Vakar padariau užsakymą pastelėms. Tikrai super nuolaidos ir geras spalvų pasirinkimas. Rusaitės man padarė reklamytę, pasidalinsiu su ... mumis irgi smile.gif O ko lietuvaitės turi būti tik nuskriaustos? mirksiukas.gif nes pas mus kainos pardėse "virš stogo" jau visur darosi...

pastelinės kreidelės

aš sau šitas užsisakiau user posted image
Sakė merginos, kad kaina anksčiau tame saite pastelėms buvo daug didesnė. Dabar kalėdinės nuolaidos. Įspėjo - Siuntimas nemokamas, bet eina ilgai
Atsakyti
Sveikos,

Visas su sventem drinks_cheers.gif
Gyvinu temute idedama savo Kaledinius angeliukus, gaila, kad fotkint nelabai moku...
[/IMG]
user posted image
DSCF0019 by AJpapuosalai, on Flickr
Atsakyti
QUOTE(Ri Art @ 2012 12 22, 12:24)
Oi kaip į temą informacija  drinks_cheers.gif

Vakar padariau užsakymą pastelėms. Tikrai super nuolaidos ir geras spalvų pasirinkimas. Rusaitės man padarė reklamytę, pasidalinsiu su ... mumis irgi smile.gif O ko lietuvaitės turi būti tik nuskriaustos?  mirksiukas.gif nes pas mus kainos pardėse "virš stogo" jau visur darosi...

pastelinės kreidelės

aš sau šitas užsisakiau user posted image
Sakė merginos, kad kaina anksčiau tame saite pastelėms buvo daug didesnė. Dabar kalėdinės nuolaidos. Įspėjo -  Siuntimas nemokamas, bet eina ilgai

Bet neturint tos spec. banko korteles uzsisakyt paciai neimanoma verysad.gif o kaip noreciau
Atsakyti
nu bet ir randat problemų : )))) lygioj vietoj
kuo tos kinietiškos "pastelės" skiriasi nuo paprasčiausių spalvotų pieštukų?
Pasidrožkit pieštukų šerdies, maišykit su skystu moliu ir spalvokit. Ot rado stebuklą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 27 gruodžio 2012 - 01:08