QUOTE(agiesha @ 2007 03 06, 20:21)
jei šersi tuos pomidorus, bulves, kiaušinius (mes kas 1 - 2 sav. mūsų stafei duodam kiaušinio trynio) etc kasdien po kilogramą - aišku, kad pakenksi, bet retkarčiais tikrai nieko blogo. kaip ir dauguma kitų produktų. Protingiausias mūsų namuose yra katinas Maksas - jis neėda nieko apart sausiaką, tad tikrai niekada nenusinuodys

Nors šiaip didžioji dalis kad ir Daivos D. straipsny išvardintų produktų turbūt dažniau gyvūnams sušeriama netyčia ar ekperimentuojant. Neįsivaizduoju žmogaus, kasdien šuvą šeriančio rabarbarais ar persimonais
Kadangi šiandien esu nusiteikusi agresyviai, pasismaginimui įdedu vieną linksmą nuorodą (kupinas sarkazmo ir gan isteriškas išsireiškimas - perskaitę viską supras):
http://www.animalrig...wtopic.php?t=76
aš tikrai nemanau,kad mano šuo padėkotų,jei jį išleisčiau į laisvę,kad "nesikankintų" tarp keturių sienų. t.y. mano lovoj ant pagalvės ir dar antklode užklotas

plius tikrai neapsidžiaugtų vegetarišku maistu maitinamas
šiaip pati svarsčiau galimybę vegetare tapti,bet dėl sveikatos nelabai išeina,o ten forume-smarkiai persistengia...

vos ne taip kad : kam tie gyvūnai,jei juos tik kankiname.atsiprašau,bet mano augintiniai tikrai patenkinti(ir tas labai aiškiai matosi) savo gyevnimu ir nemanau,kad norėtų kaime palaidi lakstyti,kiek reikia išsilaksto kai išvedu į kiemą ar nuvežu kur į mišką.
supykdė mane,tie žmmonės-konkrečiai nusišneka