Įkraunama...
Įkraunama...

Pavojingas maistas gyvūnams

QUOTE(Jurgitele @ 2007 02 05, 14:42)
o kažin galima šuniukui bulvės virtos duot, na tokia tyrę padaryt su sultinuku ar bulvių nepageidaujama jiems  g.gif

Klausyk, o tu nenori savo šuniukui be jokių eksperimentų duoti tiesiog šiltu vandeniu išbrinkinti sauso maisto? ax.gif Jame yra viskas, ko reikia mažiems šuniukams, ir nereikės tada klausinėt ir eksperimentuot, galima - negalima, suviduriuos - nesuviduriuos. Tiesiog nuvarai į veterinarinę, nusiperki maišą gero, profesionalaus super premium klasė maisto mažiems šuniukams ir pagal ant pakelio surašytą normą duodi prieš tai iki košytės išbrinkinusi šiltame vandenyje. Ir nereikės tada papildomų vargų, ir žinosi, kad šuniukas nesusirgs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 02 05, 14:42)
o kažin galima šuniukui bulvės virtos duot, na tokia tyrę padaryt su sultinuku ar bulvių nepageidaujama jiems  g.gif

nemaitinkit savo šunų taip, kaip kažkada bobulės kaime maitino mirksiukas.gif yra temų apie šunų maistą, tai pasiskaitykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingabat @ 2007 02 04, 10:33)
gal kas galit pasakyt kaip ten yra dėl sūrio? Ar galima jo duoti po gabaliuką kaip paskatinimui dresūroje ar ne. Nes girdėjau labai įvairių nuomonių.

O ką jūs duodat savo augintiniams kai dresuojat

Aš duodu sauso pašaro, t.y. perku pas vetą (kitokį nei kasdien valgo) labai kaloringą, labai kvepiantį, šalto spaudimo (nelabai suprantu, bet ten pasakojo apie maisto pagaminimo būdą tongue.gif ), jis būna mažytėm granulėm ir dėl vienos granulės manau greit ir ant galvos išmoks stovėti biggrin.gif O nuo sūrio mano šunis berdavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 vasario 2007 - 08:03
Labai daug naujų dalykų sužinojau blink.gif Savo pirmajam šuneliui nuolat duodavom apynių net juos specialiai džiovindavom jam ir jis noriai valgydavo. Mirė būtent dėl širdies problemų ir nuo senatvės t.p.
Atsakyti
Mano šunės iš proto eina dėl pomidorų sulčių. Pastebėjau neseniai, kai mano mažoji išlaižė ant stalo paliktą stiklinę. Daviau paragauti ir 10 metų senutei - išlakė apsilaižydama. Ar, be druskos, ten gali būti kokių nors kenksmingų dalykų?
Atsakyti
QUOTE(Long-vehicle @ 2007 02 27, 18:16)
Mano šunės iš proto eina dėl pomidorų sulčių. Pastebėjau neseniai, kai mano mažoji išlaižė ant stalo paliktą stiklinę.  Daviau paragauti ir 10 metų senutei - išlakė apsilaižydama. Ar, be druskos, ten gali būti kokių nors kenksmingų dalykų?

"Bulvės, rabarbarai, pomidorai turi oksalatų, kurie gali pakenkti virškinimo, nervų ir šalinimo sistemoms."
Informaciją paėmiau iš čia http://fauna.savel.o...at=sunys;id=277
Atsakyti
O kaip yra su bananais? Ar jie nekenkia katems? g.gif
Mano kaciukas juos pamates net dreba...
Atsakyti
QUOTE(*only* @ 2007 03 06, 11:07)
O kaip yra su bananais? Ar jie nekenkia katems? g.gif
Mano kaciukas juos pamates net dreba...

manyčiau, kad ne, kiek teko visur visko skaitinėti apie maistą, tai bananų nepastebėjau, bet kadangi jie pas mus neauga ir vežami tręšti, purkšti, tai reiktų neperšerti jais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknytee @ 2007 02 20, 13:29)
Nzn ar buvo mineta,bet SMILTPELEM negalima duoti KOPUSTU schmoll.gif

Kopūstų negalima duoti visiems graužikams g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 02 27, 20:20)
"Bulvės, rabarbarai, pomidorai turi oksalatų, kurie gali pakenkti virškinimo, nervų ir šalinimo sistemoms."
Informaciją paėmiau iš čia http://fauna.savel.o...at=sunys;id=277

jei šersi tuos pomidorus, bulves, kiaušinius (mes kas 1 - 2 sav. mūsų stafei duodam kiaušinio trynio) etc kasdien po kilogramą - aišku, kad pakenksi, bet retkarčiais tikrai nieko blogo. kaip ir dauguma kitų produktų. Protingiausias mūsų namuose yra katinas Maksas - jis neėda nieko apart sausiaką, tad tikrai niekada nenusinuodys smile.gif
Nors šiaip didžioji dalis kad ir Daivos D. straipsny išvardintų produktų turbūt dažniau gyvūnams sušeriama netyčia ar ekperimentuojant. Neįsivaizduoju žmogaus, kasdien šuvą šeriančio rabarbarais ar persimonais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 04 birželio 2007 - 19:22
QUOTE(agiesha @ 2007 03 06, 20:21)
jei šersi tuos pomidorus, bulves, kiaušinius (mes kas 1 - 2 sav. mūsų stafei duodam kiaušinio trynio) etc kasdien po kilogramą - aišku, kad pakenksi, bet retkarčiais tikrai nieko blogo. kaip ir dauguma kitų produktų. Protingiausias mūsų namuose yra katinas Maksas - jis neėda nieko apart sausiaką, tad tikrai niekada nenusinuodys smile.gif
Nors šiaip didžioji dalis kad ir Daivos D. straipsny išvardintų produktų turbūt dažniau gyvūnams sušeriama netyčia ar ekperimentuojant. Neįsivaizduoju žmogaus, kasdien šuvą šeriančio rabarbarais ar persimonais biggrin.gif

Kadangi šiandien esu nusiteikusi agresyviai, pasismaginimui įdedu vieną linksmą nuorodą (kupinas sarkazmo ir gan isteriškas išsireiškimas - perskaitę viską supras):

http://www.animalrig...wtopic.php?t=76

aš tikrai nemanau,kad mano šuo padėkotų,jei jį išleisčiau į laisvę,kad "nesikankintų" tarp keturių sienų. t.y. mano lovoj ant pagalvės ir dar antklode užklotas lotuliukas.gif plius tikrai neapsidžiaugtų vegetarišku maistu maitinamas blink.gif
šiaip pati svarsčiau galimybę vegetare tapti,bet dėl sveikatos nelabai išeina,o ten forume-smarkiai persistengia... g.gif vos ne taip kad : kam tie gyvūnai,jei juos tik kankiname.atsiprašau,bet mano augintiniai tikrai patenkinti(ir tas labai aiškiai matosi) savo gyevnimu ir nemanau,kad norėtų kaime palaidi lakstyti,kiek reikia išsilaksto kai išvedu į kiemą ar nuvežu kur į mišką.
supykdė mane,tie žmmonės-konkrečiai nusišneka cool.gif
Atsakyti
O ka sgrauzikams pasidaro nuo kopustu? unsure.gif nes mano kapoja juos ir lygtais nieko... blush2.gif O juru kiaulytems negalima duot papugeliu pasaro
Atsakyti