Įkraunama...
Įkraunama...

Pavojingas maistas gyvūnams

o nieo baisaus jaj as savo dekoratyviniui triusiukui 2 su puse menesio laiko duodu kopustu arba kiekviena diena paskinu is sodo keulpieniu(pieniu) jis jas taip valgo net apsilaizydamas 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vysniuke511 @ 2007 04 03, 20:06)
o nieo baisaus jaj as savo dekoratyviniui triusiukui 2 su puse menesio laiko duodu kopustu arba kiekviena diena paskinu is sodo keulpieniu(pieniu) jis jas taip valgo net apsilaizydamas 4u.gif  ax.gif  blush2.gif


graužikams kopūstų duoti NEGALIMA blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 04 04, 15:04)
graužikams kopūstų duoti NEGALIMA  blink.gif

Bet kodėėėl??? blink.gif Aš irgi duodu jų(nors pastaruoju metu mažiau)

QUOTE(Kenya @ 2007 04 04, 17:15)
Nes... (reikia domėtis prieš nusiperkant gyvūną)... kopūstai, kaip ir juoda duona bei saldumynai skrandyje sukelia rūgštis.

O kaip pekino salota?Irgi?Arba žiedinis kopūstas?

Vistik paguglinau biggrin.gif
"Jūrų kiaulytės mielai ėda salotas, morkas, obuolius, pomidorus, petražoles, cikoriją, kopūstus, agurkus, braškes, vynuoges"

O kas čia dabar? blink.gif Tai kieno man klausyt?

QUOTE(Kenya @ 2007 04 04, 18:14)
„Mielai ėda“ nuo „galima“ skiriasi... šunys, pvz. kaulus irgi mielai ėda... dzin, kad žarnynas užsikemša ir operacijas reikia paskui daryti... bet kai šeimininkai duoda, net labai mielai ėda.


Be ar rašytų tada tam,kad klaidint?

"Kopūsto galima jūrų kiaulytėms, bet ne dažnai. Negalima tik žalios bulvės"
Ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kopūsto galima jūrų kiaulytėms, bet ne dažnai. Negalima tik žalios bulvės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katzeee @ 2007 04 04, 17:43)
Be ar rašytų tada tam,kad klaidint?


Visada reikia tikrintis mažiausiai dviejuose šaltiniuose. O dar geriau ir trečią pasiskaityti.
Atsakyti
4u.gif tai kaip ten del tu pieniu ju nieko baisaus kad duodu??? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Kirmėlės grūduose help.gif

Šią savaitę Maximoje teko praeiti pro gyvūnų maisto lentynas, tai ten skraidė didelės kandys. Tai vyko prie maišelių su įv. grūdais (maisto graužikams) . Esmė tame, kad parsinešus namo tokio gėrio galima kirmėlių užsiveisti. Tos kandys į parduotuvę atvažiuoja su grūdais, deda kiaušinius, iš jų ritasi kirmelės, užauga iki ~ 0,5 - 1 cm ir virsta kokonais. Ir taip procesas prasideda. Jos mėgsta įv. maistą, labiausiai grūdines kultūras: ryžiai, grikiai,...., makaronai, sausi pusryčiai.
O rašau apie tai, nes žinau. Teko tokio gėrio į namus parsinešt su ryžiais ar su kažkokiom kruopom. Kadangi visus tokius produktus laikau uždaroje spintelėje, tai išplito po ją. Gan ilgai nelindau į ją, o kai pradėjo kelt nerimą skraidančios didelės kandys tamsios, tai pradėjau visus namus verst kol radau priežastį. Teko visą maistą išmest, nes ir pro maišelius pilnus prasigriaužė. Ir "laikytis karantino". (Tik nepamanykit, kad nevala esu. Esu pedantė ax.gif )Dar keliom pažįstamom irgi taip nutiko. O viena pirko kažkokius ekologiškų grūdų mišinį, kai parsinešė, pradarė pamatė daug kirmėlių. Grąžino į prekybos centrą, tai akimirksniu salės darbininkai ištuštino lentynas.
Taigi, pasitikrinkit savo atsargas. Gal ten pilna gyvybės. doh.gif
Atsakyti
geriau gyvūnams viską pirkti specializuotose gyvūnų parduotuvėse ar pas veterinarus, ten vistiek geresnė ta prekių priežiūra manau... Maxima lieka Maxima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *VICI*: 07 gegužės 2007 - 11:10
QUOTE(Kenya @ 2007 04 04, 17:14)
„Mielai ėda“ nuo „galima“ skiriasi... šunys, pvz. kaulus irgi mielai ėda... dzin, kad žarnynas užsikemša ir operacijas reikia paskui daryti... bet kai šeimininkai duoda, net labai mielai ėda.

Sveiki juru kiaulytem kopustu geriau neduoti,nes nuo ju pucia vidurius.Musu buvo susirgus,tai itariam kad gal nelabai geras optima linija pasaras,tiksliau jame esancios granules.O KOLIBER musiskei labai gerai.
Atsakyti
o mano žiurkėnui kolibier firma netinka išbandem ir gardėsius ir maisteli, slinko plaukai ir lūžinėjo, čiaudėdavo, nes grūdai ir visa kita kaip dulkėm aplipę ir jam ieškant dubenėlį maistelio jį alergizuodavo o kas ant dugno per dulkynas tai siaubas, pakeičiau maistelį į Vitakraft firmos viskas pasikeitė, užsibaigė čiauduliai, kasinėjimaisi, kailis pasidarė tankesnis... tad dabar dviem sirijos žiurkėnukam ir smilpelei perku brangesnį maistelį, ir vitaminų papildomai nereikia... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vandens vezliuke: 15 gegužės 2007 - 18:48
MAZIEM PAUKSCIUKAM , RASTIEMS ISKRITUSIEMS IS LIZDO,JOKIU BUDU NEDUOTI GERTI smile.gif NUMIRS
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2007 05 30, 12:56)
MAZIEM PAUKSCIUKAM , RASTIEMS ISKRITUSIEMS IS LIZDO,JOKIU BUDU NEDUOTI GERTI smile.gif NUMIRS

bet kaip įdomiai... kas galėtų pagalvoti? kodėl taip yra? negi paukščiai negeria? unsure.gif
Atsakyti