Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiderinusi ir nusilpusi imuninė sistema

QUOTE(RamuneA @ 2005 04 06, 14:24)
O aš siūlyčiau labai netikėti. Aišku, jei tu žinai, kad esi visiškai sveika. Bet nereikia pamiršti, kad ežiuolės ir kiti imuniteto stiprintojai neatskiria blogų ląstelių nuo gerų, taigi jei neduok Dieve, organizme vyksta negeri pokyčiai, jie tik juos pagreitina... Mano vaikų gydytoja sako, kad šitie preparatai gali pagretinti leukemiją ir kitas kraujo ligas....

ir viskas taip veikia... thumbup.gif
nėra tokių vaistų kurie atskiria geras nu oblogų ląstelių, bet jei gydaisi, tai blogų ląstelių mažėja, o bendrą imunitetą reikia stiprinti..

be to, vitaminai, papildai taip pat maitina blogas ląsteles, bet... tai nėra įrodyta, kaip nėra įrodyta dėl ko tai kyla... o ežiuolės poveikis įrodytas moksliškai imunitetui stiprinti jau daug daug metų.. netgi homeopatija ežiuolę labai naudoja ir siūlo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai ka, jei as persalau, man nustoti vitaminus gerti? blink.gif Siaip pastoviai juos geriu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 09, 17:13)
Tai ka, jei as persalau, man nustoti vitaminus gerti?  blink.gif Siaip pastoviai juos geriu...  g.gif

O tai kiek jau geri?
Šiaip tai negerai pastoviai juos gert, užtenka kelių viatminų kursų per metus, jei nėra kokios ligos.
Atsakyti
O as siuo metu geru jogurto kapsules. Jos irgi stiprina imuniteta.
Atsakyti
Jogurto kapsulės labai tinka geriant antibiotikus ar po jų kurso, taip pat, kai kartojas pienligė.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 11, 08:28)
O tai kiek jau geri?
Šiaip tai negerai pastoviai juos gert, užtenka kelių viatminų kursų per metus, jei nėra kokios ligos.

Nu gal ne taip pasakiau, geriu su pertrauka, kai bonkute pasibaigia - tai apie menesi nebegeriu. Po to vel geriu. ax.gif
O kokius vitaminus jus geriate? Man labiausiai tinka Zurion, Vitiron ir Vitrum. Kitu poveikio nejauciu, o nuo Thera-M is viso isbere klaikisi. Kaip po to suzinojau, ne vien mane unsure.gif O vaistininke kad gyre, kad gyre - naturalus, todel ir nebrangus, labai geri. 2 dienas Suprastina geriau, nes gavau toki "alergini soka" doh.gif visa kuna isbere + dar temperatura pakilo...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 04 12, 17:37)
O as siuo metu geru jogurto kapsules. Jos irgi stiprina imuniteta.

O kas per kapsules? Kazko negirdejau... blush2.gif Atsilikau nuo gyvenimo... doh.gif
Atsakyti
Jogurto kapsules kiek zinau atstato geruju bakteriju kieki. Stiprina imuniteta. Kadangi buvo uzpuolusi pienlige, tai ir nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 04 13, 16:11)
Jogurto kapsules kiek zinau atstato geruju bakteriju kieki.  Stiprina imuniteta. Kadangi buvo uzpuolusi pienlige, tai ir nusipirkau smile.gif

O kur pirkai, kiek kainuoja ir ar padeda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 13, 15:29)
O kur pirkai, kiek kainuoja ir ar padeda?  4u.gif

labai padeda, kainuoja apie 11 lt., kiekvienoje vaistinėje jų yra, tik reikia šaldytuve laikyti smile.gif važiuojant į kelionę aš perku Gefilus kapsules, jų nebūtina šaldytuve laikyti, o poveikis tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 13, 14:52)
Nu gal ne taip pasakiau, geriu su pertrauka, kai bonkute pasibaigia - tai apie menesi nebegeriu. Po to vel geriu.  ax.gif

Aš tai sakyčiau, kad dažnokai ir su mėnesio pertrauka g.gif
Užtektų po bonkutę pavojingiausiu metu - vėlyvą rudenį/žiemą ir pavasarį, nebent susergi, labai nusilpsti. Kitu atveju tiek sintetizuotų vitaminų prigert nėra gerai, juo labiau, kad sintetika nėra gerai pasisavinama organizmo, o kuo daugiau jos geri - tuo mažiau pasisavina.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 04 14, 09:59)
Aš tai sakyčiau, kad dažnokai ir su mėnesio pertrauka  g.gif
Užtektų po bonkutę pavojingiausiu metu - vėlyvą rudenį/žiemą ir pavasarį, nebent susergi, labai nusilpsti. Kitu atveju tiek sintetizuotų vitaminų prigert nėra gerai, juo labiau, kad sintetika nėra gerai pasisavinama organizmo, o kuo daugiau jos geri - tuo mažiau pasisavina.

Nelabai megstu vaisiu, tai kai prasides darzoves savos-sviezios-geros, tai pereisiu prie naturaliu ax.gif
Reikia pabandyti jogurto kapsules... rolleyes.gif
Atsakyti